applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 şu aptal sporu ne kadar sevsek az ya. müthiş gerçekten.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Dünkü maç da futbol, bu da... Vay anasını
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://twitter.com/demarkesports/status/720718389287772164 abi klopptaki o hasktr attık mı lan gol mu simdi bakışı ahahaha adam tüm gollere çılgınca sevinip turu getiren golde şoka girmiş
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Adamlar it gibi koşuyor.
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 beşiktaş'a elenen liverpool'u dortmund'u eleyen liverpool yaptı. #justkloppthings
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 2 maçın da kahramanı Lovren bu arada :D burda penaltıyı kaçırıp, orda kafayı atan
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Klopp hocam tersten saplar. Seneye kendi transferiyle bir de şampiyonluk yarışında sürpriz yapar da olamaz gibime geliyor sdafs Neyse tekrar istikrarlı ŞL takımı yapsın da o da olur bir gün.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Villareal - Liverpool Shaktar - Sevilla Sevilla - Liverpool finali hayırlı olsun. Klopp hocam tersten saplayacak. Gerçi Shaktar-Sevilla tarafı hiç sağlam değil, oradan kim çıkar belli olmaz da Sevilla finale tek adım kala yine çıkar oralara ya sdafdsa
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Gerçi ben Villareal'i de aşırı beğeniyorum da halen oturtamadıkları noktalar var. Onlarda çıksa sürpriz olmaz. Şu dört takımda birbirinden iyi harbi ya...
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 DarKRideR said: Klopp hocam tersten saplar. Seneye kendi transferiyle bir de şampiyonluk yarışında sürpriz yapar da olamaz gibime geliyor sdafs Şu biraz zor ya... Liverpool'un kadro kalitesi diğer takımlardan çok altta. Daha da kötüsü İngiltere'de herkesin kol gibi parası var. 1 sene içinde şu anki vasattan hallice kadroyu şampiyonluk yarışına sokması çok zor. Ağır toplara (City, Utd, Arsenal, Çelsi, Tottım) Coutinho hariç kimi koyarsın ki? Hani saymadığımız ve kadrosu çok iyi olan Everton, Leicester da var. Hani senin nerdeyse nefret ettiğin Biliç efendi utanmasa takımı ŞL'ye götürecek... İngiltere sezon öncesinde yorumda bulunmak için fazla kazık bir lig. Bak mesela Guardiola'nın da ahım şahım başarılı olabileceğine inanmıyorum. Barça'dayken 2 rakibi vardı. Bayern'de rakibi bile yok. (İhtiyaç duysa rakip olmaya kalkacak takımın en iyi oyuncularını satın alma lüksü bile var. LOL) City'de böyle bir şansı olmayacak. Kurtlar Vadisi: Premier Lig
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 liverpoolun yediği 3. gol de ofsaytmış sanki. türkiyede olsa paticik sel olurdu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 guardiola nın %70 topla oynama oranı ingiltere de sökmez ya, topla yine oynar da iki üç hızlı hücumda çekerler fişini, çok puan kaybeder bu şekilde
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Nagelsman başkan bugün yine kazandı bu arada 87. dakikadaki golle, BJK atmış gibi sevindim. Bu adamda aşırı potansiyel var. Ona güvenip direkt alt yapısından buraya koyan Hoffenheim da Almanya da ligin takımı falandır duygusal olarak büyük ihtimal... 10 maçta 20 puan; ligin ikinci devresinde Munih ve Dortmund'dan sonra ligde en çok puan toplayan takım oldular ki devre arasında kesin küme düşecekler deniyordu. Zaten onun rahatlığıyla Nagelsman geldi falan aslında.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 DarKRideR said: Nagelsman başkan bugün yine kazandı bu arada 87. dakikadaki golle, BJK atmış gibi sevindim. Bu adamda aşırı potansiyel var. Ona güvenip direkt alt yapısından buraya koyan Hoffenheim da Almanya da ligin takımı falandır duygusal olarak büyük ihtimal... 10 maçta 20 puan; ligin ikinci devresinde Munih ve Dortmund'dan sonra ligde en çok puan toplayan takım oldular ki devre arasında kesin küme düşecekler deniyordu. Zaten onun rahatlığıyla Nagelsman geldi falan aslında.Nagelsman kim diye merak ettim altyapıdan gelen genç bir oyuncu falan sanmıştımda 28 yaşındaki hocaymış asfjahfas bu adam başarılı olursa altyapıdan hoca yetiştirilmeye başlanır herhalde :)
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 leicester-west ham başlıyor 5dk ya
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 operasyon dönüyor maçta resmen önce vardy kolpa ötesi kartla atıldı, şimdi de TR de eyyamcıların bile çalmaya utanacağı pozisyonda penaltı ile 1-1 oldu skor...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 derken 1-2 oldu. tottenham yarın kazanırsa fark tekrar dört olacak. Vardy de Swansea deplasmanında yok bir puan kaybı daha gelebilir. Yarış tekrar alev alacak galiba asdf
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Ya böyle eyyam olmaz olsun. Şampiyonluk tahminim tottenham'dan yanaydı ama gerçekten bu şekilde olmamalıydı. Leicester istikrarıyla beni de şaşırtmıştı. Artık alsınlar istiyorum. Gerçekten ayıp ya yazıklar olsun Al işte huth'un pozisyonu penaltı onu da vermedi. Şerefsiz herif ya lanet olsun. Londra belediyesi çalışıyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Şimdi de son saniyede Leicester'a verdi yalan bir penaltı. Korktu demek ki... 2-2 buna da şükür
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 tottım maçına leicesterdan hakem vermişler sonra laf olur diye değiştirmişler ama leicester maçına tottımdan hakemi yerleştirmişler.
Öne çıkan mesajlar