Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani sıfır toleranstı lan uefa?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Siz fenerliler sifir toleranstan 2 lig dusmeniz gerektigini hemen de unuttunuz.

Juventusun sucu neydi mk

benim sorguladığım farklı bir şey. ama bu ülkenin başbakanı dahil herkes fenerbahçeye şikeci damgası vurup en ağır cezayı alması için elinden geleni yaptığında iş uefa'ya gittiğinde evirdiler,çevirdiler,bir bok yapamadılar. e bu kadar gürültü koptu almayalım şampiyonlar ligine dediler,almadılar.
neticede beğen veya beğenme,bize de uefa ceza verdi.kaç senedir şampiyon olduğumuz sezonda bile gidemedik şampiyonlar ligine. yoksa bana ne lan juventustan lig düşürmüşler de bilmem neymiş?

sen dopingli olduğu kesinleşen oyuncunun nasıl uefa tarafından cezalandırılmadığı konusunda 3-5 bir şey yazaydın da okuyaydık fikirlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Fener'in elenmesi çok da umrumda değil fakat zamanında Rio Ferdinand vb. örnekler var; doping testine girmeyi reddetmesi bile adamın ceza almasını gerektiren durumlardı, üstelik Fred'in numuneleri pozitif, cayır cayır da oynadı.

Fenerbahçe yerine başka bir Avrupa takımı olsa dağıtırdı ortalığı, Galatasaray bile ortalığı ayağa kaldırırdı fakat Aziz yurtiçinde yaptığı baskıyı yurtdışında yapamadı, lobi konusunda çok güçsüz bir takım Fenerbahçe. Cidden hakkı yendi

UEFA'nın Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etmesinin nedeni, daha şike kesinleşmeden bile adı şikeye karışmış bir takımın UEFA'nın turnuvalarında bulunması prestijimizi sarsar iddiasıydı. Dopingli oyuncu da sarsar gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Şimdi Fener'in elenmesi çok da umrumda değil fakat zamanında Rio Ferdinand vb. örnekler var; doping testine girmeyi reddetmesi bile adamın ceza almasını gerektiren durumlardı, üstelik Fred'in numuneleri pozitif, cayır cayır da oynadı.

Fenerbahçe yerine başka bir Avrupa takımı olsa dağıtırdı ortalığı, Galatasaray bile ortalığı ayağa kaldırırdı fakat Aziz yurtiçinde yaptığı baskıyı yurtdışında yapamadı, lobi konusunda çok güçsüz bir takım Fenerbahçe. Cidden hakkı yendi

UEFA'nın Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etmesinin nedeni, daha şike kesinleşmeden bile adı şikeye karışmış bir takımın UEFA'nın turnuvalarında bulunması prestijimizi sarsar iddiasıydı. Dopingli oyuncu da sarsar gayet.

hayır olm UEFA'nın fener'e garezi var bu şike muhabbetlerinde ki CAS davası muhabbetlerinden.
platiniyi bıraksan daha bi 20 sene feneri avrupa kupalarına sokmaz asfdsadf
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

BulletRide said:

hayır olm UEFA'nın fener'e garezi var bu şike muhabbetlerinde ki CAS davası muhabbetlerinden.
platiniyi bıraksan daha bi 20 sene feneri avrupa kupalarına sokmaz asfdsadf

Ya nimetten saymayın ne garezi olacak Fenerbahçe'ye :D

Olay şu, 3 Temmuz'da dava patlak verdi ve apar topar UEFA Fener'i şutladı TS'yi dahil etti. Hani üstüne bile gitmeden davada. Resmen tedbir amaçlıydı. Fred'i de öyle yap, baktın sonuçlar negatif oynat. Kimse birşey diyemez
Sosyal ağlarda paylaş

bir fenerbahceli olarak piskin, her zaman sucsuz ve guclu oldugunu iddia eden, hic bir zaman altta kalmayan, her zaman bir seylere bir kulp bulmaya calisan taraftar arkadaslarimin bu sekilde ezilmelerini mutlulukla karsiliyorum artik. ve hala cikmaya calisiyor gomuldugu yerden :D

bir nevi aziz ile baslayan akimin icinde kaldim :(

sonra neden akp iste bu ve bu gibiler yuzunden akp tayyip aziz :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok.
bence o senin yazılanları okumamandan kaynaklanıyor.
yazıda belirttiğim gibi,benim bu olayı sorgulamamın fenerbahçenin elenmesi ile bir ilgisi yok.adamlar takır takır top oynayıp feneri hakkı ile elediler.

ama doping yaptığı bilinen bir oyuncunun oynaması-oynatılması konusunda uefanın 3 maymunu oynaması benim sorguladığım.

yoksa çok da tınnn senin mutlulukla karşılaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...