yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kadınlarklubu diye bi forum var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 dana22 said: allah cezanı vermesin ya, 0 db ofis ortamında, istemsiz kıkırdadım. sonra kendimi tutayım derken, kasınca ekekkiki diye süren kıkırdamam, ehehihihi iyihi iciyk iciyk diye birşeye dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 al işte 1 litrelik cam şişelerden na kastın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 tabi ki ananenizin evindeki bardaklı sürahi http://static.tr.groupon-content.net/63/78/1335368767863.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 masabaşıysan sebile yyüyceksin bundan iyi fırsar mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 o eski sürahi o değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ahahaha aynen bunlardan da vardı teyzemle ananemin evinde ne kötüydü ya su içemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 NeroWarden said: Genellikle 1 Lt sırma su şişesi kullanıyo millet. Siyah yazılı camları diyosan 75cl onlar, 1 litre bile değil. Sürahiye göre çok ucuz ve kafana dikip içebiliyorsun ama işte, en ideali o yüzden. Ofiste bardak tutacaksın, doldurması ayrı dert, tozlandı kirlendi etti götürüp yıkaması ayrı. Sen şişe de kullan kasma kendini böyle para ve vakit kayıplarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 https://www.pasabahcemagazalari.com/ca/images/large/127788.jpg bunun daha yuvarlak hatları olan var, son derece modern ve ofis kullanımına uygun. baya da gidiyor. bardak gereksiz ama istersen kullanıyorsun. https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/servis-sunum-urunleri/sise-surahi-karaf/k-35?&sayfa=1 5 sayfa ürün var, baya güzel şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 fenn said: Tuvalet kağıdı erir mi tıkar mı? Özellikle alaturka tuvaletlerde. Tuvalete çöplük neden koyulur Tuvalet kağıdı atmanın tuvaleti tıkaması sadece ev sahibini ilgilendiren bir sorunken belediyenin atık su arıtma tesislerinde tıkanmaya yol açması çevre ve halk sağlığı açısından bir sorun. Kendi tuvaletinin taşması ihtimalini bir kenara bırakalım, tuvalete çöp atarak yere çöp atmaktan bile daha büyük zarar oluşturuyorsun doğaya ve devlete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sıçmayak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Tuvalet taşmaz zaten, sifonun verdiği su klozeti taşırmayacak şekilde standart ayarlıdır. Tıkalı ve yarısına kadar doluyken sığır gibi tekrar çekmen lazım. Doğa konusuna katılıyorum, hele zenginlerin 2-4 katlı kaliteli tuvalet kağıtları hepten zararlı, ama öbürü de suda değil daha götünde dağılıyor. Bu yüzden çöp kovası en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bizim apartmanda 4üncü kata birisi taşındı, o tuvalete atıyomuş kağıtlarını. tuvalet tıkandı ve 3. katın tavanından tuvaletine bok yağdı. Evet taşmaz haklısın ama çok daha fenası olabilir sdf Bu arada ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Selpağın iki parça silmeye yeterken silen'in bir rulo yetmeyebiliyor, totalde daha pahalıya geliyor. Dolayısıyla gogo çöp kovası. Ayrıca bi poşet takıp bir iki günde bir dolmasa da değiştirmek zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Selam, Ben Klean Kanteen kullanıyorum; şu insulated olanından: 20oz (590ml yaklaşık) ve mat paslanmaz. http://cdn.shopify.com/s/files/1/0607/0325/products/K20VW-BS-COMBO.jpg Benim hanıma ve çocuklara da bundan aldım. Herkesin suluğu farklı renk ve kapasitede. Hanım içine kahvesini koyup aldığı için onun suluk en küçük boy. Bir de insulated olmayanlarından aldım çocuklar için, kreşe giderken suluk olarak kullanıyorlar; ömürlükler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 doğduğumdan beri tuvalete tuvalet kağıdı atıyorum, 1 kere tıkanmadı. tıkanan nasıl tıkanıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Benim götüm büyük, kıvamlı da sıçıyorum, elimi de sürmüyorum (bkz. elim boklu olacağına götüm boklu olsun) ve dolayısıyla 1/3 rulo Selpak gidiyor neredeyse. Klozete atsam neler olur yani, yazık günah. Küçük boy ofis/tuvalet tipi çöp poşetinin 50'li pakedi 3-4 TL, 2-3 ay gider yani. Sürahi topiğinden nereye geldik, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ikisinin içinde de su var abi öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 götünü yıkamıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Elbette hayır. Bokun içinde sabunla ölmeyen/çıkmayan zilyon tane şey var. Kuru -> ıslak -> kuru kombosuyla silerek temizliyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 göte su değmeden olur mu ya gevur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu durum cinsel hayatını etkilemiyo mu baggio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 düzgün beslenmek önemli temizlik süresini kısaltıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Rasmon said: bu durum cinsel hayatını etkilemiyo mu baggio? "Götünü yıkamayan adama vermem" diyen ya da gizliden böyle bir düşünce taşıyan bir kadınla karşılaşmadım valla, şükür. Esas ben şapır şupur boklarını avuçladığını, tırnaklarının içinde bok bakterileri taşıdığını bilsem koşarak kaçarım bir kadından. Resmen nifak soktun lan aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Abi siz götünüzü mü şıpşıplıyosunuz yoksa :( taharet musluğu tuvalet kağıdını ıslatmak ve en kötü ihtimalde götünü suya çipetçipet diye değdirmek için değil miydi :( O musluklara dokunmamak için haklı bir sebep daha, her umumi tuvalete gidişim türkiyeyi çöl ediyo dokunulcak her yere peçeteyle dokunmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bence de sevişme artık sen. boklu tırnakla sırtını çizicek. enjoy your difteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar