fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bugun faydalandigimiz yabancilar: alves kjaer souza meireles diego stoch nani fernandao sow rvp. faydalanmadiklarimiz da coplerimiz krasic holmen (isimleri listede yok) ba fabiano kadlec. tisikkirlir yibinci siniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 rvp bütün tatil yatıp öyle gelmiş galiba güçsüz duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hazir olsa dk 88'de o pozisyonu gol yapardi zaten. ama cok normal yani adam sezonu temmuz 28'deki macla acacagini tahmin edemedi tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 VANPERZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Skor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 2. yarı çok zevkliydi bence, gsli olarak gidip rvp forması alabilirim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 0-0 epey şanslı skor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 neler kactı be. RVP yorulmus la 15 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 balon persie emekliligin tadini cikarmaya baslamis, ne guzel gulumsedi oyle mac sonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 rvp nin kacirdiginin vine i fln var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 0-0 iyi gene Ikinci yarı iyiydi ilk yarıya göre ama takımın yeniliği UEFA'ya götürür bizi inşallah. Şampiyonlar ligi sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Monaco maçında bile 4 dakika da 3 gol çıktı, şu maçın 90 dakikasında gol çıkmadı aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 rvp'nin pozisyonu gayet kaçabilir bi pozisyon, o şekilde topa vurması zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 lucescunun macindan ust mu bekliyosunuz dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 1-1 falan bekliyordum ben, ona göre bütün betleri aldım. X2 Shaktar hariç hepsinden yattım ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 abi 1 gol atmalıydı fb çok zor olacak deplasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 güzel sonuc ikinci maçta daha iyi oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Maçtan şimdi geldim.Arkadaşlarla ortak fikrimiz Fener'in en iyi adamının Diego olduğuydu.Adam topla çok iyi,topsuz alanda da bir mehmet topal olmasa bile şu anda takımda 2 yönlü oynamaya en yakın adam Diego.Nani iyi oynadı bence.Çok rahat adam eksiltiyor adam ama işte takım arasında uyum biraz daha arttığında çok daha etkili olacaktır . Kimse kusura bakmasın ama Kjaer'de inanılmaz bir kumaş var.Ligin en iyi stoperi olmaya aday.Verilen bonservis çok yüksek olsa da taraftar inanılmaz memnun Kjaer'den.Şu uyumsuz defansta tek başına bir sürü iş yaptı.Bire bir de inanılmaz başarılı. Volkan.Bu sene Diego gibi Fener'in 2 önemli transferi olur demiştim.Öyle de gözüküyor.Volkan'ın en büyük eksikliği mental eksikliği.Yoksa iyi kalecidir her zaman ama işte mental olarak çok kötü bir oyuncu ki Türk olmasının da etkisi var. Perreira,takımda 1 futbolcuya özel teşekkür etti.Hasan Ali Kaldırım.Türkiye'nin en iyi 2 sağ beki bizde ama ikisi de bugün yoktu.Hasan'ın koridorunu maden olarak kullandı adamlar resmen.Adamın kendine özgüveni de yok zaten.Potansiyeli kısıtlı,sıradan Türk oyunculardan biri gözümde. Şu maçın 0-0 bitmesi bizim açımızdan inanılmaz büyük şans.Deplasmanda bala mala beraberlikle fln tur atladık,atladık.Hayırlısı bakalım ama benim öyle çok umudum yok şu anda.Hazır bir Fener,bu Shakhtar'ı rahat eler diye de not düşeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 şener cezalı, gökhan sakat. defans yapmayı bilen kenar oyuncusu diye hasan ali'yi koymuş. topuz da sakatmış galiba. yani solak olmasın rağmen gene de kötü oynamadı, ikinci yarı pek çıkmadı zaten. sol ayakla ofansa kalkınca topu diğer ayağına çevirip orta yaparken falan çok vakit harcadı doğal olarak. ben caner'in mücadelesini de çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 atesbenicagiriyo said: 2. yarı çok zevkliydi bence, gsli olarak gidip rvp forması alabilirim bak Kovuldun ocaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 adamı pişman eder https://pbs.twimg.com/media/CLBvJHaUYAANFdM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 fener dopingli oyuncu oynattılar diye itiraz etmiş eheheheheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Şu Fernandao kadar taraftarın gözünü boyamaya oynayan topçu yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 melo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar