Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=sJopSTAieIk&feature=youtu.be su videoda bahsedilen seylerin yarisi hakkinda hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Silphatos said: tuğberk videosu izleyeceğim diye geldim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Aksama shadowplayleyecem ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ulan heki kokledim dun yine yerinizden bile kipirtamadim tasinamaz mal misinis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 her el 4 adam al finalde sıç. alex gibisin silp, bir winner değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=DQYXD0rb6Mk&app=desktop bileeaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 abi 5. adami da siz oldureydiniz bi round Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Silphatos said: tasinamaz mal misinis ya ayyy ayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 niye herkes solak oynuyor lan oyunu? bi esprisi mi var, sırf artistiğine mi yoksa gerçekten solak mısınız asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ayylmao bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 weapon model soldaysa %8 dha fazla dmg vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 resmen şu mevzu sayesinde "baskın göz" diye bi kavram varmış onu öğrendim. vay ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 adıma yapıyorsunuz awp yapın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 awp gümüşse scout altındır huehuehuehuehuehueheuheuheueheuheuehueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Baskın gözüm sağ gözüm, ama o silahı sola alınca dişlerim falan kamaşıyor. Biraz da alışkanlık meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 antibaskin goz gun http://qwdrama.quakeworld.nu/uploads/2006/12/rocketlauncher.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ohh 2 gün önce reportladığım it bamlanmış dün. tabi ki alman. kodumun hansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 mg2 yim beraber oynamak isteyen olursa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 k1nJo said: awp gümüşse scout altındır huehuehuehuehuehueheuheuheueheuheuehueheuhe niye yaptın lan bunu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ya insan gibi takım lazım inv atın bıktım ruslardan, ben 30 yapıyorum adamlar 3, killde önemli değil 1-2 köşeyi tut info ver bir şey yap yok. blyat blyat. kanser oldum 2 oyun solo girdim, sonraki oyun rank düşücem yine mg2ye. arkadaş en az dmg kadar oynuyorum ya en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 GONDARCENGIZ said: k1nJo said: awp gümüşse scout altındır huehuehuehuehuehueheuheuheueheuheuehueheuhe niye yaptın lan bunu fds kötüyüm ben kötüyüüüm kötüyüüm kötüyüüm sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 CthuLhu said: Silphatos said: tuğberk videosu izleyeceğim diye geldim. :( http://www.youtube.com/watch?v=yk8A_73TM2Q bu da bonus http://www.youtube.com/watch?v=G8OaOR2kWFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 SAGDHFBJKB tuğberk çok güzelmiş. oyun içinde farketmemiştim ben. ACK standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ahahaha spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar