incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 burda bilenler vardir aranizda bir kiza olan ask hikayemi gecen yine bulustuk onla onun evindeydim gece alkol falan en son ekimin 3 unde ayrilmadan 2 gun once bu kadar guzel bir gece gecirmistim hayatimda onun yanindayken sanki bu dunyada degil cennetteyim neyse bu sira yeni bir kiz arkadasim var zaten bilmiyo daha hicbirsey soylemicemde yazin egleniyim biraz cokta umrumda degil acikcasi isteyen laf etsin(wackena gidiyoruz beraber carsamba sabah 3 te yola cikicaz 5 gun bu lisa asik oldugum degil suanki sevgilim) asik oldugum kiz yani jule bana 80 km uzakta schwerinde oturmaya baslicak fizyoterapi okucak bende karar verdim bende yaziliyorum bilmiyo hicbirsey daha benimle ayni dersleri alip 2 km uzagimda oturucagini tepkisini merak ediyorum acikcasi ne kadar kendime asik degilim desemde bu yani hayatimi paylasmak istedigim birgun duzgun gelirim oldugunda evlenip cocuk yapmak istedigim kisidir bu kisi istedigi kadar o baskasiyla veya ben baskasiyla yatiyim kalkiyim sonunda yine beraber oluyoruz bu kizla bunun en yakin arkadaslari 1,5 yila evleniyo onlarin dugununde buna evlenme teklifi edicem biliyo zaten eger edersen evet derim dedi benim evrenleri gosteren gözlüm yatagimi isitan kaplanim o benim derisinin kokusu adeta amazonda yasamanin guzelligi gulumsemesi ayni bir melegin icimi isitmasi tl;dr ask yolunda hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bu arada ara ara yazarim olup bitenleri buraya hikayede olabilicek muhtemel kisilerin listesi assagida jule leona - gercek ask hayatimin anlami marieke - julenin en yakin arkadasi erkan - mariekenin sevgilisi tim - en yakin arkadasim ikizim gavin - en yakin arkadaslarimdan biri justin - en yakin arkadaslarimdan biri ana karakter sinan - aptal asik : edit: olasi yan karakterler lisa - suanki sevgilim fynn - lisanin en yakin arkadasi chiara - en yakin arkadasimin sevgilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 shb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 eğrkan; enekterler.... asdfsdf mutluluklar kardeşim, sen her şeyi kurmuşsun belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 oyle abi kader bizi beraber istiyo orasi bi kesin hatta mesela komik bir ani bunla ayrildiktan sonra dovme yaptirdim dedim ki bir kizda benim dovmenin aynisini gorursem evlenirim onla sirtina benim dovmenin aynisini yaptirmis bende aynisi oldugunu bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 olm siz harbi mutlu olun lan. ihtiyacım var bu günlerde böyle peri masallarının gerçekleştiğini görmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 cok tesekkurler umarim hersey planlarima göre gider etrafta assagi yukari herkes beraber olmamizi istiyo etrafimizdaki herkes ona ne kadar asik oldugumu biliyo, eskiden bana asikti o hala beni seviyor arkadastan daha öte orasi kesin ama zaten zamanla o ask geri gelir %100 inaniyorum buna suana kadar planlarin hepsi ise yaradi assagi yukari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 adam ted mosby çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 amk milletin derdine bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Laraken said: adam ted mosby çıktı lan. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bu kadar planlı aşk mı olur be, tedirgin ettin okurken sdf Eğer özel değilse neden ayrılmıştınız jule ile? Ya da hiç sevgili olmadını mı yanlış mı anladım orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 title sebebiyle postum bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bu alana reklam alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Avrupa kafasi mi yoksa ergen kafasi mi onu anlamaya calisiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ergen diye düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Adam bu sezonki dizinin fragmanını geçmiş oyuncuları tanıtmış. Topakın nereye gideceği belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Madem bi kıza aşıksın neden bi başkasıyla zaman geçiriyorsun? Daha doğrusu nasıl geçirebiliyorsun? Bence sen jule a aşık değilsin, gerçekten aşık olsan Lisanın tenine dokunmayı asla istemezdin sinan. Peki tim ne düşünüyor bu konuda? Tim biraz deli doludur ama ayakları yere basan bi çocuktur, justin gibi gözü dışarılarda değil. Son olarak şunu sormak istiyorum, kendini jule yerine koy. Ya onun gavinle bir gece geçirdiğini bilseydin, neler hissederdin? Hayatının aşkının başka bir adamın kollarında olması seni rahatsız etmez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 şu naiflik için nereye başvuruyoruz. yaşamayı geçtim, şöyle anlatabilecek kadar olsam da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 senko said: amk milletin derdine bak ya. ilk sayfaya yetişemedik burda postumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 bu diziyi izledim. friends olmaya çalışmış, olmamış. komik de değil. 2/10. anne jule değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ay cok romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Abi tinder diye bi app var. insanlar birbirine siir yaziyo, onlari begeniyosun. Tam sana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Allah kimseyi şu kafaya düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 son 2 mesaj çok acımasız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar