ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Iyyy anlatmayın, saçma sapan bir konuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Drall said: TheRiverBelow said: http://s1.postimg.org/cboehw50f/Ads_z.png Al özeti burda ahahahhahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 2degenerate4me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Darqainu said: adeta noyanmis op Hikayeyi okurken hayran kaldım zaten sinan'ın anlatım tarzına incdarkness said: Harika fotoğraf. İşte paticikte görmek istediğim sahneler dedim. Keşke avrupada olsaydım hikayenin kompleks yapısına yılan gibi süzülürdüm . Eğlenceli bir gecenin ardından kızlı erkekli truth or dare oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Fotoğraftan anladığım kadarıyla arkadaşın sevgilisi var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Kalede kalecinin olması noyanı durdurur mu sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 noyana kursun siksan islemez, sevgili neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Noyan bana tarot baktı. Hanginiz bu deneyimi yaşadınız olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 noyan olunmaz noyan dogulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Wishmaster said: Noyan bana tarot baktı. Hanginiz bu deneyimi yaşadınız olm? Enerji alış verişi de yaptınız mı yoksa onu başka zamanlar(ya da kişilere) mı yabıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Benim aşk geleceğim hakkında yalnızca sözel ve seviyeli bir paylaşım gerçekleştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Neymiş bari aşk geleceğin? Sonunda bir sevgilin olabilecek mi? = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bir tane mi ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Wishmaster said: Noyan bana tarot baktı. Hanginiz bu deneyimi yaşadınız olm? Glatheros yaşadı online olarak. Tunca direk Güzelbahçedeki evimde çok güzel bir seans yaptık. Önümüzdeki hafta izmire geçiyorum LVL-UP Turnesine .. Orada bi dal Theridone ile çalışma yapıcaz. ayın 1'inde ankara orada varsa patidaşlar beklerim bu eşsiz deneyime. Çanakkale , gaziantep , antalya ve bodrum da sırada. Unuttuğum kişiler varsa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 axedice said: Oha argos bile isyan etmiş topiğe ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abi bu ask hikayesi sonlandi en son bir gece beraber gecirdik yine ben trye donmeden ben gidiyorum seni son bir kez görmek istiyorum dedim,tamam dedi gece bulustuk, friendzone yapmayi denedi sonrasi jule:hadi gel kanka olalim ben:istedigim anda seni yeniden elde edebilicegimi biliyosun jule:nasil yani -ben direk dudagina yapistim ve bi 4-5 dakika opustuk sonra biraz ictikten sonra barda disari ciktik ozel bazi anlar yasayip trene birakti beni son bir kere opup elveda dedim deme dedi bitti dedim ve eve gittim o günden sonra bi kere yazdi cevap vermedim zaten 1 hafta sonrada trye donus yaptim en azindan son bir gunumuz oldu gibi onunla mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 public mi yaptın gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bakiye bırakmadan dönmüşsün, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 gercek askinin pesinden turkiyeye dondu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 gerçek aşkı benim ama ben de noyana aşıkmışım SIHFJKSDFKLDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Arada noyana bildiğin ilan-ı aşk ettin yalnız, gözlerden kaçtı sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 kaçıncı sezonda bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 çok tatlı dram dönebilirmiş. dönmemiş. hayal kırıklığı baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 incdarkness said: abi bu ask hikayesi sonlandi en son bir gece beraber gecirdik yine ben trye donmeden ben gidiyorum seni son bir kez görmek istiyorum dedim,tamam dedi gece bulustuk, friendzone yapmayi denedi sonrasi jule:hadi gel kanka olalim ben:istedigim anda seni yeniden elde edebilicegimi biliyosun jule:nasil yani -ben direk dudagina yapistim ve bi 4-5 dakika opustuk sonra biraz ictikten sonra barda disari ciktik ozel bazi anlar yasayip trene birakti beni son bir kere opup elveda dedim deme dedi bitti dedim ve eve gittim o günden sonra bi kere yazdi cevap vermedim zaten 1 hafta sonrada trye donus yaptim en azindan son bir gunumuz oldu gibi onunla mutluyum Bu ne ya? HAHAHHAH BU NE? = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar