Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Shelter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
luck 15 olan hatunu yolladım dışarı,16 saattir dogruduzgun bişi çıkmadı,kadının lvl 30 oldu,1350 caps topladı,birazda 3-5 damage veren silah.Acaba gercekten işe yarar silahlar için napmak lazım

Bu arada bug buldum, bir odaya 4 tane süper silahlı adamı koyun, başarısız olana kadar Rush yapın başarısız olunca rat veya yangın geliyor. Neyse her 5 dakikada bir bilerek başarısız olun. Bu sayede raider, deathclaw veya rat gelmiyor. Kontrollü afet programi:)
Mesaj tarihi:
bana hiç yeni adam gelmiyor ya, radyo istasyonu filan da kurdum ama 2 günde 1 kişi filan geldi sadece. vaulttakileri seviştiriyorum anca öyle artıyor nüfus yavaş yavaş.

bu arada iki kardeşi seviştiricektim ama olmadı ensest yokmuş oyunda :( :(
Mesaj tarihi:
aynen egiteceksin onlari. yemegin suyun yettigince fazla populasyonu yolla training e gelissinler.

Su deathclaw mıdır nedir bana gelmedi hic. 35 kisilik vault su an, belli bir sayıdan sonra mi geliyor acaba.
Mesaj tarihi:
ilk açtığım 5 kutudan hiçbişi çıkmadı 3-4 tane dandik kıyafet 1 tane 4 hasar mı ne lever action rifle. ne özel adam ne bişi :) raiderlar geliyor yumruklaşıyolar . adam yolladım dışarıya 1 saat onra baktım ölmüş.3 stimpackle adam yolladım 6 saat sonra baktım ölmüş bilmiyom tabi ne kadar hızlı öldü.şimdi bu son yolladığım adam çer çöp 2-3 damage silahlar bulmuş bikaç tane sadsd.

telefonda oynayamayıp da denemek isteyenler bluestacks indirsin ben öyle oynuyorum düzgün çalışıyor
Mesaj tarihi:
endurance ve luck özelliği yuksek olanları dışarı gönder, min 5 stimpack ve radaway olsun yanlarında arada kontrol et stimpacki biteni ve hpsi azalanı geri cagır. ne kadar dısarda kalırsa sansın o kadar artar.

radio istasyonu sayesinde dısardan adam gelirse rad levellerini kontrol edin temizleyip arındırıp içeri alın, siyahi karizması yuksek hanım efendiyi tum vaultla ciftlestirince, vault nerdeyse soykırıma ugrayacaktı :D
Mesaj tarihi:
30 tane stimpack verip yolluyorum ben 15 tanede radaway :p 24 saat icin.

dunden bu yana 2 legendary silah (lincoln repeater ve vengeance gatling) 1 de kostum cikti gorevden gelen kutulardan, adamlarda 2-3 mavi rare buldular plasma, lazer silahi vs. baya iyi olmaya basladi :D

vengeance

rusty silahlardan falan kurtulunca raider radroach falan problem olmuyor gibi 1-2 stimpack yetiyor 4 kisilik odada.

deathclaw icin radyo yaparsaniz gelme ihtimali artar demisler cha 2 ile radyo cok anlamli degil o yuzden baya sonra yapicam onu.
Mesaj tarihi:
27 saattir wastelandda gezıyor benım eleman,luck fulle yakın.1 tane 4 luck veren mavi ceket haric diğer buldukları max 5 damage veren sılahla,gereksız elbıseler.48 saat sonunda umarım bişiler cıkar.14 tane stımpank kaldı ustunde
Mesaj tarihi:
evt bide 3-4 kisiyi reslemesi kasayi bosaltiyor resmen, bugun upgrade falan yapacaktim medbay odasina, yapamadim o yuzden. level 30 u gecince olmeden geciyorlar bortu bocegi gerci.

hele mr handy 2k ya tamir oluyor gecengun telef olmustu disari attim hala orda parasini cikariyor dahada icerde tutmam lel

bide bu medbay/clinic odasi dolup tasiyor surekli stimpackler bosa gidiyor uretilenler.

limit dolunca hemen dusuk levelli bi domibiliye 20 tane verip gondermek lazim para ve level yapsin hic olmadi.
Mesaj tarihi:
yoq olmuyor iste ya yeni medbay yapican yada mevcut olani upgrade edicen kapasite artiyor o zaman.

yada doldukca adamin birine hepsini yukleyip disari salican takilsin 1 gece.
  • Yeni Oluştur...