Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
al sana geleceği

Gözlemci Layec’in Cüneyt Çakır’a ‘çok beğenilen performans’ anlamına gelen 8.4 puan verdiği, ayrıca Atletico Madrid lehine verilen çok kritik pozisyondaki penaltı kararının doğru olmasından dolayı +1 puan bonus vererek 8.5 puana yükselttiği öğrenildi.
Mesaj tarihi:
Asriel said:

Borlach said:

kurtardı mı peki?

Bir oyuncu her maçı kurtarır diye birşey olsa zaten bütün kupaları alır o takım:)

Ya anlatmaya çalıştığım adam gününde değil, kötü maç çıkarıyor. Zibilyon tane gol kaçırmış ki tek özelliği bu herifin.

Baktın olmuyor 65 gibi çıkarırsın, alırsın yerine Götze'yi, çekersin Müller'i santrafora bu kadar basit. Hayati bi maçta bu kadar inat edilmez. Sonuç olarak finale çıkan rakip oldu.

O kadar çok gol kaçtı ki, 6-7 tane bile atabilirlerdi.
Mesaj tarihi:
aksine gayet iyi, sertliğe yerinde izin veriyor.

villareal alışmış kız liginde yumuşak futbola, ingilizler ağır geldi.

gerçi bazı kontrolün kaçtığı yerler oldu, onları kartlayabilirdi hakem fazla iyi davrandı sdfdfs
Mesaj tarihi:
2 tane çalmadığı %100 faul var çıldırdı ispanyollar tekme tokat girmeye başladı, bu kez o sertliklere kart çıkartmadı tam eyyamcı sdsaf

villareal 10 kişi kalır banko böyle giderse.

bi de olay sertliğe izin vermek değil, ben de severim oynatan hakemi, öyle kolunu koydu diye her düşene faul calanı sevmem de, baya bacağa tırpan yapıp yere indiriyor adamı devam diyor sdsafas
Mesaj tarihi:
Abi liverpool bildiğin tekmikliyor. Hani bayaa baya tekme atıyolar, tırpanlıyolar, diz sokuyolar, tokat atıyorlar. Hadi Emre Can zaten kasaptan hallice bir adam ama takım olarak dalıyorlar resmen.
Mesaj tarihi:
denis suarez ve soldado bir kaç pozisyonda baya dayak yedi ikisi de çıldırdılar :D

l'pool cidden hırslı istekli ve iyi oynuyor, her topa ayak sokuyorlar fazla koşuyorlar falan da hakem baya destekliyor onların bu tekme tokat oyunlarını, sertlik topa olduğu sürece sıkıntı yok da ne bileyim bariz faulleri atlıyor gibi geldi.

seyir zevki güzel baya keyifli maç oluyor, villareal biraz daha isabetli pas yaparsa daha güzel 2. yarı olur,cok kaybediyorlar
Mesaj tarihi:
Yazı birlikte geçirmediği, dağınık, bitkin takımı alıp Al da finale çıkarmak; hatta biraz ciddiye alsa ligden bile ŞL'ye sokabilecek duruma getirmek falan...

Cidden futbolda hoca ne demek bariz örneklerinden biri oldu bu sene Klopp. Simeone ile birlikte tabii ki.

Zati kupaların finallerine bakıyorsun. Simeone-Zidane-Klopp-Emery. Takımları için direkt etken madde, her şeyi belirleyen adamlar. Turnuva düzeninde hoca ne demek resmen ibretlik ders konusu bu adamlar...
Mesaj tarihi:
zidane etkisi klopp'tan bile büyük olabilir.

maç kaybetmedi geldiğinden beri sadece 1 tane beraberliği var dimi zidane'ın ben yanlış hatırlamıyorum.

burda el classico sonrası bile formalite galibiyeti deniyordu.

CL finali+ liderin 1 puan gerisinde o da başarılı.

simeone'den nefret ediyorum sdsafsa
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

firmino ne iyi maç çıkarttı ama ya.

Villareal gibi bir savunma takımını ancak bu tip adamlarla yarabiliyorsun zaten. Maç boyunca da resmen yok etti. Takımın net en iyi adamı şuan da ya, seneye onun kanatta arkasına iyi bir takviye ile feci çoşacak eminim.

Hücum hattı çok tatlı ya, Firmino-Coutinho ile her oyunu, her sistemi oynarsın. Lallana'nın orta sahaya gömülmesi falan derken cidden çok güzel oturdu ya. Orta saha ve defansta oturunca bayağı iş yaparlar.

Sturridge yerine bir de Suarez tarzı complete bir adam alsak iyice akarız. Sturridge de çok iyi adam ama ne bileyim güvenemiyorum bir türlü yıllardır.
Mesaj tarihi:
valla 2 gol 1 asist gibi görünüyor tabelada, gerçi ilk golü OG yazdılar ama, bence pool'un en kötüsüydü.

ezdiği harcadığı hucumların haddi hesabı yok. tamam golcü bencil olacak da ne bileyim cok gereksiz harcadı, attığı gollerde öyle aman aman değil. yine efsane bir pas sayesinde kolay gol attı.

versinler 20m gomezi satalım EPL şampiyonluğu h.o sdsaf
Mesaj tarihi:
Gomez iş yapmaz ya bu tip takımlarda ama veriyorlarsa satalım sdfsdfsd

Liverpool şampiyonluk yarışındayken de aynı yorumu yapıyordum, yine yaparım. Sturridge EPL'nin Burak Yılmaz'ı ya.

İstatistik her zaman üst düzey ama katkı %25 falandır. Hani istatistiğe etki etmek zaten takımı sonuca taşımaktır ama takım ancak anlık olarak sonuca gider. Şimdi nasıl örnek versem; Suarez bu takımı şampiyonluk yarışına soktu. Sturridge ile şampiyonluk yarışında olamazsın, Sturridge'ı taşıyan adamlarla şampiyonluk yarışında olursun. O sene de patır patır atarken Sturridge zaten Suarez besliyordu tamamen Gerrard ile birlikte.

Besleyici, çok yönlü ve gegenpressing'e tamamen uygun bir santrafora ihtiyaç var ya. Aubemeyang mesela direkt ilahlar tarafından takıma çizilmiş oyuncu sdafsd

Kasadaki tüm parayı gömmelik transfer olur. Keşke olsa.
Mesaj tarihi:
jürgen klopp'un gerekirse eşşek sudan gelinceye kadar döverek moreno'ya şut çekmeyi öğretmesi lazım. sürekli pozisyona giriyor ama sürekli seyyara köfteciye atıyor topu.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

zidane etkisi klopp'tan bile büyük olabilir.

maç kaybetmedi geldiğinden beri sadece 1 tane beraberliği var dimi zidane'ın ben yanlış hatırlamıyorum.

burda el classico sonrası bile formalite galibiyeti deniyordu.

CL finali+ liderin 1 puan gerisinde o da başarılı.

simeone'den nefret ediyorum sdsafsa

3 beraberlik 1 mağlubiyet almış ligte. avrupda da galiba city ile beraberlik bir de wolfsburg yenilgisi var galiba
Mesaj tarihi:
Sevilla yine sessiz sedasız finale yürümüş, son 10 yılda 5. final, 4 de kupa var. Gameiro müthiş işler yapıyor orda, PSG bu adamdan vazgeçtiğinde Galatasaray talipti 7.5 milyon euro'ya Sevilla'ya gitti.

Güzel olcak final, bence Sevilla favori ama. Bunun dışında Klopp müthiş bir herif, her oyuncunun performansını artırdı. Şansına Firmino da Dortmund'a çok istediği bir adamdı, burda buluştular. Milner şahane top oynuyor yalnız, hep under-rated bulurdum, City'nin şişik kadrosunda hep rol oyuncusuydu ama o da müthiş şu an.
Mesaj tarihi:
Barça o buhran serinin ardından ligde 4 maçta 21 gol attı, hiç gol de yemedi. Sanmıyorum bir sürpriz olsun. Suarez bu kadar coşmasa Barça standardının altındaki bu orta saha ile şampiyonluk hayaldi, herif harbiden büyük oynadı. Real CL'yi ve ligi almadığı takdirde Ballon D'or Suarez'e gider
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...