Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kılıfı filan herseyi tam, uncharted golden abyss oyun var içinde. fiyat bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 400 tl fiyat, oyleymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Hangi ps vita 3gli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Gecenlerde burda 250 ye satılmadımı biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 DareJedi said: Hangi ps vita 3gli mi? 3/G/ wifi yazıyor kutu uzerinde, 3g li evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 İlan sahibi zegna olunca Baltalı ilahlar gelmemiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 oha bunun 3glisini mi cikarmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 baltalamak için yazmıyorum, ölücü değilim, çok samimiyim, canım çok sıkılıyor, verebileceğim max 200. ille elden çıkarıcam lanet olsun diyorsan bi öm at gelip alayım ortak bir noktadan. gölbaşına getirtme ama plx. :p alırsamda satmam parçalanana kadar kullanırım :P old relic olursa yollarım geri 10 yıl sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 200 e vereceğine ver köpeğe o oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 200 cok dusuk malesef yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 aaa yer Ankara mı? İşin rengi değişir o zaman. Ankara'da nerdesin hacım? Yeğene hediye alabilirim , babasının cüzdanı çok boşalttık zamanında asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 >ölücü değil >200 tl sdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Dark_Soul said: aaa yer Ankara mı? İşin rengi değişir o zaman. Ankara'da nerdesin hacım? Yeğene hediye alabilirim , babasının cüzdanı çok boşalttık zamanında asdaf ankara hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 up. 350 oldu fiyat kutuları vs herseyi tam. camında folyo var cizik vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Folyosuz 200 ahah, satılmazsa 5i gibi düşünebilirim ben normal fiyatındsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 OP testisli olunca baltacılar yanaşamamış. Hadi link koyun "şurda sıfırı şu kadar yeaaa" diye :P edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Lectre said: Folyosuz 200 ahah, satılmazsa 5i gibi düşünebilirim ben normal fiyatındsn yolliyim istiyosan 5inde yatır parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 gayet baltalamış biri. miyaw33 said: Gecenlerde burda 250 ye satılmadımı biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Fiyat çok iyi. Sıfırı 1200 lira. Bende 4 tane var, 3 olsa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Abi pm arıyorum niye cevap vermiyorsun afsdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yazdım prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ginaly said: Fiyat çok iyi. Sıfırı 1200 lira. Bende 4 tane var, 3 olsa alırdım iste 1 tane daha al 5 i biyerde yaparsin.. naapiyorsun abi o kadarini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 saka bir yana ben de meyillendim de ..baktim gencler yanasmis..alacak olmazsa siraya girebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 olm belamısınız, alsanıza :D kibarlık yapmayın parayı yatıran alır işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 dana22 said: saka bir yana ben de meyillendim de ..baktim gencler yanasmis..alacak olmazsa siraya girebilirim.. uzaklaş old man ben alıcam galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar