Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 9lu var italyanında var ama hani hareket bazında yapmıyorlar sadece kol uçuşu gerçekleştiriyorlar diye biliyorum.. birde bizim uçaklarda farklı misal o konuda galiba tekiz f4 mü f5 kullanan sadece biziz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 F15 O Yokluktan, eskileri devşirmişler kullanıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 "Dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olduğu için." evet tekmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 8 uçak olunca en iyi mi olunuyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 en iyi kriterini auril söyleyecek herhalde ama söyleyemiyor, ıkınıyor bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bilsem söylerim de en iyi bizimkiler argümanı içi boş bir argüman 8 uçak ondan mı en iyi? 1950 lerden beri bu işi yapan 1000lerce gösteri yapmış takımlar var dünyada, gösteri - uçuş saati değil ama bizimkiler en süper çümkü 8li dünyada tek uçuyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hareket zorluğudur, bişedir, sen neden bilmediğin halde bu kadar karşı çıktın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 arkadaş yaptığı hareketler dedik ya.. https://www.youtube.com/watch?v=LQDklX-x0-8 dk. 1.13 de ki hareketi ilk yapan takım. dk. 1.59 daki hareketi yapan tek takım hatta tek pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 solo turk bile tek.. f16 ile akrobasi yapan ülke yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ne kadar gereksiz bi olay ya. harcananb paralara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 gidilen ülkelerde yakıtına kadar ülkeler veriyormuş bizimkilere gelsinler diye.. belgeseli izleyin la yorum yapcağınıza hatta analtıcıda tek galiba.. hareketler yapılırken. adam hangi ülkeye gidiliyorsa oranın dili ile anlatıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Türkiye kalkınmasın da ne olursa olsun diyen bir güruh her zaman olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Llama said: arkadaş yaptığı hareketler dedik ya.. https://www.youtube.com/watch?v=LQDklX-x0-8 dk. 1.10 de ki hareketi ilk yapan takım. dk. 1.59 daki hareketi yapan tek takım hatta tek pilot http://www.youtube.com/watch?v=CBCPd_QkHFw 9,40 10,40 adam o hareketin 5 uçaklısını yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 adamlar çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 anlamadım neyi yarıştırıyorsunuz da havacılık gibi alanlarda böyle temsillerimizin olması güzel bir şey. 3ün 5in hesabını yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben o hareketi söylemedim 1.13 düzeltiyorum hareketler farklı bu arada bide bu videodakiler zaten adam demiş yukarda en iyisi bunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dunyada sadece tek bir insanin, pilotun, takimin vs in yapabildigi bir sey yoktur ya. rekorlar vardir onlar kirilir.. orjinal anlamda turk yildizlarinin cikarmis oldugu bir akrobatik hareket vardir, onuda pratige dayali olarak kasacak olan pilotlar eninde sonunda yaparlar, en olmadi ucagi programlar yine yaparlar. olay o hareketi yapmak bu hareketi yapmak diye sidik yarisina gireceginize, izledigniz seyden zevk almaya bakin. bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Anhora said: Türkiye kalkınmasın da ne olursa olsun diyen bir güruh her zaman olmuştur. ahahaha uçak uçurduk, gösteri yaptık nasıl da kalkındık belli değil. bu mantıkla dünyanın en kalkınmış ülkesi kim jong amcanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Uçuramasaydın daha bir memnun kalırdın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Önceki sayfalara bak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ahuahuahua patinin dünyanın işleyişini çözmüş, her boku bilen nerdlerine bak(yok lan bu nerdlere hakaret oldu), fazıl say ecnebi piyanosunu konuşturuyor, kenan sofuoğlu ecnebi motorunda başarılı,gazi yaşargil yurtdışında olmasa o kadar başarıyı elde edemezdi... la bi sakin olun. oturduğunuz yerden ona buna bok ata ata mutlu mu olunuyor nedir anlamadım ki. adamlar belki de yüzbinde birin yapabileceği işleri yapıyor. başarısını, gerekliliğini tartışmak ney lan? o kadar özel ol da istersen para karşılığı cinsel birleşmede ol. yine konuşturursun kendinden. valla bak. örnekleri de var. zihniyetini yediklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Antimilitarist olcam diye Türk Yıldızları'na laf atmak. Adamlar akrobat abi, jet uçakla senkronize akrobasi yapıyorlar. Neyi kastınız bu kadar anlamadım. Sanki adamlar gösteride roket atıyor, dog fight yapıyor. Uçuşa ilgisi olan herkesin büyük zevk alarak izlediği olaylar bunlar. Ben sanmıyorum herhangi bir ülkenin vatandaşlarının başka bir ülkenin jet akrobasi takımını görüp "eyvah bunların ordusu çok güçlü" diyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ne gereksiz bir şey bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 en az hdp kadar gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Adamların kabiliyetine, eğitimine denecek birşey yok. Demin ilk bölümü izledim oradaki bir pilotun verdiği 8 şerit yol örneği mesela çok güzeldi. Ama bana da hep biraz mana olarak abartılan bir iş gibi geliyor bu. Tabi pilot değiliz, adamlar tutku ile bağlı. İlgilenenlerin farkedip çıldıracağı detayları biz görmüyoruz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar