dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bu arada android icin modlanmisi da cikmis..indirip deneyecegim simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Günde 3-5 launch Box iyiymiş, ben günde bir tane anca çıkarabiliyorum. Metodu falanmi var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Dynun said: oyun pay to win mi? biraz tarif eder misiniz ona göre şeyetçem değil, win yok ki pay işe yarasın. kur zaten 2 güne sıkılır silersin max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 oyunda win yok arkadaşlar, isterseniz 300 yemek kutusu alın eheh. kaybedemiyorsunuz ki kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 oyunda bi bok yok, bu kekeler niye boyle kasti ben de anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Civcivhead said: ilk kutudan tuned alien blaster çıkmıştı bana 18 dmg :D asdfssd aynen bana da missile launcher cikmisti 21lik ilk kutulardan birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 microsoft lumia var oynayamıyoz pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 luck 15 olan hatunu yolladım dışarı,16 saattir dogruduzgun bişi çıkmadı,kadının lvl 30 oldu,1350 caps topladı,birazda 3-5 damage veren silah.Acaba gercekten işe yarar silahlar için napmak lazım Bu arada bug buldum, bir odaya 4 tane süper silahlı adamı koyun, başarısız olana kadar Rush yapın başarısız olunca rat veya yangın geliyor. Neyse her 5 dakikada bir bilerek başarısız olun. Bu sayede raider, deathclaw veya rat gelmiyor. Kontrollü afet programi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Silahlar daha çok boxtan çıkıyor ya 2 tane 23 dmg laser minigun çıktı bana 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Begenmedigimiz yeni lvl1 tipleri vs silmenin kisa yolu var mi yoksa illa gaz odasina aticaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Eğitime yolla iki günde baya iyi olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bana hiç yeni adam gelmiyor ya, radyo istasyonu filan da kurdum ama 2 günde 1 kişi filan geldi sadece. vaulttakileri seviştiriyorum anca öyle artıyor nüfus yavaş yavaş. bu arada iki kardeşi seviştiricektim ama olmadı ensest yokmuş oyunda :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Bende iki tane aygır var, sadece onlarla sevistiriyorum,abilik kardeşlik olayida olmuyor doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 aynen egiteceksin onlari. yemegin suyun yettigince fazla populasyonu yolla training e gelissinler. Su deathclaw mıdır nedir bana gelmedi hic. 35 kisilik vault su an, belli bir sayıdan sonra mi geliyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ben 60 oldum hala gelmedi, zaten belirledigim afet dışında gelende yok.Tum afetler aynı odada gerçekleşiyor. tüm adamlar full Spec ve silah olunca açarım digerlerini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ilk açtığım 5 kutudan hiçbişi çıkmadı 3-4 tane dandik kıyafet 1 tane 4 hasar mı ne lever action rifle. ne özel adam ne bişi :) raiderlar geliyor yumruklaşıyolar . adam yolladım dışarıya 1 saat onra baktım ölmüş.3 stimpackle adam yolladım 6 saat sonra baktım ölmüş bilmiyom tabi ne kadar hızlı öldü.şimdi bu son yolladığım adam çer çöp 2-3 damage silahlar bulmuş bikaç tane sadsd. telefonda oynayamayıp da denemek isteyenler bluestacks indirsin ben öyle oynuyorum düzgün çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 endurance ve luck özelliği yuksek olanları dışarı gönder, min 5 stimpack ve radaway olsun yanlarında arada kontrol et stimpacki biteni ve hpsi azalanı geri cagır. ne kadar dısarda kalırsa sansın o kadar artar. radio istasyonu sayesinde dısardan adam gelirse rad levellerini kontrol edin temizleyip arındırıp içeri alın, siyahi karizması yuksek hanım efendiyi tum vaultla ciftlestirince, vault nerdeyse soykırıma ugrayacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 insan bi ghoul koyar mutant koyar. Hic bisey yok ya. 1-2 gün eglendirdi bitti yeter. Belki ileride oynarız çesitlendirirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 30 tane stimpack verip yolluyorum ben 15 tanede radaway :p 24 saat icin. dunden bu yana 2 legendary silah (lincoln repeater ve vengeance gatling) 1 de kostum cikti gorevden gelen kutulardan, adamlarda 2-3 mavi rare buldular plasma, lazer silahi vs. baya iyi olmaya basladi :D vengeance rusty silahlardan falan kurtulunca raider radroach falan problem olmuyor gibi 1-2 stimpack yetiyor 4 kisilik odada. deathclaw icin radyo yaparsaniz gelme ihtimali artar demisler cha 2 ile radyo cok anlamli degil o yuzden baya sonra yapicam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Tek sıkıntı sey odadaki admalara stimpack basmak icin afdamlar secme cabası. Adamın canı sıfır inatlka en arkaya kacıyo ust uste duran adamların ki tıklayamayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 27 saattir wastelandda gezıyor benım eleman,luck fulle yakın.1 tane 4 luck veren mavi ceket haric diğer buldukları max 5 damage veren sılahla,gereksız elbıseler.48 saat sonunda umarım bişiler cıkar.14 tane stımpank kaldı ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 evt bide 3-4 kisiyi reslemesi kasayi bosaltiyor resmen, bugun upgrade falan yapacaktim medbay odasina, yapamadim o yuzden. level 30 u gecince olmeden geciyorlar bortu bocegi gerci. hele mr handy 2k ya tamir oluyor gecengun telef olmustu disari attim hala orda parasini cikariyor dahada icerde tutmam lel bide bu medbay/clinic odasi dolup tasiyor surekli stimpackler bosa gidiyor uretilenler. limit dolunca hemen dusuk levelli bi domibiliye 20 tane verip gondermek lazim para ve level yapsin hic olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 60 saat olunca event var ordan cikiyormus iyi loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Storage rooma atamiyormuyuz şu stimpaklari, 25 ten fazlası dediğiniz gibi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yoq olmuyor iste ya yeni medbay yapican yada mevcut olani upgrade edicen kapasite artiyor o zaman. yada doldukca adamin birine hepsini yukleyip disari salican takilsin 1 gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar