Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 libe derken terrianlibe den bahsediyorum. Aynısı yada smurf orası aranızdaki mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahahah terranliebe benim expatron, ben değilim yanlış anlaşılma olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 şu son 2 haftadır slifi taşımaktan omuzlarım ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 dönsem mi cs'ye, beni özlediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/11/my-reaction-when-I-get-into-an-argument-with-women-homer-simpson-hide-in-bush-disappears.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 eren senin kanka global olmus ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Aiko said: şu son 2 haftadır slifi taşımaktan omuzlarım ağladı. dun guzel tasidi gercekten. Yuk esegi gibi tasidi eyv. Bu aralar kendim dahil 3 kisinin isini yapiom+stajyerle ugrasiom yorgunluk bilee vuruyo herhalde. Metal gear oynayacam artik bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ilk gif denemem. http://gfycat.com/BetterShadowyAmericanpainthorse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 aynı şey bana da geldi, o gurur paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 souveneir düşen var mı steamle twitch account linkledikten sonra bir tabda eslnin kanalını açık bıraksak yetiyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ESL'yi 576,000 kişi izliyor şuan. Ne günlere geldik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 düşmüyor ya yalan anasını satayım, düşenlerde tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 her majorda olduğu gibi yine düştü bana, hem de en değerlisi cbble asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 twitch'ten izlerken düşmüyo di mi anca oyun içinden anlatan olmadan izlemek lazım düşmesi için. bi arkadaşım twitch'i cs'ye yada steam'e bağlayarak izlediğinde düşüyo dedi ama denemedim. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 mokoko said: twitch'ten izlerken düşmüyo di mi anca oyun içinden anlatan olmadan izlemek lazım düşmesi için. bi arkadaşım twitch'i cs'ye yada steam'e bağlayarak izlediğinde düşüyo dedi ama denemedim. bilen var mı? steame baglarsan dusuyordu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sadece bağlı twitchden izliyorum ben her major, düşüyor ve düştü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 nerden bağlıyosun steamde? bulamadım options'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 steamden değil twitchden bağlayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 saol hallettim düşsün bizede 1 2 bişi bundan sora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 fazla umutlanma ahah, 700-800k izleyende maçın uzunluğuna göre 5k-10k falan düşüyo anca. bi de cbble hariç diğerleri yalan 3-5 tl. ama cbble'daki dragon lore çok değerli yapıyor bunu. şimdi bu düşünce eskilere baktım da 2014'te 35doalra sattığım cologne cbble kutusu şimdi 325tl olmuş ak 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 lan ben onu 50 dolara satmıştım ahahah keşke elımde tutsaydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 maclar kacta baslıyo ya bugun izlicektim unutmusum bile meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 twitch harici izlenmiyor mu ? eskiden watch dan izleyebiliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 twitch harici izlenmiyor mu ? eskiden watch dan izleyebiliyorduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar