DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Lvuht-YH2ke-XU24c-33UO3-vLJjC izleyin abi adamlar derank olmaya girmis allahtan, her turlu hack var 2-3 round adam ct spawna isinlandi el basinda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 asfasdaf http://www.youtube.com/watch?v=xzb3ZC0DGZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 DoruK said: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Lvuht-YH2ke-XU24c-33UO3-vLJjC izleyin abi adamlar derank olmaya girmis allahtan, her turlu hack var 2-3 round adam ct spawna isinlandi el basinda falan Şunu yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bi gelin bakim :P ilk defa deniyorum asohdas https://www.youtube.com/watch?v=LRVq1XIBSso uu kapattım ttnetle denemeyin asodjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 su an icin tum mapler bence cok guzel. train bombok ama, cidden bombok. son turnuvada neden nuke oynanmadi? bug filan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 nuke comp havuzundan çıkartıldı bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 cunku nuke gereksiz derecede CT side, aynısı eski cobble için geçerliydi remake geldi, nuke'e remake gelene kadar giremez havuza. train'in yeni hali güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ben aşırı çok kelebek istiyorum. Bana izleyenlerden birisi field tested Hyper-beast gönderdi. Satıp kelebek alsam mı bilemedim ya. Yol gösterin bana sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kelebek o kdar güzel değil dikkat dağıtıyor. neyi izleyenler gönderdi? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Marketten satip alma vergiden cok para kaybediyosun http://csgo.steamanalyst.com Buradan item degerlerine bakarsin. loungedan veya reddit globaloffensivetrade'den aradigin itemi bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 zipzip said: Ben aşırı çok kelebek istiyorum. Bana izleyenlerden birisi field tested Hyper-beast gönderdi. Satıp kelebek alsam mı bilemedim ya. Yol gösterin bana sfd bu arada hyper beast bf kadar etmiyor üstüne eklemeyeceksen, markette satma, ne istediğini vs söyle tam bakalım, butterflyda hangisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kelebek olsun yeter ya. paslanmış olmasın kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 gerçekten hyper beast isteyen bir salak bulman lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 130 lira bendekinin değeri, en ucuz kelebek 200 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 hyper beast awp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 applev0dka said: cunku nuke gereksiz derecede CT side, aynısı eski cobble için geçerliydi remake geldi, nuke'e remake gelene kadar giremez havuza. train'in yeni hali güzel eski nuke iyiydi ben seviyordum özellikle t-side oynamayı. map pool'dan çıkardılar remake gelecek train, cbble gibi dediler. daha gelmedi muhtemelen ilk major update ile gelecel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 zipzip said: Ben aşırı çok kelebek istiyorum. Bana izleyenlerden birisi field tested Hyper-beast gönderdi. Satıp kelebek alsam mı bilemedim ya. Yol gösterin bana sfd slaughter renkleri guzel. digerlerini pek sevemedim ben. crimson cok guzeldi sapini degistirdiler amel gibi oldu. ucuzlarfan stained guzel, vanilla cok parliyo cok amele duruyor. safari mesh bombok, boreal foreat eh, forest ddpat guzel duruyor. scorched filan kotu. case hardenedlar da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Dragonfire said: hyper beast awp mi? Yok be awp olsa değiştirmem zaten. m4a1 hiç sevmiyorum ben nedense, millet bayılıyor. Benim tek derdim elimde sallamak onu, takıntı işte. Skininde falan değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_Lua-hm80QE geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 silver? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=_Lua-hm80QE geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim. abi bu fps yazılarını nasıl küçültüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 çözünürlüğü 1080p ye almıştım video kaydı için, o yüzden oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 net_graphproportionalfont "0" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 benjani said: geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim. ace icin tebrik ederim, ozellikle awp ile zor istir. ancak alinma ama, burada spektekuler tek bir awp atisi yok video yapmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=_Lua-hm80QE geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim. oha iyiymiş 11-15ten sonra o gazla çevirebildiniz mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar