Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırmızı / Beyaz - Türk Yıldızları Belgeseli (2013)

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

arkadaş yaptığı hareketler dedik ya..

https://www.youtube.com/watch?v=LQDklX-x0-8

dk. 1.10 de ki hareketi ilk yapan takım.
dk. 1.59 daki hareketi yapan tek takım hatta tek pilot

http://www.youtube.com/watch?v=CBCPd_QkHFw
9,40
10,40

adam o hareketin 5 uçaklısını yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

dunyada sadece tek bir insanin, pilotun, takimin vs in yapabildigi bir sey yoktur ya. rekorlar vardir onlar kirilir..

orjinal anlamda turk yildizlarinin cikarmis oldugu bir akrobatik hareket vardir, onuda pratige dayali olarak kasacak olan pilotlar eninde sonunda yaparlar, en olmadi ucagi programlar yine yaparlar.

olay o hareketi yapmak bu hareketi yapmak diye sidik yarisina gireceginize, izledigniz seyden zevk almaya bakin. bakiim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahuahua patinin dünyanın işleyişini çözmüş, her boku bilen nerdlerine bak(yok lan bu nerdlere hakaret oldu), fazıl say ecnebi piyanosunu konuşturuyor, kenan sofuoğlu ecnebi motorunda başarılı,gazi yaşargil yurtdışında olmasa o kadar başarıyı elde edemezdi... la bi sakin olun. oturduğunuz yerden ona buna bok ata ata mutlu mu olunuyor nedir anlamadım ki. adamlar belki de yüzbinde birin yapabileceği işleri yapıyor. başarısını, gerekliliğini tartışmak ney lan? o kadar özel ol da istersen para karşılığı cinsel birleşmede ol. yine konuşturursun kendinden. valla bak. örnekleri de var. zihniyetini yediklerim...
Sosyal ağlarda paylaş

Antimilitarist olcam diye Türk Yıldızları'na laf atmak.

Adamlar akrobat abi, jet uçakla senkronize akrobasi yapıyorlar. Neyi kastınız bu kadar anlamadım. Sanki adamlar gösteride roket atıyor, dog fight yapıyor.

Uçuşa ilgisi olan herkesin büyük zevk alarak izlediği olaylar bunlar. Ben sanmıyorum herhangi bir ülkenin vatandaşlarının başka bir ülkenin jet akrobasi takımını görüp "eyvah bunların ordusu çok güçlü" diyeceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların kabiliyetine, eğitimine denecek birşey yok. Demin ilk bölümü izledim oradaki bir pilotun verdiği 8 şerit yol örneği mesela çok güzeldi. Ama bana da hep biraz mana olarak abartılan bir iş gibi geliyor bu. Tabi pilot değiliz, adamlar tutku ile bağlı. İlgilenenlerin farkedip çıldıracağı detayları biz görmüyoruz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...