Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Theridone said: kafam yandi kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 yediğin, silktiğin senin olsun da ben hala wackende takıldım kaldım millet nerelere gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Dota'da ruslarla oynamakta wacken etkisi yaratıyor zaten,bence oralara takılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 oha ergenlige vurulmus konu hahahaha master plan o tabiki suya dusmedi satrancta bir hamleyi kotu hesaplayinca yenilmis sayilmiyosun tabela guncellensin tabi ust tabaka noluyo sizin orda? 4 göz ergen gunde 5 saat ders calisip en iyi uniye girip 30 yasinda milli olanlar mi? bu mantikta boyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 wacken inanilmaz hostu 2 power rangers ile in flames konserinde stage dive yaptim random bi kizla guzel zaman gecirdik falan filan acikcasi gormek istedigim tum mutik gruplarini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 incdarkness said: ust tabaka noluyo sizin orda? 4 göz ergen gunde 5 saat ders calisip en iyi uniye girip 30 yasinda milli olanlar mi? bu mantikta boyle yani senelerdir duymamıştım bunları ya, 90lara döndüm teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Basligi strateji oyunlari diye degistirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 DURUN ! İLK SAYFADA POSTUNUZ MU YOK ! ARAYIN HALLEDELİM HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 caps yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 allah allah... oğlum siz evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevdiğin kızın arkadaşlarını sike sike ve sevdiğin kızın önüne gelenle yatmasını seyrederek kızla evlenip happily ever after olabileceğini düşünüyorsun? ben mi vakıf olamadım konuya nedir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh_40605.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Liebe said: allah allah... oğlum siz evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevdiğin kızın arkadaşlarını sike sike ve sevdiğin kızın önüne gelenle yatmasını seyrederek kızla evlenip happily ever after olabileceğini düşünüyorsun? ben mi vakıf olamadım konuya nedir lan? bunlarin hepsi kör abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 oo süper konuymuş.. adam 100 sene önde bizden asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Liebe said: allah allah... oğlum siz evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevdiğin kızın arkadaşlarını sike sike ve sevdiğin kızın önüne gelenle yatmasını seyrederek kızla evlenip happily ever after olabileceğini düşünüyorsun? ben mi vakıf olamadım konuya nedir lan? 25-26 olmadan olmaz zaten evlilik o zamana kadar isteyen istedigi ile yatsin acikcasi duzgun bir iliski icin yasimiz cok genc gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ilişkinin yaşı olmaz, hissettiğini yaşarsın. achievement mi bu şu yaştan sonra unlock olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 evlilige gitmicekse, boka saricaksa gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 incdarkness said: Liebe said: allah allah... oğlum siz evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevdiğin kızın arkadaşlarını sike sike ve sevdiğin kızın önüne gelenle yatmasını seyrederek kızla evlenip happily ever after olabileceğini düşünüyorsun? ben mi vakıf olamadım konuya nedir lan? 25-26 olmadan olmaz zaten evlilik o zamana kadar isteyen istedigi ile yatsin acikcasi duzgun bir iliski icin yasimiz cok genc gerek yok yani lan alamanci bebe. sana ergensin diyince neden ahahaha cektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 he salataligim he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 incdarkness said: ust tabaka noluyo sizin orda? 4 göz ergen gunde 5 saat ders calisip en iyi uniye girip 30 yasinda milli olanlar mi? bu mantikta boyle yani aboov ciddi yazdim, sonra hak etmedigini dusunup sildim ama tldr kismi dursun tldr; devam et kardesim. harika bir iliskiniz var. kimsenin dediklerini kaale alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Liebe said: allah allah... oğlum siz evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevdiğin kızın arkadaşlarını sike sike ve sevdiğin kızın önüne gelenle yatmasını seyrederek kızla evlenip happily ever after olabileceğini düşünüyorsun? ben mi vakıf olamadım konuya nedir lan? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 elimden geldiğinde modern olmaya çalışıyorum bakireci kafadan değilim ama bu godoş konuyu silin ya. utanç topici resmen dsfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bakireci diyince mayonez gargarası geldi aklıma dhjsfklds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Arkadaşlar genç bir adamın aşkın peşindeki hikayesine lütfen godoşluk gibi yakışıksız terimlerle yaklaşmayın. Sen anlat darkness biz heyecanla izliyoruz. Bakalım kahramanımız gerçek aşkına kavuşabilecek miydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bu ilişkiden ilerde swinger party çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar