Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Faul yoktu, gol ile sonuçlanan serbest vuruşta. Alaba yedirmiş ayağı görünce.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 spikerin cuneyti hakli cikarma cabalari cok komik
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Temas çizgidibinde başlayıp devam ediyor gibi zor baya Slow motionda bile belli olmuyor tam. Yalnız ne maç oluyor be Yalçın
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Gerci cuneyte her turlu bu mactan sonra daha mac vermezler, bizde kurtulmus oluruz artik.
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Turu tamamiyle Lewandovski ve ona tahammül gösteren Guardiola sayesinde gecti A. Madrid.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 mükemmel yönetti bence cüneyt yine, finali alırsa şaşırmayın. penaltı pozisyonu da çok inceydi ki bence penaltı zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bu mactan sonra kesin karar verdim. bu ülkenin en eyyamci en kötü hakemi Cüneyt Çakır. Çünkü bu ligde bu kadar mükemmel yönettiği bir mac bile yok. geçen haftaki real maçı da harikaydı
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 guardiola ingilterede tokat yemeye doyamaz
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Bu maci gercekten size gore mukemmel mi yonetti? Bi kere a.madride caldigi penalti penalti degil. Onun disinda tum takdir haklarini anlamadigim sekilde a.madridden yana kullandi. Ayrica a.madridin tum cirkeflik ve gerginliklerine musade etti. Bes para etmez adam bana gore.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bence başarılı yönetti. pozisyon penaltı. Benzer gerginliklere real maçında da müsade etmedi karta bas vurmadan çözdü olayları zaten cok kartlik bişey olmadı. cirkeflik olarak bişey görmedim bilmiyorum. yanlış çaldığı kritik düdük yok oyunu baya guzel oynatti kesmedi falan gereksiz. bilmiyorum iki yarı final yoneten adama final verirler mi ama su yönetim ile finali sorunsuz çıkarır
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yine birileri cüneyte laf etmiş. maçı izlemedim de muhtemelen cüneyt haklıdır.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Gecen sene finali Cuneyt yonetmemis miydi? Adama 2 sene finali ust uste vermemis olmak icin bu sene 2 yarı final verdiler iste. Avrupada iyi yonetiyor. Turkiyede bayagı sacmaladıgı oluyor bu korkunc ortamda.
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yok arkadaş bu adam avrupa da bu kadar perfecto yönetiyorsa bizde de böyle eyyamcıysa bizim ülkeden bir bok zaten olmazdı hiç olmaz
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Borlach said: Turu tamamiyle Lewandovski ve ona tahammül gösteren Guardiola sayesinde gecti A. Madrid. Elinde dünyanın en iyi 5 forvetinden biri varken tabiki tahammül göstericeksin.Sanki adamın yedeği suarez fln.Kötü maç çıkarmış olabilir ama böyle adamlar durur durur o an tıklatır bütün maçı kurtarır.Bunları da biz öğretmeyelim artık
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abow ne kötü yorumlar yahu. Galiba kumandayla zaplarken TRT ye denk gelip "Hmm şu maç ne maçıymış bay yazan takım kim acaba bi izleyeyim" demiş gibi sdfsdfs
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Borlach said: kurtardı mı peki? Bir oyuncu her maçı kurtarır diye birşey olsa zaten bütün kupaları alır o takım:)
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Pep de Bayern'e CL aldıramadan bitirdi devrini. Ancelotti alır muhtemelen seneye. Adam biraz rahattı falan ama elendiklerinde, herhalde gelecek sezon çalıştıracağı takımla final oynama olasılığı germiş biraz
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 3 şampiyonlar ligi sezonunda 2 final falan açık ara son 10 yılın falan en iyi TD performansı olabilir Simeone'nin ki zaten çalıştırdığı takım, o takımı aldığı yerden getirdiği yer vs. derken açık ara öyle ya... Mourinho falan halt yesin.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Yani bunları yaparken de 2 başlı lig denilen La Liga'da sürekli şampiyonluk yarışındalar. Bir kez de oldular, belki bu sene de olacaklar. Forlan, Torres, Agüero, Falcao, Costa derken tüm forvetlerini her sene kaybettiler, yazın da Griezman muhtemelen Manu'ya falan satılacak. Yine bulurlar bir forvet, sistem devam eder.
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Sistem takimlari cok hojtur ama benena
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 lewa'yı da gömdün tişikkirlir paticik
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 "Hakkımız yendi" Karl-Heinz Rummenigge http://www.ntvspor.net/haber/futbol/154457/cuneyt-cakira-tepki Cüneyt hocanın geleceğini merak ediyorum.. BM bunu unutmayacak ve vakti geldiğinde noktayı koyacaktır.
Öne çıkan mesajlar