Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yurtdışına gidip sadece türklerle takılırsanız sıkılırsınız tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 aga türk yok ki, google veya facebookta çalışsam neyse, benim bankada 2-3 enternasyonelden biri benim, kalanı hep irish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 durumu objektif olarak daha iyiye kesinlikle gitmeyecek bir hayat, nefret ettigin bir konuda is ile adete depresyon elemental oldugun bir durum mu yoksa don juan olma hayalleriyle geldim ama oyle degilmis seviyesinde bir rahat batmasi mi barzolande donusu ilk dedigim durum disinda mesru kilacak bir sey gelmiyor aklima sevgili op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 agalar el birligiyle dua mi ettiniz yozgata git diye naptiniz bilmiyorum ama soyle bi durum var. calisma iznim 26 agustosta doluyor ve bunu aralik sonuna uzatmaya calisiyordu insan kaynaklarindaki kadin. devlet dairesinde cogu kisi izinliymis bir de benim onumde baya insan varmis. o yuzden agustos sonunda tr ye gonderiyolar calisma iznim yenilenince donucem tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 resmen paticik sinerjisi yaratıp negatifi yükledik herife. Ohh iyi oldu, bir daha böyle mızmızlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 giderken de bi aksilik çıkar. Murphy iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yozgatta ev bak pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 abi durum hosuma gitti aslinda, hava da guzel, kacarim bi yere yuzerim paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yozgatta evlere baktım da villa falan olanlara. ne çirkin yer lan. adamın teki belediye başkanının oturduğu siteden ev satıyor. 300 000 tl mi ne 4 + 1 villa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mutlu degilsen dönme abi. mutluluk huzur yoksa gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ahaha jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yozgatta yatırım hmm... Tüm türkiye kocaman bir yozgat halini alacaksa mantıklı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Selamlar arkadaslar, Trinity´de yüksek lisans yapmak icin gectigimiz hafta Dublin´e tasindim. Ülkede kimseyi tanimiyorum henüz :( Paticik ailesinden Dublin´de yasayan arkadaslarla iletisime gecmeyi cok isterim, hem tanismis oluruz hem de sizin gibi deneyimli arkadaslarin tavsiyelerini almis olurum. Cevaplarinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben kendimden ornek veriyim Time square de 100 den fazla kisinin calistigi bir sirkete ortagiyim, 10 seneden fazla tanidigim bir yigin dostum var, evimde kalmaktan dugunune gittigim, her gittigimde en iyi yerde yiyorum iciyorum, vegas i falan gormeden gelmiyorum. Soyle diyim 1 hafta gectiginde ruyalarima kadar ne zaman donucegim geliyor, dunyanin her ulkesinde boyle, oyle gidip aman param yok pizzacida calisacam mi derdimde yok benim. Turkiye gibisi yok, evet biraz tehlikeli insani okuz, her yerde bir bela var ama ne onunla ne onsuz diyorlar ya. Gidemiyorsun bu memleketten. Benim etrafimda turkiyeden gidip mutlu olanlar genelde bir boka yaramayan, yukarida demis kibariye muzigi dinleyip toplumun en alt katmaninda yasayanlar. Birde omru boyunca buraya uyum saglamayan sanki nazi robotu gibi yasayan insanlar. O yuzden eger gidip o sirkette cfo ceo falan olmak hedefin yoksa don gel. Turkiye amerika dahil hepsinden cok daha buyuk firsat ulkesi, iki sene ekonomi kotu olur sonra tekrar cosar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ulan biz farklı ülkede yaşıyoruz galiba ya. türkiye çok iyi diyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Belli bi sure yasayinca unutuluyo turkiye, ondan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paran varsa turkiye yasanacak son yerlerden biri olabilir ya. Neyini ozleyebilirsin abi, icinde gizliden kibariye dinleyen adam yatiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 türkiyeyi çok özliyen milliyet.com'a girsin 2 haberlere baksın. çocuğuna tecavüz eden baba yine 43 şehit verdik istanbulda halk otobüsünde tecavüz sınıf başkanı arkadaşı sınıfa girmedi diye bıçakladı. ... şimdi oturun oturduğunuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 para var huzur var, ki öyle olunca istediğin zaman çıkıyorsun yurtdışına. ben çok mutluydum dışarıda dönmek zorunda kalmasam. Yaşanır. Yaşanmaz diyen insanların aradığı başka bişey öyle kuru kuru yaşamak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Amerikada beteri var o haberlerin de kiyaslamayi yaparken times square vs bagdat caddesi gibi mi yapti acaba? Sigmiyo oglum 20 milyon bu sehire, sicacak yer bulamayacaksin bi sure sonra. Ben zannetmiyorum ki new york degil de california tarzi bi yere giden bisiden sikayetci olabilsin. Anca sokakta sigara icemiyorum ya falan dersin ne bileyim. Hava sicak dersin, seli tornadosu godzillasi var dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 turkiyede tatil yapilir. baska bi bok yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ilk postu okudum da manyak dolu dünya... herkes heyecan macera peşinde arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 matama said: Ben kendimden ornek veriyim Time square de 100 den fazla kisinin calistigi bir sirkete ortagiyim, 10 seneden fazla tanidigim bir yigin dostum var, evimde kalmaktan dugunune gittigim, her gittigimde en iyi yerde yiyorum iciyorum, vegas i falan gormeden gelmiyorum. Soyle diyim 1 hafta gectiginde ruyalarima kadar ne zaman donucegim geliyor, dunyanin her ulkesinde boyle, oyle gidip aman param yok pizzacida calisacam mi derdimde yok benim. Turkiye gibisi yok, evet biraz tehlikeli insani okuz, her yerde bir bela var ama ne onunla ne onsuz diyorlar ya. Gidemiyorsun bu memleketten. Benim etrafimda turkiyeden gidip mutlu olanlar genelde bir boka yaramayan, yukarida demis kibariye muzigi dinleyip toplumun en alt katmaninda yasayanlar. Birde omru boyunca buraya uyum saglamayan sanki nazi robotu gibi yasayan insanlar. O yuzden eger gidip o sirkette cfo ceo falan olmak hedefin yoksa don gel. Turkiye amerika dahil hepsinden cok daha buyuk firsat ulkesi, iki sene ekonomi kotu olur sonra tekrar cosar. ne okudum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Para bende ama kroyum demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 türkiye zaten sefil halkla ortak birşeyler yapmak zorunda kalmayacak bir ekonomik düzeydeyseniz çok güzel kesinlikle. ne zamanki yolların kesiştiği faaliyetlerde bulunmak zorunda kalıyorsun o zaman hayattan soğuyorsun. zincirlikuyuda metrobüs ilk durakta oturacak koltuk kapmaya çalışmak zebranın timsah dolu dereden su içerken hissettirdiklerini hissettiriyor asfd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar