Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bitti olm askerlik. eve geldim hiç gitmemiş gibiyim oturuyorum falan. sabah 9dan beri özgürüm bazen hiç gitmemiş gibi hissediyorum bazen de bitmemiş gibi hissediyorum .çok acaip. mesela saat 6 olmak üzere sanki çarşıdan dönmem lazım. içim sıkışıyo. sonra hatırlıyorum askerlik bitti ama yine de tam rahatlayamıyorum falan. bi de telefonu hep aşağıda kullanıyorum. yukarı çıkaramıyorum komutan görür diye. böyle acaip kısaca. güzel oldu rahatladım gittim geldim dert bitti. iğrençti her saniyesine kafam girsin tabi ama bitti işte ölmedik. böyle işte. önemli bişey kaçırdım mı anlatın bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 aaa sen yok muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yok aynı herşey. hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 oo geçmiş olsun hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 dotalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 oba hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Geçmiş olsun , duygularını serbest bırak ağlamak istersen çekinme (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 samaella said: dotalım dotayı bıraktım abi. askerde aldığım ilk karar. yıllardır doğru düzgün başka oyun oynayamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Hadi gecmis olsun, gercek hayata hosgeldin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hoş geldin... de askerlik güzeldi beeee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Geçmiş olsun kardisiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Askerlik gerçek hayatından tad alamayan zavallılara güzel tabi. Askerlik bitti diye üzülüp ağlayan ben kalmak istyorum diyen adamlar gördü bu gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Hoşgeldin forumda drama olmadı. Sequo falan aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sipeyskeyk said: Askerlik gerçek hayatından tad alamayan zavallılara güzel tabi. Askerlik bitti diye üzülüp ağlayan ben kalmak istyorum diyen adamlar gördü bu gözler. Sevilebilecek bişey kişisel tercih meselesi adam doğal şartları ve ona karşı mucadeleyi,sporu,düzeni, bilimum silah,tank,topa karşı fetişide olabilir yargılamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Doğru söylüyorsun. Topa tüfeğe postala bağıra çağıra emir veren komutanlara fetişi olduğu kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Sequo bizi ezdi sen yokken Seni aradi gozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 fenn said: Sequo bizi ezdi sen yokken Seni aradi gozler Şunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 İstanbulda askerlik yaptınız şimdi yıllarca askerlik yaptım diye anlatırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Istanbul kolay degil, keske sicak catisma olmayan bi yere gitseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ooo gelmiş reyis sdfgpk sequo çok fenaydı sen yokken abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Black-ice said: samaella said: dotalım dotayı bıraktım abi. askerde aldığım ilk karar. yıllardır doğru düzgün başka oyun oynayamadım ya. aga bi elden bi sey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 geçmiş olsun, hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 wb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hoşbulduk arkadaşlar durmadan içiyorum sivil hayat çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar