Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 1.Hafta: Mersin İdmanyurdu - Beşiktaş | 16 Ağustos Pazar - 22.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

O değilde Quaresma - Töre birlikteyken resmen takım beslenmiyor. İki tane ne yaptığı tam belli olmayan, topu ayağında tutmayı seven adam ile bu işi yürütmek gerçekten çok zor. Q7 çıkınca Töre 5 seviye birden atladı, inanılmaz oynadı. O varken yoktu.

Oğuzhan'ın gelişim kusursuz, sezona yayabileceğine inanmıyorum ama bugünün yarısı kadar oynasa istikrarlı bir biçimde inanılmaz olur. Orta sahaya transfere gerek yok diyor resmen, en azından Playmaker'a yok diyor.

ŞG'nin oyun tarzını harika benimsemiş takım ama bu defans ile işimiz zor, Tosic harikaydı son hataya kadar. Beck halen ısınamamış. Rhodolfo da keza aynen ama müdahale bazında çok yerinde işler yaptı, resmen hatasız oynadı.

Tolga kısmen güven verdi, kısmen yerime kaleci bakın dedi. Çok saçma sapan bir performanstı...

Güzeldik ya, güzel. Böyle oynayalım her maç şampiyon olmasakta olur. Uzun zamandır ilk defa bir BJK maçından zevk aldım. Nasılsa alırız dedirttiler. Keyifli hücumlar falan izledik.

Bielsa'nın Atletico'su gibiydi resmen takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Beck çok adam kaçırdı ya, ben birde her arkaya atılan topun gol tehlikesi olmasını schuster zamanına benzettim . 1-2 maç sonra adamlar bizi çözer kağnı gibi defansımızın arkasına top ata ata yenerler =)

Gökhan ve q7 iyi değildi. Gökhan hele bence bayağı laubali oynadı. Oyunu takip etmediği 3 oyuncu değiştirmişken beni çıkar diye ısrar etmesindne belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saçmalamayın, ikinci yarı her iki kanatta da sürekli top taşıdı. Ha tiki taka oynayan bir adam değil, Oğuzhan'ı, Olcay ve Cenk'in tek top oynayışlarını görüp mest olduysanız Gökhan tabii kesmez ama topu ayağına her alışında minimum iki adamı düşürüp takımı atağa kaldırdı vs...

Şu özette bile ikinci yarıda adamın ne kadar efektif oynadığı görülüyor.

Tabii özeti koymadık: http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/1/mersin-idman-yurdu-2-5-besiktas-mac-ozeti

edit: Bu özette pek bir şey yokmuş izlemeden koymuştum, ama geneli işte kırmızı kart gördürdüğü pozisyon gibiydi adamın sizde izlediniz asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...