b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yazık gerçekden asosyallikden kafayı yemişsin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 b0nventre said: beyin 0 abicim git donanımhaberde takıl ya, almayın şu tipleri şuraya. ayrıca 4 premade girilmesin oyunlara 1-2-3-5 girilsi bu ne salak polaklara geliyorum topfraggerım 3 round 4 killim var oyundan atıyorlar beyinsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 10/02/2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 moruk cocukla cocuk oluyonuz millet tabi burda böyle yazıcak entellikle ne alakası var, he bide d2 girmek başta hata,türk+hileci mapı,velede bende güldüm şimdi yalan değilde sonraki konuşmalar facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 m4a1 kutup altı ormanı. iyi geceler edit: bomba atıyorum aha kafası yarıldı anti-terörist başlama noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 voice_enable 0 akar gider ya böyle tipler gelince rus+polaklarda çok bunlardan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 b0nventre said: karedşim zorla gül diye bir şey demedik zaten gülersin gülmezsin vek ban sonsuz ban diyen 15 yaşında çocuk takımımda komik oldugunu düşündük paylaştık ki yanlış yerde paylaşmısız entellikden kırılcaksınız her bi şeye lafınız var gidin yagmur yagarken kitap okuyunof köylülük akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 köylüysem suçlumuyum entel kardeşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 steam id: akean nick: lectre eklememiş olan varsa eklesin takım sıkıntısı yaşıyorum şu aralar, 1-2 haftada boşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 haketmişsiniz bence. muhatap olmak yerine muteleyip oyununuza bakıcaktınız. allahtan üst rütbelerde bu tip ergenlerin sayısı çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 oyunbozanlığa niye bu kadar güldünüz anlamadım. çeviri hatası mı var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 adam kerimi anlatmış dust2'de b tutarken. http://www.youtube.com/watch?v=C5HXm-vmr0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 SDJFKGAJKSDFJSDF Day9 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 liberal said: oyunbozanlığa niye bu kadar güldünüz anlamadım. çeviri hatası mı var nedir? hiç türkçe oynamayınca çok komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Silphatos said: ben de 150 tllik sticker, imza, foil capsule neyin aldım düm asdfg. 1 ay sonra 300tl ez gaben money su insaatci bicagini degistirirsin umarim pigeon.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tartisma cok yanlış eksende. entelligi hakaret sanip hakaret ettigini dusunen koyluler ne ara geldi patiye ya. burda % 99a entel desen gurur duyar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ortam niye alevlenmiş lan neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Lectre said: steam id: akean nick: lectre eklememiş olan varsa eklesin takım sıkıntısı yaşıyorum şu aralar, 1-2 haftada boşum. gel diyince gelmezsin git diyince gitmezsin. eklemeyin bu arkadaşı solo sürünsün dursun. 1saat boyunca adam bekleriz 4 kişiyiz 5 lediğimiz anda damlar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 applev0dka said: tartisma cok yanlış eksende. entelligi hakaret sanip hakaret ettigini dusunen koyluler ne ara geldi patiye ya. burda % 99a entel desen gurur duyar lel kayıt tarihine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben senden eskiyim muhabbetleri yinemi çıktı meydana peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 en çok madalya bende dağılın edik: vay be 20k mesaj oluyorum 5 mesaj sonra hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ne zamandır patide oldugumu sormuş cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kimlerle oyun oynuyorsunuz lan. muhabbete gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 b0nventre said: ne zamandır patide oldugumu sormuş cevap verdim. 10 mesajın var köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 eski accountumun mailini unuttugumdan beri giriş yapmıyorum bu accountu 2007 de aldım sizin gibi kendini üstün ırk zanneden ergenler gelince de yazmayı bıraktım gerçekde görsek şişko veya barzo görünümlü entel tipler oldugunuzu biliyorum malesef :( aranızdan 3 5 kişiyi tanıyorum köylü Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar