Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Norak said: iste energy hala ama perkler arasinda oyle bir kategori yok, rifle diyince tum riflelari kapsiyor gibi geldi bana artik birde zaten modlarla hersey degisiyor artik tabancayi ekleye ekleye tufek falan yapabiliyorsun gibi, tonla mod var silahlar icin benim çıkardığım sonuç şu, ballistic firearms, energy weapons şeklinde ayrılmak yerine silahın gameplay tarzına yönelik ayrılmış artık: gunslinger: tek atış tabancalar rifleman: tek atış uzun namlulu silahlar commando: tetiğe bastıkça ateş eden full otomatik kısa ve uzun namlulu silahlar, tabancalar heavy gunner: minigun, gatling laser vs bütün ağır silahlar (bunlar commando'dan etkileniyor mu bilemiyorum ama sanmıyorum) dem expert: bütün patlayıcılar (roketatar buna mı giriyor heavy gunner'a mı bilmiyorum) parantez içinde yazdığım bazı gri alanlar hariç böyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Otomatik tabancalar da girmez bence commandoya. saçma olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 orda direk weapons demis, bir rifle yada pistol ayrimi yok gibi anca cikinca anlasilir bazilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bütün statlar 4 baslıycam hayatımda hiç denemedigim birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 jack of all trades e gerek yok abi. altina yatirim yapan kekeler gibi olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=X5aJfebzkrM az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hnnggg Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 EYAAAAAAAH http://assets.diylol.com/hfs/83f/2c1/c6b/resized/pinkie-pie-smile-meme-generator-our-god-is-an-awesome-god-9eb6ba.jpg HYPE OVERLOAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 5. ye izliyorum traileri adsfasdf 4 gun nasil gecicek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 http://www.nukahub.com/tools/special?s=1&p=1&e=1&c=1&i=1&a=1&l=1 duzgun character creator, aciklamalari girmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 allah belanizi versin hypelandim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 trailer http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/133/997/1307994941003.jpg download ettim şimdi çevirirken bw yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 baslangicta kac perk secebiliyoruz belli mi special disinda? birde o brotherhood liderinin ceketini calarlar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 oof lan ben daha witcherı bitirmedim bitsin öle başlayacam daha :/ (neyse buglar gider en azından 1-2 hafta keh keh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Nerden alıyorsunuz steamden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 gmgde voucher vardi hala varsa en iyi fiyat o dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Ya GMG zamanında göndermezse? QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ron pearlman yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Hoş ben zaten ilk hafta oynayamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Gmg instant key göndermiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yoq pre-load acilinca verirler iste pre-ordelarda oyle oluyor http://i.imgur.com/WRCG5wZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 gmgde 60 papel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 policy'de preload için key göndermeyebiliriz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Esh said: gmgde 60 papel site genelinde 20% indirim kodu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 gmg çıktıktan sonra gönderiyor diğer key siteleri gibi. aynı gün geliyordu. diğer key sitelerinde de benzer. ama key siteleri pahalandı, kaçırdınız uygun fiyatları. en iyi gmg şu an sanırım voucher'lı. Oski said: ron perlman yok muydu said: In Fallout 4, he appears in the prologue of the game, voicing a newscaster on the day of the Great War. trailer'ı seslendirdi, herhalde yapmıştır girişi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar