Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mirage değişmedi bu jumpdaki bug, her yere çıkılıyo artık. mesela d2'de longa girmeden içeride bi kutu var sadece başka birinin üstünden çıkabildiğin artık oraya bile solo çıkıyor. fixlerler ama yakında
Mesaj tarihi:
Sesler kötü olmuş, bir iki tane zaten kötü olan silah sesi vardı onlar düzeltilmiş. ak47 olmamış zaten.

Anlamıyorum ki insanları oyundan soğutup yeni birşeyler mi yapacaklar acaba csgo ekibiyle.
Mesaj tarihi:
tv ye hazırlık yapıyorlar demiş birileri redditte. onumuzdeki ilk major amerikada tvde yayınlanıcak ve söylenene göre eski sesler tvde yayınlanmaya pek uygun değilmiş. bu değişikliklerinde ana amacının bu olduğunu söylüyorlar.
Mesaj tarihi:
majk diye bir adam geldi benim takıma 2 arkadaşıyla ; karşı takım oo majk bilmemne filan çektiler. çocuk taşıyor tabi bizi oyunda ; sonra karşı takımdan biri 12. roundda hileye başladı. 4 5 round geçti bizim takımdan biri abbandon etti oyunu özellikle ; majkta surr oyladı ve gururlu bir şekilde f1 e basıp gg diyip çıktık.

tribe girdim heriflerle bardaki mevzuyu halletmiş ve 4 kişi bardan çıkmışız gibi hissettim ama içeride birini kaybetmiştik :(
  • Yeni Oluştur...