ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bundan daha ileri bir şey yaşanamaz herhalde ya. haberi sonuna kadar okuyun, zamanında ablasına da 10 yaşında tecavüz etmişler hem de babası satmış kızı. http://www.milliyet.com.tr/14-yasindaki-kiza-aile-boyu-gundem-2092014/ tabi hukuk sistemimiz yine mükemmelliğini göstermiş. said: ENİŞTE DIŞINDAKİ SANIKLARA TAHLİYE 10 Temmuz tarihinde görülen üçüncü duruşmada H.D.’nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, baba M.K., kuzenleri R.Ç. ve E.Ç. ile komşuları A.Ş.’nin tahliyesine karar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 cefakar anadolu halkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yüzdedoksandokuznoktadokuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Anadolu degil bu ama tespit dogru. Sapkin kulturle inancla boyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kurtler miymis? cunku boyle seyleri turkler degil kurtler yapar burada kac kez soylendi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Komple gen havuzundan cikarticaksin boyle soylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 fizban said: kurtler miymis? cunku boyle seyleri turkler degil kurtler yapar burada kac kez soylendi bu. işin ironisi bi yana mimaroba kürt ağırlıklı bi yer cidden sdf. neden bilmiyorum bu tarz haberlere alıştım ben ya. o kadar çok duyuyoruz ki artık bir şey hissedemiyorsun. çaresi yok engelleyemiyorsun, idam etsen bunları yine bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 egitim sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sadece haberdeki kalin siyah basliklari okudum yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Freud u kötülerler ya adama her geçen gün hayranlığım artıyor.İnsan vahşi bi canlıdır yok öyle iyilik, hümanistlik( genel olarak) 17 aylık bebeğe tecavüzde contaları yakmıştım ben bu sebeple bu haberler koymuyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 di arada bazi konulari kufur serbest diye isaretlese super olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Boş duvara küür etsen ne olacak. Adamlarda beyin yerine taş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ya faili mechul sekilde oldurseler katletseler soyle tipleri de haber olsa boyuna ne guzel olur aslinda. Yeterince serefsiz katledilince got korkusundan yapamaz kimse bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 fenn said: Boş duvara küür etsen ne olacak. Adamlarda beyin yerine taşAK PARTİ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 abi nasıl tahliye verilebiliyor? Nasıl bi duruşma oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ben cidden ülkeden ziyade dünyanın hangi noktaya gitmekte olduğunu kestiremiyorum. Allah belalarını versin demek de boş sadece bu genç kızın ruhu huzur bulsun isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 di said: Ya faili mechul sekilde oldurseler katletseler soyle tipleri de haber olsa boyuna ne guzel olur aslinda. Yeterince serefsiz katledilince got korkusundan yapamaz kimse bisey. o iş faili meçhul yapılırsa daha kötü olur, "masum insanlar suçlanıyor, siyasi sebeplerle öldürülüyor" muhabbetleri döner siz bile komple teorisi yazarsınız burada. o yüzden öyle bir eylem yapılacaksa üstlenilmesi zorunlu, sonuçta dosta düşmana selamdır böyle eylemler 2 kişi ölünce sorun düzelmez ama aşama kaydedilir ancak şu an bir kadın örgütü okulun duvarına yazılama yaptı diye internet üzerinden linç edilirken okulun öğrencileri tarafından, kimsenin kurşun sıkılınca sıkan örgütün arkadasında durmasını, aktif destek vermeyi bıraktım sempati duymasını bekleyemeyiz. canlı örneği de var bunun, aynı adam 3-4 kadına tecavüz edip tekrar tutuksuz yargılanıyor üstüne bi de duruşmada benim vaktimi yemeyin diyor, kadın tecavüzcüsünün kafasını kesince müebbetle yargılanıyor. kim arkasında durdu o kadının? bir kaç kadın örgütü işte, onlar da seslerini ne kadar duyurabildilerse. bunu bir de böyle "halktan" bir insan değil bir örgüt gerçekleştirse sola düzenli olarak kin kusan "muhalif" kitle örgüt üyeleri uluorta işkence görse alkış tutar orgazm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ShadowFax said: abi nasıl tahliye verilebiliyor? Nasıl bi duruşma oldu lan said: "Annem, babam, kardeşim ve diğer sanıkların bana herhangi bir cinsel saldırısı olmamıştır, onlardan şikayetçi değilim. Eniştem H.D. ve teyzem A.K.’dan şikayetçiyim. Teyzem eniştemle yatmam için beni zorladı, bana dayak attı” dedi. Tüm sanıkları suçlayan soruşturma aşamasındaki ifadesi hatırlatılan mağdur Ç.K., “Ben diğer kişiler hakkında yanlış beyanda bulunmuşum. Bu ifadeleri verdiğimi hatırlamıyorum” dedi. Ç.K.’nın ifadesi üzerine görüşü sorulan pedagog, “Sanıklar arasında aile bireyleri olduğundan psikolojik baskı altında kalarak ifadesini değiştirdiğini düşünüyorum. Ben kendisiyle görüştüğümde babası ve abisinden şikayetçi olmadığını, onların bir şey yapmadığını söyledi. Ancak bunları söylerken göz temasından kaçınmaktadır. Bu sebeplerle kovuşturma aşamasındaki beyanında samimi olmadığını düşünüyorum” dedi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 fizban said: kurtler miymis? cunku boyle seyleri turkler degil kurtler yapar burada kac kez soylendi bu. bence de yasasin irkcilik1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Pedagogtan hakime, savcısına kadar hepsi akpli yobaz olduğu için serbest kalmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ShadowFax said: abi nasıl tahliye verilebiliyor? Nasıl bi duruşma oldu lan yarın öbürgün bi yerde kadının birinin kıçına elimiz çarpsa, taciz etti diye polis çağırsa kesin 3 sene yatarmışız gibi geliyor. böylelerini salıyorlar bize acımazlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 iyi gene 14 yaşında bira içiyor diye kızı tutuklayıp hapse atmamışlar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar