Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://i.imgur.com/isw9mCY.jpg butun bu surecte destegini esirgemiyen, duzenli kontol eden ve en zor gecen gunlerimde bana basit bir mesaj veya oyun daveti yoluyla bile olsa yardimci olan butun patilere sonsuz tesekkur ediyorum :D 8 ay ve 2 thread sonra bitti hersey, bu soz verdigim threadlerin sonuncusuydu, gecmis olsun hepinize kurtuluyorsunuz bende bu bolumde :P iyiki varsiniz, iyiki uo ya bulasip sonra buraya bulasmisim zamaninda, hayatimin en zor doneminde en buyuk desteklerimden biri oldu surasi. bayat mutfak sakalari yapan sapsikleri bile cok seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 grats :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ^___^ gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Zoru başardın keyfini sür, hayatının istediğin gibi mutlu geçmesini gönülden dilerim. Sadece nette bile biraz tanımış olsam da bunu hakaden bir insansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ... baba ismi mi? Arya ne bre... Nova koysaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bi an "ana tc no niye yok ki" dedim kendi kendime asdfas Tebrikler,ne güzel lan, ismi Arya.. Keşke ben de ismimi jon yapabilsem, con da olur fasd Bu arada niye kurtulunuyor senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Arkasını da görmek istiyoruz, din kısmında ne yazdırdın sdf Ha bu arada GEZEKENKSBAŞARILARININDEVAMINIDİLİYORUSSSSS :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 fotograf şu anki halin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Grats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bu kadar ugras sonunda seneye Kadin erkek ayni kimlik uygulamasina geciliyormus. Gulerim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 yolun açık olsun arya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Nova ya benden de bir +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 güle güle kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tebriklerhanımkızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ahlaki değerler değişiyor mu ya çok merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Edriel said: Zoru başardın keyfini sür, hayatının istediğin gibi mutlu geçmesini gönülden dilerim. Sadece nette bile biraz tanımış olsam da bunu hakaden bir insansın :) <3 samaella said: ... baba ismi mi? Arya ne bre... Nova koysaydın :D booooo :( soyadi ya ne baba ismi :P baba ismini ozellikle koymadim nette dolanmasin diye asffds yumy said: Bi an "ana tc no niye yok ki" dedim kendi kendime asdfas Tebrikler,ne güzel lan, ismi Arya.. Keşke ben de ismimi jon yapabilsem, con da olur fasd Bu arada niye kurtulunuyor senden? yu know noth.... neyse bosver :P kitapalrdan once sectigim bir isimdi hem opera sevdigim hemde ismin kokenini bildigim icin, aramizdaki hintliler bile unutmus :( http://i.imgur.com/xnH0ooe.png http://www.hinduwebsite.com/hinduism/concepts/arya.asp axedice said: Arkasını da görmek istiyoruz, din kısmında ne yazdırdın sdf Ha bu arada GEZEKENKSBAŞARILARININDEVAMINIDİLİYORUSSSSS :)-D hindu yazdirdim, yarin kasaplara molotof atmaya baslicam inanmiyorsaniz bile saygi duyun diye Sparkcaster said: fotograf şu anki halin mi evet, dun cektirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 kilo mu aldın gız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 dunyanin en cirkin kimligi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Arya isim çok güzel :) Congratulations.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 aquila said: dunyanin en cirkin kimligi hayirli olsun. nasıl kıskanmış ama cesaret edemiyor kendi diye. VARSA USD KİMLİĞİN GÖRELİM GARDAŞ İYİSİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 helal be kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 paintte siyah kutu da çekmemiş, PS kasmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar