dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aquila said: dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. nerede yaptigina bagli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Aceace said: Xtreme_Chill said: geyik değil ama takılar kurtardı gerçekten. 1.000 kişilik davetiye yetmemişti onu hatırlıyorum bildiğin klasik düğünlerden olmuştu. Ben burda kaldım... 1k nasıl ya? 1k davetiye yetmemesi nasıl oluyor? Error verdim lan resmen. Eşinin ya da senin bir aşirete üyeliği yok dimi? Abi aşiret değiliz kesinlikle. Kürt filan da değiliz hani doğu kültürü kesinlikle yok. Babam 60 yaşına geldi, ancak kendisi doğma büyüme istanbuldadır. kendi çevresi gerçekten çok geniştir, hala şu yaşına rağmen eş dost düğünlerine gider tebrik eder gelir, dolayısıyla bizim düğüne de gelen çok oldu. net söylüyorum 1k davetiye yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 1k ufak altin yapar Kac paraydi ufak altin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 neyse bidaha artık yurtdışında konsolosluk da yaparsın da masraf az olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Auril said: 1k ufak altin yapar Kac paraydi ufak altin ? toplu konut yaptirirsin o parayla..162 000 ceyrek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Babamlar 7 kardeş. Annemler 2 kardeş. Amcamlarımın arasında torun sahibi olan var. En büyük amcam yaşıyor olsaydı torununun oğlunu görecekti. Gel gelelim benim validenin yaptığı hesaba göre zorlamalara rağmen bizim taraf 300'ü göremiyor. Ki aralarında "Bu kim lan dediğim?" adını dahi hiç duymadıklarım var. Bir de şöyle bir şey var. Yaklaşık 5 yıl rodilik ve sahne kurma işi yaptım. Adana'da yaptığımız 600 kişilik düğünden daha kalabalığını da hiç görmedim. Çok tuhaf geliyo lan kulağa. 1000 kişiyi nası öpcen? 1000 kişiden sadece 250si, sadece çeyrek taksa 40 bin lira ediyo... xtreme chill abi kusura bakma konuyu dağıtmak istemiyorum ama hazır konuyla ilgili update de gelmiyor. Ben burda takıldım. Edit: Ki 1k davetiye demek 2k'ya yakın insan demek. Malum tek davetiye gidiyo ama bonus olarak 2 kişi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 öyle düz hesap yapmayın fire veren çok oluyor takıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 4te bir işte. Tam ya da yarım altın takanlarla kompanse ediyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yemekli içkili 2000 kişilik düğünü yapmak için evi arabayı satmak gerekir herhalde.uzaktan gelip dönemeyecek olanlar için otel kapatmak falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Aceace said: Babamlar 7 kardeş. Annemler 2 kardeş. Amcamlarımın arasında torun sahibi olan var. En büyük amcam yaşıyor olsaydı torununun oğlunu görecekti. Gel gelelim benim validenin yaptığı hesaba göre zorlamalara rağmen bizim taraf 300'ü göremiyor. Ki aralarında "Bu kim lan dediğim?" adını dahi hiç duymadıklarım var. Bir de şöyle bir şey var. Yaklaşık 5 yıl rodilik ve sahne kurma işi yaptım. Adana'da yaptığımız 600 kişilik düğünden daha kalabalığını da hiç görmedim. Çok tuhaf geliyo lan kulağa. 1000 kişiyi nası öpcen? 1000 kişiden sadece 250si, sadece çeyrek taksa 40 bin lira ediyo... xtreme chill abi kusura bakma konuyu dağıtmak istemiyorum ama hazır konuyla ilgili update de gelmiyor. Ben burda takıldım. Edit: Ki 1k davetiye demek 2k'ya yakın insan demek. Malum tek davetiye gidiyo ama bonus olarak 2 kişi geliyor. abi 1.500 kişilik düğün salonları mevcut istanbulda ki 1k kişinin gelmesi gerçekten çok anormal değil. ben 1.000 kişilik davetiye bastırmıştım ama babamdan fırça yemiştim yetmedi diye, çünkü kıbrıstan bile düğüne gelen olmuştu babamdan dolayı. bu tür düğün dernek işleri gittiğin kadardır. sen gittikçe gelenin olur. babam hem istanbulun eski esnaflarından, hem de bulunduğumuz muhitte insanların kalbini kazanmış birisidir. düğün yaptığını duyunca da gelen çok oldu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 miyaw33 said: yemekli içkili 2000 kişilik düğünü yapmak için evi arabayı satmak gerekir herhalde.uzaktan gelip dönemeyecek olanlar için otel kapatmak falan lazım yemekli içkili filan 1.000 kişilik düşünemiyorum bildiğin sıfır ev parası ödersin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dugunune babanin random tanidiklarinin gelmesi kadar da sacma bisey yokmus heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aquila said: dugunune babanin random tanidiklarinin gelmesi kadar da sacma bisey yokmus heralde. abi yok ya, hepsi random değil bir çoğunu ben de tanıyordum. bir de bizim alevi cemiyeti bu tür düğün işlerinde çok yardım severdir. birinin düğünü olunca bildiğin doldururlar tıka basa, takıyı da takmadan terketmez düğün yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aquila said: dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. Üzüldüm lan ben gelirim düğüne türkiye de yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 boşanmayı bu kadar büyütmeyin yanlış seçim şu bu falan diye. boşan gitsin. "louis ck" said: divorce is forever, marriage is for how long you can hack it. Divorce just gets stronger, like a piece of oak. No one ever says, 'Oh my divorce is falling apart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 fenn said: aquila said: dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. Üzüldüm lan ben gelirim düğüne türkiye de yaparsan ben de celenk gonderirim kalabalik gostersin diye..dr who filan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Asdf adam haklilik skalasinda 10 uzerinden 11 horacegoesskiing said: boşanmayı bu kadar büyütmeyin yanlış seçim şu bu falan diye. boşan gitsin. "louis ck" said: divorce is forever, marriage is for how long you can hack it. Divorce just gets stronger, like a piece of oak. No one ever says, 'Oh my divorce is falling apart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Kadınların evlilik hayatına alışırken böyle aptal saptal hareketleri olabiliyor. Boşanma restini yedikten sonra bahsi geçen kadının bir daha rahatsız edici hareketleri olmayacaktır veya en aza inecektir muhtemelen. Türk erkeklerine diyoruz kızı bi kere öpeceğim diye bu kadar egosunu tavan yaptırmayın ve şımarıklık seviyesine itmeyin, daha sonra o kızla evlenirken bu tarz hareketleri gene bekliyorlar. Buna göre davranıyorlar. Sevgili hayatı ile evlilik bir olur mu ya!. Genel konuşursam evlilik bambaşka bi kurumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dana22 said: fenn said: aquila said: dugun yapsam, cagiracak 50 kisi yok. Üzüldüm lan ben gelirim düğüne türkiye de yaparsan ben de celenk gonderirim kalabalik gostersin diye..dr who filan diye.. yolluyorum. http://www.sonypictures.com/movies/theweddingringer/assets/images/onesheet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Esh said: Asdf adam haklilik skalasinda 10 uzerinden 11 valla çok mutlu, çok süper bi evliliğim var ama boşanan arkadaşlarımı evlenen arkadaşlarımdan çok daha şevkle tebrik ediyorum. benimki istisna, onun da akibeti belli değil. 20 yaşındaki bi veledin verdiği karar yüzünden 40 yaşındaki bi insan niye eziyet çekmek zorunda olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 20 ve 40 yaşlarındaki kişiler aynı kişiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 40 yasindaki herkes ayni kisiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 fenn said: 20 ve 40 yaşlarındaki kişiler aynı kişiler mi? spoiler vermek istemedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Eğer 20 yaşında ergenken verdiğin kararı 40 yaşında eşşek gibi çekmek zrundasın demeye getiriyorsan güzel laf diğer bi anlam varsa anlamadı ne yalan söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 20 yaşında başka 40 yaşında başka bir insansın.Yani ayrılmak bazen daha mantıklı olabilir, baştaki uyum artık yoktur.Mesela galatasaray meloyla 4 senelik anlaştı ama 2 sene sonra belki aynı melo olmayacak, ayrılması gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar