chrome Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bunları görünce hep avrupaya ofis açma planlarım kabarıyor. milletin böyle takıldığı bir yerde ben ülkelerini elinden alırım lan bunların.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 incdarkness said: bunun en yakin arkadaslari 1,5 yila evleniyo onlarin dugununde buna evlenme teklifi edicem biliyo zaten eger edersen evet derim dedi abi lütfen böyle bişey yapma ya. başka insanların özel gününü, tamamen onlara adanmış bir günü bencilce piç etmeyin lütfen. kimsenin haberi olmadan kulağına fısıldayacaksan eyvallah da, bi "scene" olacak yani illa ki, ve o gün sizin gününüz değil. just dont. edit: olm ben sadece ilk postu okuyup post atmıştım. çok da masum post atmıştım. olaylar değişikmiş. edit2: ayrıca da çorabı kaçmış hatun kate beckinsale de olsa yere çalarım, acımam. başparmağı çoraptan çıkmış bir christian bale düşünebiliyor musun? aynı hesap.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 senko said: amk milletin derdine bak ya. abi tam ben yazacaktım...
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Şöyle yapsan daha kolay olur sanki.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://s1.postimg.org/cboehw50f/Ads_z.png
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sjhgdaljhdsahd son imaj cok iyi
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 TheRiverBelow said: http://s1.postimg.org/cboehw50f/Ads_z.png ahahaha emek harcanmış
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben onu internetten denk getirdi sanıyorum ya, şimdi dikkat ettim isimlere. emeğe saygı hakkaten.
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Dragonfire said: Şöyle yapsan daha kolay olur sanki. En kârlı Nate herhalde.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 incdarkness said: gecen yine bulustuk onla onun evindeydim gece alkol falan Ahah bu nası bi cümle ne yaptınız abi alkol filan?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Oha argos bile isyan etmiş topiğe
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Baggio said: Allah kimseyi şu kafaya düşürmesin.
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 eski konuya yazmıştım. paparnoz said: Hadi hayırlı olsun sen bu kızla ileride evlenirsin.
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 -Deno- said: TheRiverBelow said: http://s1.postimg.org/cboehw50f/Ads_z.png ahahaha emek harcanmış hahahahahaha lisa ile ayrildim festivalde olmaz dedim ben intense adamim kiskanirim falan diyip 1-2 daha bahane ile ayrildim pazartesi baska bi kiz geliyo arada takildigimiz yine sonra haftaya hafta sonuna dogru juleye yazarim yeniden
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Can yucelin su misralari tam senin icin: "Mecnun muyum .m pesinde kosayim collerde; Leylayi da skeyim ayseyi de."
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 abi .m pesinde kosmuyorum ki onlar bana geliyo acikcasi ask pesinde kosuyorum yani
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 .m peşinde koşmayın abi zaten. çemçük ağızlı körü napacaksınız ki?
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 abi aşığım diyosun, sonra kimle yatarsa yatsın umrumda değil diyorsun. bu nasıl bişi lan? kızın sevgilisi olsa meriçlik yapacan belli. "stuarta ben de kızgınım" falan diyecen. kızı en mutlu eden benim diyosun da, senden daha mutlu edecek biri çıkar çat diye, sonra onların çocuğunun sünnetinde kirvesi olursun haberin olmaz dikkat et.
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Laraken olay şu kız her halükarda aldatıyor,bizim eleman kızı kendine bağlayamamış. Kimle yatarsa yatsım mevzusuda zaten engelleyemiyorum bari yaptığını normalleştirmeye çalışayım da sindireyim tavrı var ama buraya yazarken bile pekte içine sindiremediği ortada.
Öne çıkan mesajlar