hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Anhora said: İstanbul, harbiden de parası olan için güzel. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-serna-dan-suadiye-sahilde-yenilenmis-2-plus1-kiralik-218133876/detay buna 2800 veren maldır sfds. kirayı yıllık istiyorlar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 o bina uygun bile sayılır göztepe de 2500'den aşağı ev yok. 40 yıllık evlere 2300-2500 istediler benden. 2800 suadiye'de bayağı iyi. moda'da -2 kata 3000tl istedikleri bi dünyadan bahsediyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kirasını bilemem ev güzel paylaşılan evleri görünce ürperdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 giriş katı, muhtemelen 30+ yaşında, 2+1 ve 85m2'den küçük olma ihtimali var. Genellikle brüt alanı yazıyorlar. O bölgede bulunan çoğu eski bina çürük. Minibüs caddesine çıkınca o fiyata 3+1 daha yeni yerler bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 beylikdüzünde yaşa, işten gelince yatmadan yarım saat durursun evde ama için açılır mis gibi yeni bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Yav taşınıyo onun eve yapışın eşyalı şekilde derim. Az bi tadilata soksanız cillop ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 şişli mecidiyeköy'de oturulacak yerler var ama gidip görmeniz lazım. yeni yapılar çok uçuk, eskilerin de çok fazla yüzüne bakılmıyor. genelde ofis-iş yeri çoğunluk o taraflarda. halkalı - beylikdüzü civarı da diğer semtlere nispeten oturulacak yerler ama pek istanbul olarak geçmiyor oralar, kafayı az kaldır yunanistan karşıda. fakat yapıların yenilik durumu ve fiyat oranı iyi, özellikle beylikdüzü tarafı. okul sezonu açılmadan biran önce halletmeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 emniyetevlere gel hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 fındıkzade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Belki yakin donemde istanbula gelecek olur da isine yarar diye guncelleme yapayim. 2hafta boyunca araliksiz yuruduk resmen. Sisli kocaman bir yalan. Internette profiloya 3 dakika olan eve ulasmak icin kilometrelerce yurumek gerekiyor. 1100 1400 araliginda ici cok guzel evler var ama hem cok uzak hem de komsulariniz suriyeli. Yan apartman da gecekondu:) Alibeykoye kadar yuruduk nerdeyse... Emniyetevlerde guzel ev kalmamis.. daha dogrusu ev kalmamis. Ev kalmadi diye tatile giden emlakci gorduk:) Fulya bitmis. Her yer iyi giyimli suriyeli dolu. Besiktasta ise kot 4 1+1e 2500 lira istiyolar. Saka gibi resmen. Biz buyukderede tuttuk. 1200 2+1 ama.ici gayet iyi. Memet ali erbil ile guler sabancinin evlerinin ortasinda(Emlakcilat evi boyle tarif edince komigimize gitti biz de boyle diyoz soranlara). Zaten cok tuhaf bir mahalleymis. Villalar falan var ama ozunde hala mahalle. Bi de is bulursam tamamdir ama o ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 DUR ACE İLK BAŞTA SARI PİPİYİ BULMAMIZ GEREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Aceace said: Biz buyukderede tuttuk. 1200 2+1 ama.ici gayet iyi. Villalar falan var ama ozunde hala mahalle. Büyükdere'de nerede? Gayet iyi bir fiyata tutmuşsunuz, gülegüle oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 1200 ise kesin çeliktepedir askdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 neresinde büyükderenin bizde yeşillenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Yok lan. Celiktepeye de gittik bu arada da... bilseydik gitmezdik. Banyosuz ev bile gosterdiler amk. Pipi ne ben anlamadim. Kimin pipisi sariymis? Edit; sariyer buyukdere.mahallesinde. pttyigecince. Tek vasitayla merkeze de gidiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 emniyetevlere bak 1400 e falan bulursun iyi 2+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bize de hemen herkes emniyetevleri onerdi ama emniyetevlerde hakkatten hic ev yok. Bayaa bayaa yok. Gosterdikleri evlerin hepsi yokusun en altinda. Metroya ulasana kadar 20 dakika geciyor. Paticik istanbul bulusmasi yapsaniza.. ben de geleyim tanisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 şu dönem evler karaborsadır tam okulların açılışı yaklaşıyor. fiyatlarda tavan olur o sebeple, biraz geç kalmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Buldugunuzu kapin. Evler kapis kapis gidiyor. Yarin karar veririm diye 2 tane gul gibi ev kacirdim yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Kız arkadaşın psy yahoo grubuna baksın. Gölge abla, kreş, rehabilitasyon merkezlerinin epey ilanı var şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi uni sonuclari da aciklandi ben bile angarada zor buldum istanbulda kolay gelsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 İzmir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 masa said: Kız arkadaşın psy yahoo grubuna baksın. Gölge abla, kreş, rehabilitasyon merkezlerinin epey ilanı var şu aralar. Isi de bulduk valla sagolasin. Isi de buyukderede. Istanbul'da 6 dakika yuruyerek ise gitme qeyfi yasiyacak.., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Çok sevindim sizin adınıza Ace. Hoşgeldin :) Bağış abinin kurduğu bi ligde top oynuyorum. Gerçi sen de iletişime geçmişsin ama belki yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu sıralar ev zor bulunur. Aralık ayına doğru çoğalır hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar