Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 4 doğurmuş abi 88 değil Edit; 4 bile değil 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 anne ölmeden hiç bir şey yapamıyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 gerçi anne çoğunluk hisseye sahip satamayabilirler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 cogunluk hissenin bir anlami yok. aile konutu filan bir yolu vardir belki ama aile hukukunu hukuk fakultesi birinci siniftan beri gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 - Arada anlaşıp o oranda para vermek en mantıklısı. - Mahkeme bilirkişiden değer tespiti ister, o değere göre oranda para verirsiniz - Yine anlaşma sağlanamazsa ev satılır. - Annesini oturduğu evden etmeye çalışan kardeş mahkemeye veren kardeşin beyn... neyse küfür etmeyeyim - Annesini dava eden kardeşin... neyse küfür etmeyecektim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Benim tavsiyem mahkeme ile ugrasmadan satmalari eger kardese payini odeyemiyorlarda ya da vazgeciremiyorlarsa. Eger payini odeyebiliyorlarsa o zaman mahkemeye gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Siz siz olun tek cocuk dogurun olm. Doguracaksaniz da iki erkek uc erkek falan dogurmayin. Aile ici ego kavgasindan bolunmeyen bir kardeslik gormedim bu yasima kadar. En iyi ihtimalle kardeslerin evli esleri aralarini bozuyolar. Yok sen onu haketmesin bu boyle olmamaliydi yok kendini kullandirtma falan. Amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aile içinde insanların diğerlerinin ilişkilerine karışmamaları çok önemli. biz 4 kardeşiz en küçük benim, genel olarak ne birbirimize özelimizi anlatırız yada başkasının ilişkisi hakkında fikir verip yorum yaparız. benim de etraftan duyduğum çok çarpık ilişkiler var harbi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aile ne ya 2015 yılında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 O kardes pkkya katilmis. Kesin bilgi yayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 horacegoesskiing said: Kurdistana mi baglanicak acaba konu. http://littlefun.org/uploads/523e2436e691b257b97d928c_736.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ayrıca anneye babaya neden dava açılmasın? sırf doğurdu diye insan annesini sevmek zorunda değil, anlaşmazlıkları vardır tanımıyoruz ki insanları henüz annenin mi yoksa evladın mı sorunlu olduğunu bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Anne ve iki kardes oturuyor evde abi. Ne olursa olsun bu hem kardeslerini hem de annesini evlerinden ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 BabacumMostors said: ayrıca anneye babaya neden dava açılmasın? sırf doğurdu diye insan annesini sevmek zorunda değil, anlaşmazlıkları vardır tanımıyoruz ki insanları henüz annenin mi yoksa evladın mı sorunlu olduğunu bilmiyoruz Ne olursa olsun açılmaz abi. Bana çok ters geliyor yani. Arayışa gidersin. Hakikaten hiç sevilmeyecek kadar kötüyse aranız karşılıklı anlaşırsınız, ileride yine yüzüne bakmazsın, iyilik istemez iyilik beklemez iyilik yapmazsın, hayatından çıkartırsın o kadar kötüyseniz ama tutup dava açma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 yani açıkcası bana "çektirmiş" bir aile olsaydı ben yapardım "yapılmaz" dendiği için insanlar bazı şeyleri yapmaya cesaret edebiliyorlar bu tamamen "iki umreye giderim günahlarım sıfırlanır ehehehe" demek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 BabacumMostors said: "iki umreye giderim günahlarım sıfırlanır ehehehe" demek gibi araba tut gitmişken yaya dolanmakla uğraşma. arabayla 170 tur atarsın leblebi gibi toplarsın sevapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aahahahaha http://forum.paticik.com/read.php?25,3987325,page=1#msg-3987325 şu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sabonis said: huun said: mahkemenin belirlediği bilirkişi evin değeri şu kadar der ve payını isteyen kardeşe o değer üzerinden parası verilir, iş biter. diğerleri gene o parayı vermek istemezse mahkeme evi satışa çıkarır. ayrılmak isteyene payını vermek gerek yani mahkemeye gerek yok. diyelim ev düzgün bişi, 800bin TL. verlecek para da 50bin'e denk geliyo böylece. verecek paraları yoksa nolur mesela? tam işleyişi şöyle: konu mahkemeye gittiğinde mahkeme bilirkişi vasıtasıyla evin rayiç bedeline karar veriyor. sonra ortaklar arasında açık arttırma usulü pazarlık başlıyor, "ben senin payına şu kadar veririm, sen bu kadar verir misin?" diye. yalnız burada şöyle bir konu var, bu satışa dışarıdan birisi de katılabiliyor. tapuda askıya çıkan böyle mülkleri takip eden insanlar olabiliyor. en nihayetinde rayiç bedelin üzerinde hisselere teklif veren tapuyu alıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 diğer iki çocuk aynı anneden değil ve para istemiyorlar bunu söylemeyi unutmuşum. davayı açan gıcıklık olsun diye yapıyor. biz avukatla konuştuğumuzda ev satılır herkes payını alır dedi. çok düşük değerden satılacağı için 400'se 200'den gideceği için hemen almalıymışız ve emlakçının, mayfanın karışma olasılığı varmış vs vs bir sürü şey anlattı avukat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mafyayi bosver emlakci karisirsa cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben olaydan birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben net anlatmamışım başka birşeyle uğraşıyordum o sırada. Şimdi 3 tane çocuk var ikisi farklı bir anneden. Bir çocuk bir anne bu evde yaşıyorlar. Diğer iki çocuktan bir tanesi de gıcıklık olsun diye (deli zaten normal değil) payını alabilmek için dava açmış. Anne payını vereyim al senin olsun diyor. Çocuk kabul etmiyor. Mahkemede ev satılığa çıkacak herkes payını alacak ama o zaman da anne ve çocuk çok büyük zarar etmiş olacak hem de evsiz kalacaklar. Zaten davayı açan da bunu istiyor. Öteki kardeşi de bununla bir olabilir aklını çelerse. Evi satmadan anne payınızı alın gidin diyebilse mahkemede herşey çözülecek ama nasıl oluyor prosedür bilmiyorum. bizim konuştuğumuz avukat ev illa satılığa çıkacak siz onu tekrar alacaksınız diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Siz siz olun karinizi bosayinca yeni alacaginiz citirdan cocuk mocuk yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 satıcaklarsa once diğer hissedarlara satmak gibi bir zorunlulukları yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sil! yanlis yazmisim, baktim konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar