Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis için sürahi

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

NeroWarden said:

Genellikle 1 Lt sırma su şişesi kullanıyo millet.

Siyah yazılı camları diyosan 75cl onlar, 1 litre bile değil. Sürahiye göre çok ucuz ve kafana dikip içebiliyorsun ama işte, en ideali o yüzden. Ofiste bardak tutacaksın, doldurması ayrı dert, tozlandı kirlendi etti götürüp yıkaması ayrı. Sen şişe de kullan kasma kendini böyle para ve vakit kayıplarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.pasabahcemagazalari.com/ca/images/large/127788.jpg

bunun daha yuvarlak hatları olan var, son derece modern ve ofis kullanımına uygun. baya da gidiyor. bardak gereksiz ama istersen kullanıyorsun.

https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/servis-sunum-urunleri/sise-surahi-karaf/k-35?&sayfa=1

5 sayfa ürün var, baya güzel şeyler var
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Tuvalet kağıdı erir mi tıkar mı? Özellikle alaturka tuvaletlerde.

Tuvalete çöplük neden koyulur

Tuvalet kağıdı atmanın tuvaleti tıkaması sadece ev sahibini ilgilendiren bir sorunken belediyenin atık su arıtma tesislerinde tıkanmaya yol açması çevre ve halk sağlığı açısından bir sorun. Kendi tuvaletinin taşması ihtimalini bir kenara bırakalım, tuvalete çöp atarak yere çöp atmaktan bile daha büyük zarar oluşturuyorsun doğaya ve devlete
Sosyal ağlarda paylaş

Tuvalet taşmaz zaten, sifonun verdiği su klozeti taşırmayacak şekilde standart ayarlıdır. Tıkalı ve yarısına kadar doluyken sığır gibi tekrar çekmen lazım.

Doğa konusuna katılıyorum, hele zenginlerin 2-4 katlı kaliteli tuvalet kağıtları hepten zararlı, ama öbürü de suda değil daha götünde dağılıyor. Bu yüzden çöp kovası en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim apartmanda 4üncü kata birisi taşındı, o tuvalete atıyomuş kağıtlarını. tuvalet tıkandı ve 3. katın tavanından tuvaletine bok yağdı. Evet taşmaz haklısın ama çok daha fenası olabilir sdf

Bu arada ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Selpağın iki parça silmeye yeterken silen'in bir rulo yetmeyebiliyor, totalde daha pahalıya geliyor. Dolayısıyla gogo çöp kovası. Ayrıca bi poşet takıp bir iki günde bir dolmasa da değiştirmek zor değil
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben Klean Kanteen kullanıyorum; şu insulated olanından:
20oz (590ml yaklaşık) ve mat paslanmaz.
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0607/0325/products/K20VW-BS-COMBO.jpg

Benim hanıma ve çocuklara da bundan aldım. Herkesin suluğu farklı renk ve kapasitede. Hanım içine kahvesini koyup aldığı için onun suluk en küçük boy.

Bir de insulated olmayanlarından aldım çocuklar için, kreşe giderken suluk olarak kullanıyorlar; ömürlükler.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim götüm büyük, kıvamlı da sıçıyorum, elimi de sürmüyorum (bkz. elim boklu olacağına götüm boklu olsun) ve dolayısıyla 1/3 rulo Selpak gidiyor neredeyse. Klozete atsam neler olur yani, yazık günah. Küçük boy ofis/tuvalet tipi çöp poşetinin 50'li pakedi 3-4 TL, 2-3 ay gider yani.

Sürahi topiğinden nereye geldik, vay be.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

bu durum cinsel hayatını etkilemiyo mu baggio?

"Götünü yıkamayan adama vermem" diyen ya da gizliden böyle bir düşünce taşıyan bir kadınla karşılaşmadım valla, şükür. Esas ben şapır şupur boklarını avuçladığını, tırnaklarının içinde bok bakterileri taşıdığını bilsem koşarak kaçarım bir kadından. Resmen nifak soktun lan aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz götünüzü mü şıpşıplıyosunuz yoksa :( taharet musluğu tuvalet kağıdını ıslatmak ve en kötü ihtimalde götünü suya çipetçipet diye değdirmek için değil miydi :(

O musluklara dokunmamak için haklı bir sebep daha, her umumi tuvalete gidişim türkiyeyi çöl ediyo dokunulcak her yere peçeteyle dokunmaktan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...