Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben geldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Askerlik gerçek hayatından tad alamayan zavallılara güzel tabi. Askerlik bitti diye üzülüp ağlayan ben kalmak istyorum diyen adamlar gördü bu gözler.

Stocholm sendromu da olabilir öyle deme.
Mesaj tarihi:
askerlik bittikten sonra geceleri nöbete diye uyandığın zaman, aslında askerliğin bittiğini kavradığın anlardaki ferahlama duygusunu başka hiç bir şeyde tatmadım, belki bilardo...
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

askerlik bittikten sonra geceleri nöbete diye uyandığın zaman, aslında askerliğin bittiğini kavradığın anlardaki ferahlama duygusunu başka hiç bir şeyde tatmadım, belki bilardo...

Su bende de oldu. Ayrica uni de sikinti cikmis son sinifi tekrar verirken goruyorum kendimi
Mesaj tarihi:
üniversite versiyonunu da gördüm, fakat benimki kendimi mezun olmuş zannederken halbuki son 1 ders kalmış onun sınavını da kaçırmışım bu yüzden de okul uzamış olarak görüyordum sdfs
Mesaj tarihi:
üniversiteyi hala görüyorum ya ben de jüri vardı bizde jüriye çıkmam lazım ama proje yok son bi saat kalmış falan of düşününce bile terledim.

bu ne kadar yaygın bişey ya insan beyni çok acaip.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Bize mimar lazim. Megapolde ofis actik abi. Kendi ofisini acmayacaksan bize gel. Avm projemiz var bir tane alt avm ustler konut olacak.

megapolde mi?
megapol tower?
ben orda çalışıyom lan. sdfsdg
  • Yeni Oluştur...