k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Namessar said: k1nJo said: senin düşündüğün sisteme göre aynı olmak zorunda değil mi bu adamlar? coefficienti modelin neresine uygulayacagin baska bir mesele. core win-loss hesapladiktan sonra (pure elo) coefficienti uygular, ekstra kendin modifiye ederek diger ekledigin rating duzenleyicileri sonradan uygularsan, coefficient a formulun bir kismi digerlerinden daha sensitive olur. bu normalde outcome i etkilemez, ancak rutbesizken apayri noktalara goturebilir. bunu da bilmemiz mumkun degil. ayrica coefficient kisiyi asil skill seviyesine hizli tasimak amacini tasiyan bir etken oldugundan nasil uyguladigin zannettigin kadar modeli bozmaz. rutbesiz kisiler outlier dir. diger oyuncularin ratinglerini leech eden vampirler olduklari farzedilir. Model bu oyunculari tanimamakta, yeterince mac datasi olmadigi icin gercek pozisyonunu bilmemektedir. bu nedenle mumkun oldugu kadar hizli olmasi gereken yere tasimaya calisir. yani rutbesiz oyuncunun varligi zaten basli basina modelin kendisini bozan bir sey. Pure elo kullanmiyorlarsa (ki kullandiklarini sanmiyorum), kendi tweak ettikleri seylerin bu rutbesiz donemde negligible olmasini isterlerse coefficienti tum formule ayni etken ile uygulatmayabilirler. bunu onden bilmemiz mumkun degil. dedigim gibi, yazdiklarimdan tutarsizlik olarak gorup cimbizladigin seyler aslinda tutarsizlik degil. dogru ne olmali dusuncenle bu model nasil calisiyor olabilir arasindaki farki gorememenden kaynaklaniyor. cımbızladığım falan yok konuyla alakalı yerleri alıntılıyorum sadece. elo konusunda bilgiliyim dedin o yüzden anlamaya çalışıyorum tutarsız gördüğüm yerleri sorarak. doğru ne olmalı düşüncem ve sistem nasıl çalışıyor farkını görememek değil zaten doğru ne olmalı düşüncemi yazmaya kalksam buraya 2 sayfa formul çıkarırım. sistem nasıl çalışıyoru da senin gözünden anlamaya çalışıyorum çünkü her şeye alakasız diyorsun. bold'a aldığım kısım ne olabilir mesela sen örnek ver o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Bone said: k1nJo said: çok daha alt tabaka oyuncuları taşıyamıyorsa kalıcak mecburen. bu, sistemin yanlışlığından değil; oyuncuların smurf hesaplarla ve dengesiz premadelerle bunu bulandırmalarından kaynaklanıyor. iyi de zaten sistemin hatalı olması, dengesiz premadelere de yol açıyor. her maç 5 kill alan adam sırf takımı yendi diye rank atlamasın. ya da her maç 35 kill alan adam da sırf takımı kaybetti diye rank düşmesin. rank'ın olayı, benzeri yetenekte oyuncuların benzeri seviyede eşleşebilmesini sağlamak. daha dengeli ve çekişmeli oyunların yaşanabilmesi. rankler dengesiz olacaksa o zaman sistemde aksaklık var demek işte... benim karşıma bi adam geliyor, her attığı headshot oluyor. şimdi ben bu adamın dengesiz rankten alt seviyede kalmış üst seviye bi oyuncu mu olduğunu yoksa cheater mı olduğunu nerden anlayacağım? ben sistemi komple savunmuyorum abi zaten. hatta çoğu kez loldeki gibi solo-duo ve 5v5 olarak ikiye ayırsınlar dedim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 solo ayrı mmr gibigibi bişey gelse tadından yinmez şu oyun hem clan kurmanın premade maç yapmanın da ayrı bir zevki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 tavuk öldürme görevinden ne düştü; http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=648894725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bala bak yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Auril said: bala bak yuh direkt sattım 299 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Arkadaşlar, benim comp. game havuzunda operation wildfire mapleri (santorini, mikla, nuke, royal, tulip...) seçili, peki bunlarda oynayınca rank'e etkisi oluyor mu? Yoksa sadece active duty haritaları mi rank'te etkilidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 xp kazanırsın extra başka numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Auril said: xp kazanırsın extra başka numarası yok iyi oldu bu haber ya, mapleri bilmediğim için yenme oranı nispeten düşük oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 osman bıçaklarım seni osmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Auril said: solo ayrı mmr gibigibi bişey gelse tadından yinmez şu oyun hem clan kurmanın premade maç yapmanın da ayrı bir zevki olur dota 2 sistemi gibi yapamıyolar mı, solo ve team mmr olarak ayırsınlar, ona göre statlar ayrı tutulup rank verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 dota2 sistemi dünyanın en kötu şeyi eğer gelirse aglarsınız. 3 4 arkadaş oyuna girip hem tryhard oynayıp hem eglenebiliyorsunuz csgo da kıymetinin birin. dota2de arkadaşla oynama diye bir şeyyok troll dısında takım oyununda solo mmr gayet saçma, gereksizliğini dota2de göruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bu arada esea tr serverları açıktı ofişil açıklama gelmiş 1 hafta önce. https://play.esea.net/index.php?s=news&d=comments&id=14774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 esea'da oynamanın ne gibi avantajları var? mm'de 100 pingle oynamak baydı. böyle şeyler mi denesem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 esea iyi heleki Türk serveri olması ping bakımından iyi ancak şöyle düşün oynayanlar hep Türk olacak rage quit küfür vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Sixoms said: esea'da oynamanın ne gibi avantajları var? mm'de 100 pingle oynamak baydı. böyle şeyler mi denesem diye düşünüyorum. hiç bişeyi yoksa ping avantajı var işte, kardeşim çok fazla cs oynuyor. ping şikayeti yüzünden faceit hesabı açtı. 3 aylık 35-40 lira bişey veriyor, 60-70 pingle oynuyor, hileci fazla yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 faceite para vermeye gerek yok ranking kasmayacaksa. Free de oynaniyor normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 şunları reportlarsanıza.valla bizim millet neden bu kadar gerizekalı anlayamıyorum. http://steamcommunity.com/id/Dan81828383/ http://steamcommunity.com/id/deronb/ http://i.hizliresim.com/9oNDbN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 O değil de harbi ne koymuşlar be. Match id si var mı izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nasıl süprim bunlar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 sipeyskeyk said: O değil de harbi ne koymuşlar be. Match id si var mı izleyelim. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-qkhRK-TZxzH-M2aV4-BzaOK-ScHLH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Space Soldiers vs SK Gaming maçı var ilk map d2: 16-1 SK, ikinci map 15-8 den 16-14 SS, şu an cbble oynanıyor skor 8-1 SS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 epey iyi valla bebeler ya 12-5 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 oynadıkları turnuvanın en güçlü adayını eleyecekler ama şansları şu hellraiser'a tutmuyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2016/03/14162602/bayrak-amca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar