Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ŞAMPİ... akjshgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ne güzel söyledi Rıdvan.Gomez şaşırmıştır bu takımı görünce dedi.Bence de çok maç kaçırmazsa Gomez rahat gol kralı olur gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 100 gool https://pbs.twimg.com/media/CMjyIOoWsAgTmtf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ŞANPİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Lİ-DER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://media04.ligtv.com.tr/img/gallery/2015817_mersinbesiktas_capsleri/1176893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Cenkin roportajda sapkasini kapip swagini bozan kimdi goremedim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Olcay Şahan 1 gol 2 asist Oğuzhan Özyakup 3 asist CENK TOSUN 3 GOL İZLEDİN Mİ KALLEŞ PEZEVENK? http://i.imgur.com/X62O2V6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 O değilde Quaresma - Töre birlikteyken resmen takım beslenmiyor. İki tane ne yaptığı tam belli olmayan, topu ayağında tutmayı seven adam ile bu işi yürütmek gerçekten çok zor. Q7 çıkınca Töre 5 seviye birden atladı, inanılmaz oynadı. O varken yoktu. Oğuzhan'ın gelişim kusursuz, sezona yayabileceğine inanmıyorum ama bugünün yarısı kadar oynasa istikrarlı bir biçimde inanılmaz olur. Orta sahaya transfere gerek yok diyor resmen, en azından Playmaker'a yok diyor. ŞG'nin oyun tarzını harika benimsemiş takım ama bu defans ile işimiz zor, Tosic harikaydı son hataya kadar. Beck halen ısınamamış. Rhodolfo da keza aynen ama müdahale bazında çok yerinde işler yaptı, resmen hatasız oynadı. Tolga kısmen güven verdi, kısmen yerime kaleci bakın dedi. Çok saçma sapan bir performanstı... Güzeldik ya, güzel. Böyle oynayalım her maç şampiyon olmasakta olur. Uzun zamandır ilk defa bir BJK maçından zevk aldım. Nasılsa alırız dedirttiler. Keyifli hücumlar falan izledik. Bielsa'nın Atletico'su gibiydi resmen takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 q7 çıkınca töre 5 gömlek atladı dan sonrasını okumadım. maçta 1 tane kötü adam vardı töre. quaresma töre den daha aklı başında oynadı. töre dağa taşa sıktı boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Beck çok adam kaçırdı ya, ben birde her arkaya atılan topun gol tehlikesi olmasını schuster zamanına benzettim . 1-2 maç sonra adamlar bizi çözer kağnı gibi defansımızın arkasına top ata ata yenerler =) Gökhan ve q7 iyi değildi. Gökhan hele bence bayağı laubali oynadı. Oyunu takip etmediği 3 oyuncu değiştirmişken beni çıkar diye ısrar etmesindne belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 tolganınki nasıl sarı kart lan? rakibe olsa sanırım göz yaşı dolmuştu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 valla kırmızı alsaydı keşe, diğer kaleci çocuk oynardı mis :D Sanırım kontrol sürekli Tolga'da diye sarı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Abi saçmalamayın, ikinci yarı her iki kanatta da sürekli top taşıdı. Ha tiki taka oynayan bir adam değil, Oğuzhan'ı, Olcay ve Cenk'in tek top oynayışlarını görüp mest olduysanız Gökhan tabii kesmez ama topu ayağına her alışında minimum iki adamı düşürüp takımı atağa kaldırdı vs... Şu özette bile ikinci yarıda adamın ne kadar efektif oynadığı görülüyor. Tabii özeti koymadık: http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/1/mersin-idman-yurdu-2-5-besiktas-mac-ozeti edit: Bu özette pek bir şey yokmuş izlemeden koymuştum, ama geneli işte kırmızı kart gördürdüğü pozisyon gibiydi adamın sizde izlediniz asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Senol fazla gol attiracak bu sene belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 tolganin pozisyon bariz gol şansı olmadığı için sarı kart. top rakipte olsa kirmiziydi. adam tam düzgün bir mac cikarticak derken devreleri yakti sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bilic gidince takımın basireti açılmış resmen, ben beşiktaş'ın bayadır böyle top oynadığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 DarKRideR said: Olcay Şahan 1 gol 2 asist Oğuzhan Özyakup 3 asist CENK TOSUN 3 GOL İZLEDİN Mİ KALLEŞ PEZEVENK? http://i.imgur.com/X62O2V6.jpg haha adam sizi son haftalara kadar lider yaptı sizin oyuncular süperdi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 La 4. Maçı bekleseydiniz bari yine şampiyon olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Heyecanlandı çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 geçen yıl da aynı şekilde başladı bjk asdfasfa adamlar ligi bitiremiyo, kondisyon hocalarında sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 http://i.hizliresim.com/7kgJva.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 hahaha bunu demeye gelmiştim. Klasik Beşiktaş başlangıcı olmuş. 10 hafta sonra başlanır ağlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 gazı veriyorlar yine sonra yapıştıracaklar. Alıştık artık. Biraz iyi gidersek zaten 'beşiktaşı şampiyon yapmak istiyorlar' başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar