Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 14.01.2020 at 17:09, Aiko dedi ki:

beceremiyorum artık demenin farklı bi yolu

neyini beceremeyecem kuantum fiziği mi lan bu, 4bin küsür saat sonra baydı ama artık arada sp oyun falan bitirmeye başladım çok güzel oluyomuş öneririm :D 

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

hile sayısı inanılmaz artmış oyunda. covid yüzünden tekrar oynamaya başladık sıkıntıdan. hileleri görünce de sunucu kiraladım 2 vs 2 oynuyoruz 4 arkadaş. bi ara forumda server vardı eğlenceli oluyordu. tekrar öyle bir aktivite yapılsa bu dönemde iyi olabilir.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ahahahah

iyiymiş ?

edik: sevince söylediği pubg videosuna da bakayım dedim. En çok indiren ikinci sırada Türkiye var LUL

Densiz tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

5 senede 5 kere oynamamisimdir cs go yu. Ama gecenlerde tekrar baslayayim dedim. Bir sey dikkatimi cekti, elimdeki bazi skinler 2000 tl leri asmis. bunlari nakde cevirebilecegim guvenli bir yer biliyor musunuz? yoksa sat, gift oyun al, gifti sat mi yapayim? 

Mesaj tarihi:

bir de oyun silverin dibine atti beni. (master bile degil :P) iyi, hizla cikarim nooblarla ugrasmadan fazla derken baktim adamlar kevgire ceviriyor beni. genel oyuncu profili mi iyilesti? yoksa o kadar mi gerilemisim?

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Namessar dedi ki:

5 senede 5 kere oynamamisimdir cs go yu. Ama gecenlerde tekrar baslayayim dedim. Bir sey dikkatimi cekti, elimdeki bazi skinler 2000 tl leri asmis. bunlari nakde cevirebilecegim guvenli bir yer biliyor musunuz? yoksa sat, gift oyun al, gifti sat mi yapayim? 

eskiden çok rahat satabiliyodun da şu an cs.deals en uygun site ama çok az hareket var, sabırlı olman lazım. bitskins ve skinbay e bakabilirsin. steamden yaz bana detay veriyim.

• 2 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...