fenn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 senko said: 5:50 ye alarmi kurup 5:48 de kalkiyorum. bicthezz Şudur ya Alarmdan önce kalktığım oluyor. 5-10 sefer alarm kuranları anlayamıyorum bünye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 senko, sabah deniz carsaf gibiydi diyen emekli albay cikti beyler. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yılda 2-3 kez falan kuruyorum alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Millet 5te kalkiyor vay babani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yav said: senko said: 5:50 ye alarmi kurup 5:48 de kalkiyorum. bicthezz kaçta uyuyosun? 11-12 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 reyou said: senko, sabah deniz carsaf gibiydi diyen emekli albay cikti beyler. dagilin. deniz degil de spor salonu cok guzel oluo bombos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 https://itunes.apple.com/us/app/alarmy-sleep-if-u-can/id609598558?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ben de 3 alarm kuruyorum da 6 abartı olmus. hepsine farklı muzik ayarla derdin bitsin. pop'la baslasın metalle bitsin. al sana yontem amk, abuk subuk islerle ugrasmayın sdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 körler için yapılmış app vardı saat şu falan diye daredevil in bi bölümünde öyle kalkıyordu bizim değnekçi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 tmm buldum ya https://itunes.apple.com/us/app/the-talking-alarm/id496971715?mt=8 tam olarak bu olmasada buna benzer bisey, tam aradigimi yapmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Aslında zor uyanmanızın sebebi kalitesiz uyumak. Mesela 8 saat kalitesiz uyuduysanız, 5 saat kaliteli uyuyan bir insan kadar bile dinlenememiş olabilirsiniz çok rahat. Telefona bu kadar bağlı olmak ve gece uyuyana kadar elektronik bir şeyler kurcalamak da uyku kalitesini azaltan şeyler arasında. Sonsuz döngü olabilir yani. Psikoloji de çok önemli, "qanqa çoq ağır uyurum yha var ya" diye gezmek başlı başına ağırlaştırıcı bir şey :p Uykunun doğru evresinde uyanmak da önemli, alarm sizin ağır uyku evrenize denk gelirse o gerçekten zor uyanma oluyor. Sleep Cycle diye bir uygulama var, hem iOS hem Android sanırım. Alarmı 08:35 değil de "beni 08:10 - 08:40 arası en ideal zamanda uyandır" diye kurup yatağın köşesine koyuyorsunuz, vücut hareketlerinizden hafif uyku evresine denk getirip orada uyandırıyor. Tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 vücut hareketlerini nasıl ölçümlüyor ya telefon? prox. sensor desem uzak, camera desem olmaz, üstünde fln mı yatman gerekiyor? ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yanına yatıyosun uygulama açıkken. gyrodan alıyo veriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yatakta tutuyorsun yani telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 zengin piciyseniz visco yatakta ise yaramayacaktır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bingildak said: yatakta tutuyorsun yani telefonu aynen, ben bi dönem kullanmıştım. faydası oluyor cidden. hatta uygulama içerisinde uyurken rahatlatacak ses kayıtları falan var :) tabi o kadar içiçe yatılacaksa uçak moduna almakta fayda var. telefonla uğraşamam diyorsanız aynı özellik pek çok fitness bantlarında da mevcut. xiaomi mi band ile 80 liraya işlem tamam. uyanma saati geldiğinde kolonuzda titresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 lg nin puzelli alarmı vardı. lgoclock muydu neydi. lg alarm puzzeli çözmeden kapanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 meraktan sordum abi ben, gyro zımbırtına çok aşina değilim. ben 8'e alarmı kurar 7:50'de uyanırım otomatik olarak. uykuyla problemim olmadı. askerde bile nöbet saatinden önce otomatik kalkıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kolonumda hiçbir şey titremesin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sleep cycle çok başarılı ya. bir haftadır çiçek gibi uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 günaydın tatlı patatesim de desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bende alarmı kapatmak ya da ertelemek için 4 işlem soran bir app vardı. birkaç gün işe yaradı daha sonra telefonu kapatmaya başladım alarmı susturmak için. içinde olması lazım apple olacak iş değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 3 tane alarm var ama ilkinde kalkınca daha zinde oluyomuş insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XrnxZFa8p4g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar