Crawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ax0yMS8jacU türkler dislike yağmuruna tutmuş eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 videoyu hazırlayan mg fln heralde ilk 3 dksini izledim sadece. "sürekli q q yapıyor muhtemelen hile" kıvamında bir videoya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Zantaresde hile yapacak kafa yok abi baya legit iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 silverlara iste bu yuzden overwatch yaptırılmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 mokoko said: le - lem seviyesi arasında takılan adam arayan var mı? benim oynadığım arkadaşlarım 2 3 maç sora salıyolar. şöyle taktik falan yapabileceğimiz ts'li falan bi organizasyon yapsak? mge-dmg arası tamılıyorum ben, çok da oynayamıyorum arada akşamları. İlgilenirsen let me know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 mirage da b tutarken ben http://i.imgur.com/3jMce1x.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Silphatos said: Zantaresde hile yapacak kafa yok abi baya legit iyi Bende cok macini izledim ama cidden iyi de Bu videonun bazilarinsa ama cidden adamlari aimlerken ya da saklanan adami bulmasi degisik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 araya giriyorum, :) yav youtube'a video attım, sona kalıyorum 4 kişiyi alıyorum, replay moddan çekip attım videoyu bu modda da düşmanlar da gözüküyor ya 1-2 arkadaşım hack dedi şoke oldum yılların cs oyuncularının bunu demesine mi üzüleyim yoksa arkadaşlarının hile yaptıklarını düşünmelerine mi bilemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Yabgu said: araya giriyorum, :) yav youtube'a video attım, sona kalıyorum 4 kişiyi alıyorum, replay moddan çekip attım videoyu bu modda da düşmanlar da gözüküyor ya 1-2 arkadaşım hack dedi şoke oldum yılların cs oyuncularının bunu demesine mi üzüleyim yoksa arkadaşlarının hile yaptıklarını düşünmelerine mi bilemedim :S Yılların cs1.6 oyuncuları olabilir olsa olsa ona üzülmene gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 eski bi vidya vardı, random tekrar gördüm çok iyi la asdfg http://www.youtube.com/watch?v=q-_j760ruKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 turnuva var, izleyene drop veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 hayret, benim smurfe cobble kutusu düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 maçlar yarın kaçta başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Xantares videosu bana direkt hack geldi ya. Neden boyle milliyetcilik yapilmis anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Xantares videosunun başını izledim, hack olduğunu düşünenler pek CS'den çakmıyor herhalde. Hele mouse'un m'sinden anlamadan yorumlayan adam baya komik, hatta komiQue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 xantaresde hacki çalıştıracak kadar İngilizce yok emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 benjani said: turnuva var, izleyene drop veriyor. nereden izlersen alıyorsun dropu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 valla geçen sene bi majoru full oyun içinden hltvden izlemişim nazikçe söylemek gerekirse "Mighty Bash" almıştım. güya twitchden steam accountunu bağlayıncada alıyorsun oradan da izlemiştim yine "Mighty Bash" almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bu turnuvada da bana değilde slip e drop düşerse kulaklarımı kesicem. dün 3 hesaptan 4 mapi izledim hiç bir şey yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bu xantares'in vidyodaki maç 22-21 mi bitti oha. ne kadar uzamış öyle.. hile açısından ise; her gün 6-7 saat idman yapıo bu adamlar, çok doğal refleksler o kadar antremana. Aynı zamanda şöyle bişiyi atlıyorlar; çoğu zaman zaten nerde adam olduğunu biliyor, takım arkadaşı info vermiş oluyor, xantares de çıkıp indiriyor. hiç lan yapmamış olsa bu adamlar o zaman şüphe ile yaklaşırım da... turnuvalarda da gösterdi kendini. tecrübe azdı sadece, şimdi onu da baya kazandılar. http://www.hltv.org/?pageid=181&statsfilter=0&countryid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Llama said: benjani said: turnuva var, izleyene drop veriyor. nereden izlersen alıyorsun dropu oyundan ya da twitch'den, farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 oyun tam kanser yuvası olmuş.ya türkler ya ruslar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Opskins'den ödeme alacağım, nasıl alabilirim? Paypap tr kapalı diye kullanamıyorum. Bitcoin hesabım yok, geçen hafta koinim diye bi btc sitesinden üyelik açtım ve bilgilerimi yolladım ama üye alımları kapalı diye hesabı aktive etmiyorlarmış. Var mı öneriniz, nasıl çekebilirim parayı? (az da bi miktar değil eşya falan alsam satsam diyeyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Magnum said: Opskins'den ödeme alacağım, nasıl alabilirim? Paypap tr kapalı diye kullanamıyorum. Bitcoin hesabım yok, geçen hafta koinim diye bi btc sitesinden üyelik açtım ve bilgilerimi yolladım ama üye alımları kapalı diye hesabı aktive etmiyorlarmış. Var mı öneriniz, nasıl çekebilirim parayı? (az da bi miktar değil eşya falan alsam satsam diyeyim.) ben btcturk kapanana kadar oraya cekiyordum. en son blockchain de hesap açıp oraya çektim. çekerken dikkat et kafana göre miktar çekemiyosun bildiğim kadarıyla. 5 25 50 diye gidiyor. ben 500 dolarlık ödemeyi 2 seferde çekmiştim. 2 kere ayrı komisyon ödemiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Tamamdır bakayım hemen oraya, cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar