Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ŞİMDİ SEQUO DÜŞÜNSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yokluğunun farkındaydım bakma sen bunlara öpücüklü smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Senin halinden bi sen anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 YAVERCİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bize mimar lazim. Megapolde ofis actik abi. Kendi ofisini acmayacaksan bize gel. Avm projemiz var bir tane alt avm ustler konut olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gitme tuzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sipeyskeyk said: Askerlik gerçek hayatından tad alamayan zavallılara güzel tabi. Askerlik bitti diye üzülüp ağlayan ben kalmak istyorum diyen adamlar gördü bu gözler. Stocholm sendromu da olabilir öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 welcome back my bruddah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Adam çarşı diyor ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 oo ilk dönüş çok süper. insan en ufak şeyden mutlu oluyo asdf. yatağı toplamamak büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bir süre muhtemelen rüyanda askerde olduğunu görürsün. 6 ay sonra falan bitiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hoşgeldin aysu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hoş geldin (kız ismi) yapmak için yanlış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Fakirlere zorunluydu dimi bu askerlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 zorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 askerlik bittikten sonra geceleri nöbete diye uyandığın zaman, aslında askerliğin bittiğini kavradığın anlardaki ferahlama duygusunu başka hiç bir şeyde tatmadım, belki bilardo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Geçmiş olsun! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 doğrudur da hiç nöbet tutmadım sosyal tesis askerleri muaftı :d koğuş nöbeti vardı onu da çavuşluktan yırttık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 gleoddyn said: askerlik bittikten sonra geceleri nöbete diye uyandığın zaman, aslında askerliğin bittiğini kavradığın anlardaki ferahlama duygusunu başka hiç bir şeyde tatmadım, belki bilardo... Su bende de oldu. Ayrica uni de sikinti cikmis son sinifi tekrar verirken goruyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 üniversite versiyonunu da gördüm, fakat benimki kendimi mezun olmuş zannederken halbuki son 1 ders kalmış onun sınavını da kaçırmışım bu yüzden de okul uzamış olarak görüyordum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 anneye babaya hala gomtanıım çekiyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 üniversiteyi hala görüyorum ya ben de jüri vardı bizde jüriye çıkmam lazım ama proje yok son bi saat kalmış falan of düşününce bile terledim. bu ne kadar yaygın bişey ya insan beyni çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 geçmiş olsun yavru hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 chrome said: Bize mimar lazim. Megapolde ofis actik abi. Kendi ofisini acmayacaksan bize gel. Avm projemiz var bir tane alt avm ustler konut olacak. megapolde mi? megapol tower? ben orda çalışıyom lan. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar