Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Eğer desteği varsa ki vardır büyük ihtimalle, ahci modda çalıştır diski. Hani bilmiyorum belki ide modda olabilir. Biosda içinde o ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Aynı hatayı verecek tabi abi boş içi. İçinde işletim sistemi olmayan hangi harddiski tek olarak listeye koysan o hatayı verir zaten. Diğeri de bozuk olduğu için veriyordur, fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 baktım ahci moddaydı zaten verdim bilgisayarcıya w7 starter yükle dedim arkadaki orjinal product keyi kullanarak w10 a yükseltcem. Ooo 7 den zor olur 8 olsa belki diyor. @Prudent Bende öyle düşündümde emin olmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 uyduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 o ne demek lan, adam mi karar veriyo neyden yukselecegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gecen bir bilgisayarci da benim teyzeme dizustunu fise takili kullanirken asli pili takmayin, bir de guncellemeleri kapatin, guncellemeler bozuyor demis. sonra baktim, korsan Windows yuklemis adam bilgisayarin altinda anahtar olmasina ragmen bir de. bilgisayarci yaptigi isten anlayan biri degil abi, rmdir /s /q C: yaz, korsan oyun aktive olur desen yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ya biliyorum Nasıl alakasız olduğunu anlatmaya çalışıyorum bu işle Ohooo 7 ile 10 arasında 3 windows fark var olmaz 8 olsa belki olur gene 2 fark var diye mantık kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Niye anlatmaya calisiyorsun ki? Bne bun istiyorum de gec. Olmaz derse baska yere git. Windows 9'u icat eden adamla ne ugrasiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Yok anlatmaya çalışmadım zaten sen böyle yap başka bişe yapcam dedim. Küçük yer düzgün bilgisayarcı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ahaha adamdaki mantık süpermiş. Bir şey olmuyor ya w7den geçen çok oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Korktuğum başıma geldi. Sorun harddiskten değilmiş. Harddisk zaten kafa attığı için öldü sandım. Neyse ssd ye geçmiş oldum. Hata bu Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key Harddisk yeni sorunsuz görüyor. Boot sırasında en üstte. Aklıma biosu resetlemek geldi bitek. Bios pilini çıkarıp bekledim açtım resetlendi bios. Gene aynı. Ne olabilir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mal said: Korktuğum başıma geldi. Sorun harddiskten değilmiş. Harddisk zaten kafa attığı için öldü sandım. Neyse ssd ye geçmiş oldum. Hata bu Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key Harddisk yeni sorunsuz görüyor. Boot sırasında en üstte. Aklıma biosu resetlemek geldi bitek. Bios pilini çıkarıp bekledim açtım resetlendi bios. Gene aynı. Ne olabilir sorun? Disket takili kalmis olmasin? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Boot record silinmis olmasin diycem de kurdun yeni ssd ye temiz windoze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yok windowsta kurulmadı. bu olmuyor gene aynı ekrana dönüyor dedi geri verdi bilgisayarcı Heralde usb den boot etti kurulum dosyalarını harddiske attı usb den, sonra harddiskten boot etmeye gelince sıra aynı hatayı verdi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Sorunda nasıl başladı. En son açtığımda usb den telefon bağlıydı.Bilgisayar açılırken dur çıkarıyım dedim sonra hemen vazgeçtim geri taktım. Ondan mı oldu acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yaptım sonunda. içini açtım uğraştım biraz. en son dedim eski harddiski takıyım bi. windowsu açtı ama hata verdi windows. yani boot edebildi. dedim oldu bu demek yeni ssd yi takıp yükledim windowsu. 3 ihtimal var. youtubeda video vardı bu sorun için ramin yuvaya giren devreleri silgiyle siliyodu. ben peçeteyle sildim. ya bu yada ide kablosu iki taraftan bağlantısı var. hep bi tarafını çıkarıp takıyodum iki tarafınıda çıkardım taktım. yada eski harddisk yeni harddisk tak çıkar yapınca kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 şimdi ben bilgisayarı bisikletle taşıyorum baya bi sarsılıyor yolda takır tukur. uyku modunda taşısam bişey olur mu ssd taktım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ssd de bisey olmaz mekanik bi olay yok ssd de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 işlemcide kapalı olduğu için uyku modunda bişey olmaz diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Acik olsa da bisey olmaz uslemciye. Vibrasyon ve darbeler hard diske zarar veriyor mekanik bi yapisi oldugundan. Okuyucu kafa diske carpabiliyor o yuzden ssd degilse hasar gorme ihtimali var, ssd ise bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ssd den niye ses gelir? ortam çok sessizken duyulan cırcır böceği sesi gibi bir ses geliyor uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 coilwhine diyerek ateş ediyorum. hareketli parça yok, ses de olmamalı. öte yandan canon hede kompakt kameranın pilinin şarj aletinin falan manasızca çınladığına denk geldim (bildiğin kulak çınlaması frekansında. ihtiyarlayınca duymam diye düşünüyorum) dur bi bakayım google'a, merak ettim. cırcır böceği gibi dediğin, benim bahsettiğim kulak çınlaması şeklinde tiz ve sabit bir ses mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bende zamanında bakmıştım gelmez imkansız felan diyenler vardı. biride işte elekrnik devre ucu bişey yapar gelebilir felan diyordu. ama bildiğin uzaklardan gelen yaz gecesi cırcır böceği sesinin aynısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sakin sakin ve sessiz öter ya bazen cırcır böceği aynı ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar