Grego Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sonunu göreyim diye oynadım. kovuldum. iş arayacağız tekrar. oyunun senaryosu aynen devam gibi. mesela lig sonuncusundan ve ( ben değilken ) 4 yerken, lig birincisinden çatır çatır puan aldım. yani üst gruptakilerden alıyoruz puanı, alttaki herkes 2002 ajax kadrosu kesiliyor ak. buradaki senaryo lig birincisine itlik olsun diye ayarlanandan biri. hazır script resmen, ama ai nin üst takımlar için uygun gördüğü senaryoya dahil olmak da yeni birşey. miles bunu da özellik olarak eklesin. yukarılarıdasın çok iyi gidiyor herşey sonuncuya puan kaptıracaksın sezon başını sakatsız mı atlattın ana oyunculardan birine 9 ay sakatlık pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Ben 2. sezonda namağlup giderken (11 galibiyet, 1 beraberlik, o da fb desplasmanı zaten) ligin sonuncusu, 12 hafta boyunca toplam 1 puan toplamış Şanlıurfaspor'a evimde 1-0 kaybetmiştim. Hayır bir de rotasyon kadrosu da yoktu aslarla çıktıydım. Edit: bu arada bunu engellemek için işte arada bir "rakibi küçümsemeyin lan ona göre" diye uyarmak gerekiyor, yoksa zaten adamların vücut dilinden sallamadığı belli oluyor. Ha bunu da yanlış kullandığın anda mutsuz oluyor adamlar. Dikkat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 o bence bildiğin random seed. doğal olsun diye tetikleyici birşey işliyor hakkaten. herkes mutluluktan çıldırıyor, takım gelene atıyor gidene atıyor ama bir maç geliyor, hiç olmayacak, finishing 4 driblling 5 olan 2. lig takımı, kupada seni bir güzel evirip çeviriyor. sonra onu thats football diye yedir. neyi futbol lan. oyunu matematiksel olarak hesaptlata bir oyun motoru olsa yemin ediyorum daha zevk verecek, civ5 motoruyla daha iyi çalışır bu. yaptır hesabı işte, pas mı atacak, pas 13 mü, max 20 min 1 aralığında 13 e ata bir çarpan, her x pastan y sini düzgün ve istediği yere atabilsin. passing i etkileyen 4 özellik daha bağla, ver onlarada aynı hesabı. adamın vizyonu 2015 yılında, sims modellemesini bile yapmamasından belli. bastırıp parayı onu bile yaptımıyor pinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 blackburn le oynarken ilk 2 senemde benimde oyleydi; 3. senemde 100 kusur puanla cikana kadar. yuksek prim ve surekli team meeting yaparak falan adamların motivasyonu yuksek tuttum o zmn dusuk takımlara puan kaybı minimumdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 database i cogzel olmasa o kadar da hype degil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 benım sorunum transfer yapamamak. ulan gozlemcı dıyor bu adam çoq guzel hafız hadi alalım. 1-2 defa daha izletiyorum butun raporlar olumlu. semtine gidiyorum takıldıgı kahveye - manava soruyorum sorun yok. adamı alıyorum kova... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 fm touch bu gece cikiyor ios'a. enpara ile 25₺'ye falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sadece air için heralde eskı ipadlerde çalışmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 How Football Manager changed the game http://www.theguardian.com/technology/2015/dec/05/how-football-manager-changed-the-game?CMP=share_btn_tw Anlayamayanlara anlayamayacakları bir yazı daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Elimde fazladan key var almak isteyen olursa 75 tl den verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 "My star striker keeps getting injured. Please fix." :) http://www.bbc.com/sport/0/football/35046866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 acaba var midir harbiden database inde ole kronik sakat oyuncular..yani su sakatlik random mu yoksa adamina gore mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 editör de sakatlığa meyil ile ilgili gizli bir özellik vardı sanıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dana22 said: acaba var midir harbiden database inde ole kronik sakat oyuncular..yani su sakatlik random mu yoksa adamina gore mi.. Bir kariyeri başlatırken oyun arka planda bu tarz olayları ayarlıyor. Hatta on farklı oyun başlatıp paralı düzenleme aracı ile kontrol edilince aynı oyuncunun ayarlarının farklı olduğu gösterildi. Bu tesadüf olayı gecen yıldan beri oyuna bir heyecan kattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 adam en ufak övme fırsatını kaçırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hayir herhangi bir sekilde birisi cikip da su ozelligi deaktive hale getiren bir kod yazdim bunu da 1 dolardan satiyorum dese en az 1000 kisi alir tahminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 gir fm editor e, kendini psycho olarak eklese oyuna, kasımpaşa altyapısında baldır masörü. dana yirmiiki, 47 years old. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Oyunu açtım; Gökhan Töre'yi 18M euro ya Bayern'e okuttum.. ama hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Çünkü 1 kuruş para aktarılmadı transfere.!. allahsız fiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 2031 yılına geldim almanya ligini darma duman ettim stuttgart ile en son istifa ettiğimde 910 milyon dolar transfer bütçem vardı daknfgsdg ingilterede swansea ile anlaştım yeni çıktı lige avrupaya götürdüm ilk senemde şimdi uğraşıyorum premier lig baya zor ama en zevklisi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 dana22 said: acaba var midir harbiden database inde ole kronik sakat oyuncular..yani su sakatlik random mu yoksa adamina gore mi.. Var. Sakatlığa ne kadar yatkın olduğu gizli özellik. Scout ettirdikçe de pros/cons kısmında renge göre çıkıyor %100 scouted olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Grego said: gir fm editor e, kendini psycho olarak eklese oyuna, kasımpaşa altyapısında baldır masörü. dana yirmiiki, 47 years old. kucukken kendimi oyuncu olarak ekleyip yada ho gollerin assitlerin havada ucusmasini seyrederdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 khalad said: 2031 yılına geldim almanya ligini darma duman ettim stuttgart ile en son istifa ettiğimde 910 milyon dolar transfer bütçem vardı daknfgsdg ingilterede swansea ile anlaştım yeni çıktı lige avrupaya götürdüm ilk senemde şimdi uğraşıyorum premier lig baya zor ama en zevklisi tavsiye ederim. challenge istiyorsan Blackburn Rovers'i öneririm. transfer yasağı var. 220m euroluk başkana borç yüzünden. Rhodes takımın yıldızı ama oyunu açıp merhaba yeni menejersin diyorsun 2.mesaj adam gitmek istiyor oluyor asdasf alt yapıları cok sağlam. 17-18 yaşında adamları EPL takımlarına cok rahat 6-7M a okutuyorsun, tüm para borca gidiyor gerçi sdsaf zor ama zevkli gibi,yetenekli gençlerle oynamayı seviyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 challange istiyorsanız işsiz başlamayı öneririm. şu an crawley in başındayım. ingiltere skybet 2. ligi. owner bile klüpten gitmek istiyor. looking a way out of the club yazıyor status de. ingiltere dışında scout yapmaya param yok. NE BLAKCBURNU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Grego said: challange istiyorsanız işsiz başlamayı öneririm. yilmaz vural mode..3 buyuklar haric her takimda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cocuk gibi premier ligden baslayanlar varmış ya. pii çalınç vanarama north/south'dan bir takım almakla başlar beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar