Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa Şampiyonlar Ligi - 28/07/2015 - Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Maçtan şimdi geldim.Arkadaşlarla ortak fikrimiz Fener'in en iyi adamının Diego olduğuydu.Adam topla çok iyi,topsuz alanda da bir mehmet topal olmasa bile şu anda takımda 2 yönlü oynamaya en yakın adam Diego.Nani iyi oynadı bence.Çok rahat adam eksiltiyor adam ama işte takım arasında uyum biraz daha arttığında çok daha etkili olacaktır .

Kimse kusura bakmasın ama Kjaer'de inanılmaz bir kumaş var.Ligin en iyi stoperi olmaya aday.Verilen bonservis çok yüksek olsa da taraftar inanılmaz memnun Kjaer'den.Şu uyumsuz defansta tek başına bir sürü iş yaptı.Bire bir de inanılmaz başarılı.

Volkan.Bu sene Diego gibi Fener'in 2 önemli transferi olur demiştim.Öyle de gözüküyor.Volkan'ın en büyük eksikliği mental eksikliği.Yoksa iyi kalecidir her zaman ama işte mental olarak çok kötü bir oyuncu ki Türk olmasının da etkisi var.

Perreira,takımda 1 futbolcuya özel teşekkür etti.Hasan Ali Kaldırım.Türkiye'nin en iyi 2 sağ beki bizde ama ikisi de bugün yoktu.Hasan'ın koridorunu maden olarak kullandı adamlar resmen.Adamın kendine özgüveni de yok zaten.Potansiyeli kısıtlı,sıradan Türk oyunculardan biri gözümde.

Şu maçın 0-0 bitmesi bizim açımızdan inanılmaz büyük şans.Deplasmanda bala mala beraberlikle fln tur atladık,atladık.Hayırlısı bakalım ama benim öyle çok umudum yok şu anda.Hazır bir Fener,bu Shakhtar'ı rahat eler diye de not düşeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

şener cezalı, gökhan sakat. defans yapmayı bilen kenar oyuncusu diye hasan ali'yi koymuş. topuz da sakatmış galiba. yani solak olmasın rağmen gene de kötü oynamadı, ikinci yarı pek çıkmadı zaten. sol ayakla ofansa kalkınca topu diğer ayağına çevirip orta yaparken falan çok vakit harcadı doğal olarak. ben caner'in mücadelesini de çok beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...