Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Lvuht-YH2ke-XU24c-33UO3-vLJjC

izleyin abi adamlar derank olmaya girmis allahtan, her turlu hack var 2-3 round adam ct spawna isinlandi el basinda falan
Mesaj tarihi:
DoruK said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Lvuht-YH2ke-XU24c-33UO3-vLJjC

izleyin abi adamlar derank olmaya girmis allahtan, her turlu hack var 2-3 round adam ct spawna isinlandi el basinda falan

Şunu yapmışlar

Mesaj tarihi:
zipzip said:

Ben aşırı çok kelebek istiyorum. Bana izleyenlerden birisi field tested Hyper-beast gönderdi. Satıp kelebek alsam mı bilemedim ya. Yol gösterin bana sfd

bu arada hyper beast bf kadar etmiyor üstüne eklemeyeceksen, markette satma, ne istediğini vs söyle tam bakalım, butterflyda hangisi yani
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

cunku nuke gereksiz derecede CT side,

aynısı eski cobble için geçerliydi remake geldi, nuke'e remake gelene kadar giremez havuza.

train'in yeni hali güzel

eski nuke iyiydi ben seviyordum özellikle t-side oynamayı. map pool'dan çıkardılar remake gelecek train, cbble gibi dediler. daha gelmedi muhtemelen ilk major update ile gelecel.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Ben aşırı çok kelebek istiyorum. Bana izleyenlerden birisi field tested Hyper-beast gönderdi. Satıp kelebek alsam mı bilemedim ya. Yol gösterin bana sfd

slaughter renkleri guzel. digerlerini pek sevemedim ben. crimson cok guzeldi sapini degistirdiler amel gibi oldu.

ucuzlarfan stained guzel, vanilla cok parliyo cok amele duruyor. safari mesh bombok, boreal foreat eh, forest ddpat guzel duruyor. scorched filan kotu. case hardenedlar da kotu.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

hyper beast awp mi?

Yok be awp olsa değiştirmem zaten. m4a1 hiç sevmiyorum ben nedense, millet bayılıyor.

Benim tek derdim elimde sallamak onu, takıntı işte. Skininde falan değilim :D
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=_Lua-hm80QE

geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim.
Mesaj tarihi:
benjani said:

geçen attığım ace.takımda biri vardı, dragon lore var diye sürekli awp çekti.7 kill ile bitirdi oyunu.awp nasıl kullanılır görsün istedim.

abi bu fps yazılarını nasıl küçültüyosunuz
Mesaj tarihi:
benjani said:

ace icin tebrik ederim, ozellikle awp ile zor istir. ancak alinma ama, burada spektekuler tek bir awp atisi yok video yapmalik.
Mesaj tarihi:
benjani said:

oha iyiymiş 11-15ten sonra o gazla çevirebildiniz mi :P
  • Yeni Oluştur...