Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu mactan sonra kesin karar verdim.
bu ülkenin en eyyamci en kötü hakemi Cüneyt Çakır.
Çünkü bu ligde bu kadar mükemmel yönettiği bir mac bile yok.
geçen haftaki real maçı da harikaydı
Mesaj tarihi:
Bu maci gercekten size gore mukemmel mi yonetti?

Bi kere a.madride caldigi penalti penalti degil. Onun disinda tum takdir haklarini anlamadigim sekilde a.madridden yana kullandi. Ayrica a.madridin tum cirkeflik ve gerginliklerine musade etti. Bes para etmez adam bana gore.
Mesaj tarihi:
bence başarılı yönetti.
pozisyon penaltı.
Benzer gerginliklere real maçında da müsade etmedi karta bas vurmadan çözdü olayları zaten cok kartlik bişey olmadı.
cirkeflik olarak bişey görmedim bilmiyorum.
yanlış çaldığı kritik düdük yok oyunu baya guzel oynatti kesmedi falan gereksiz.
bilmiyorum iki yarı final yoneten adama final verirler mi ama su yönetim ile finali sorunsuz çıkarır
Mesaj tarihi:
Gecen sene finali Cuneyt yonetmemis miydi? Adama 2 sene finali ust uste vermemis olmak icin bu sene 2 yarı final verdiler iste. Avrupada iyi yonetiyor. Turkiyede bayagı sacmaladıgı oluyor bu korkunc ortamda.
Mesaj tarihi:
Borlach said:

Turu tamamiyle Lewandovski ve ona tahammül gösteren Guardiola sayesinde gecti A. Madrid.

Elinde dünyanın en iyi 5 forvetinden biri varken tabiki tahammül göstericeksin.Sanki adamın yedeği suarez fln.Kötü maç çıkarmış olabilir ama böyle adamlar durur durur o an tıklatır bütün maçı kurtarır.Bunları da biz öğretmeyelim artık
Mesaj tarihi:
Abow ne kötü yorumlar yahu. Galiba kumandayla zaplarken TRT ye denk gelip "Hmm şu maç ne maçıymış bay yazan takım kim acaba bi izleyeyim" demiş gibi sdfsdfs
Mesaj tarihi:
Pep de Bayern'e CL aldıramadan bitirdi devrini. Ancelotti alır muhtemelen seneye. Adam biraz rahattı falan ama elendiklerinde, herhalde gelecek sezon çalıştıracağı takımla final oynama olasılığı germiş biraz
Mesaj tarihi:
3 şampiyonlar ligi sezonunda 2 final falan açık ara son 10 yılın falan en iyi TD performansı olabilir Simeone'nin ki zaten çalıştırdığı takım, o takımı aldığı yerden getirdiği yer vs. derken açık ara öyle ya...

Mourinho falan halt yesin.
Mesaj tarihi:
Yani bunları yaparken de 2 başlı lig denilen La Liga'da sürekli şampiyonluk yarışındalar. Bir kez de oldular, belki bu sene de olacaklar. Forlan, Torres, Agüero, Falcao, Costa derken tüm forvetlerini her sene kaybettiler, yazın da Griezman muhtemelen Manu'ya falan satılacak. Yine bulurlar bir forvet, sistem devam eder.
Mesaj tarihi:
"Hakkımız yendi"
Karl-Heinz Rummenigge

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/154457/cuneyt-cakira-tepki

Cüneyt hocanın geleceğini merak ediyorum..

BM bunu unutmayacak ve vakti geldiğinde noktayı koyacaktır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...