Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 https://tr.wikipedia.org/wiki/Kanarya Kanarya adaları, Madeira ve Azorlar'da bulunur. Aslında kuşlar adaya değil, ada kanarya kuşlarına (bu kuşlar adanın yerlileriydi) ismini vermiştir. Kaynak: http://www.tuhafbilgiler.net/2010/03/kanarya-adalarnn-ismi-hangi-hayvandan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bana lütfen kanarya adalarını wiki ye bakarak anlatma . Ben orda çalıştım . Verdigin bilgileride kontrol et . Kanarya adaları ismini köpek cinsinden almıştır . İsmini kuşdan aldıgını söylemek çok yanlış bir bilgi . Hangi wiki bunu yazmışsa düzelttir. Ayrıca verdigin linkde ismini köpekten aldıgı yazıyor . 3 satır daha okumaya üşenmişsin . Bu arada verdiğin linkde hatalı bir bilgi var . Kanaryalar bir tür ispinozdur Kanaryalar kesinlike bir tür ispinoz degildir . İkisi çok farklı türlerdir. Tamamı ile Türkçe ceviri hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Aslında kuşlar adaya değil, ada kanarya kuşlarına (bu kuşlar adanın yerlileriydi) ismini vermiştir. şu cümleden anladığın buysa zaten tartışmanın lüzumu yok, tamam kanarya kafesten gelen bir türdür yaşam alanı kafestir. haklısın doğada yaşayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 noktalar bileşik bi' zahmet ya, o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Darestan dikkatli oku kendi verdigin linkte daha ilk kelime köpekten geldiği. Kanarya Adaları'nın ismi hangi hayvandan gelir? Köpeklerden. Aslında kuşlar adaya değil, ada kanarya kuşlarına (bu kuşlar adanın yerlileriydi) ismini vermiştir. Bu takımada adını, en büyük adasında bulunan hem vahşi hem de evcil çok miktardaki köpekten dolayı, Romalılar tarafından verilen "Köpek Adası" isminden (Insula Canana) almıştır. Kaynak: http://www.tuhafbilgiler.net/2010/03/kanarya-adalarnn-ismi-hangi-hayvandan.html Bu senin verdigin link . Tamamıyla ceviri hatası aslında köpekler adaya degil ada köpeklere bu ismini vermiştir olarak cevrilecekti . Bu tür hataları defalarca iyi niyetli cevirmenler arasında görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kanarya adalarında köpekler kafeste mi yaşıyormuş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 okumayan arkadaşlara not düşelim, benim iq'um çok fazla biraz erisin istiyorum diyorsanız başlık tam size göre. ben eksiye düştüm mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bende bişey olmadı. Senin düşme potansiyelin varmış :p Bedavadan bişeyler öğrendim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 şu anda hayvanları kafeslere kapatmanın kötü bir şey olduğunu iddia eden bir gruba karşı kanarya adalarının isminin kökeninin köpeklerden geldiğini söyleyen bir kuş satıcısının kavgası var, bu başlıkta nasıl bilgi edinebilir abi bir insan, burdan edindiği bilgi nasıl bir işine yarayabilir bir insanın yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 iq değil de yağları erit sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Hayır konu adım adım oraya geldi. Aradaki detayları kaçırmamak lazım :D Anladığım kadarıyla birinden biri diğerine şekil yapmak için derail argüman sundu diğeri de hayır öyle değil sen giderken biz geliyorsuk şeklinde atarlandı. Belki en iyi konuşan papağanı ve papağan eğitiminde olması gerekenlere kadar gidebilir. Potansiyel var şu an birinin baitlemesi kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 onlar da olmasa ne kalır geri... bir de bana zayıfla diyen adamın benden 35 kilo fazla olması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Birbirinizi tanıyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes said: Darestan dikkatli oku kendi verdigin linkte daha ilk kelime köpekten geldiği. Kanarya Adaları'nın ismi hangi hayvandan gelir? Köpeklerden. Aslında kuşlar adaya değil, ada kanarya kuşlarına (bu kuşlar adanın yerlileriydi) ismini vermiştir. Bu takımada adını, en büyük adasında bulunan hem vahşi hem de evcil çok miktardaki köpekten dolayı, Romalılar tarafından verilen "Köpek Adası" isminden (Insula Canana) almıştır. Kaynak: http://www.tuhafbilgiler.net/2010/03/kanarya-adalarnn-ismi-hangi-hayvandan.html Bu senin verdigin link . Tamamıyla ceviri hatası aslında köpekler adaya degil ada köpeklere bu ismini vermiştir olarak cevrilecekti . Bu tür hataları defalarca iyi niyetli cevirmenler arasında görüyorum. Abi ahaha okuduğunu iyi anla bir yahu. Adaya ismini köpekler vermiş olabilir ama kuşlara ismini ada vermiştir diyor o yazı. Yani köpekler ismini kuşa vermiş dolaylı olarak asdgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 When one hears “Canary Islands” who doesn’t think of a colorful chorus of birds in the local pet shop or that bright yellow soul swinging in the living room? While most of us assume the group of islands off the African coast derive their name from the bird, it turns out it’s the other way around- the birds are named after the Islands, whose name originally had nothing to do with birds, and may actually refer to native island dogs! Evet haklısın şimdi daha dikkatli araştırınca gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 simdi bu kanarya kopekleri kafes disinda yasayamiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 lhsfdlashfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kanaryaların kökeni kadıköymüş kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 thy put the dogs in heaven and it said "oh my motherland" şu kanarya adaları atasözünden de anlaşıldığı üzere kafes dışında cennete bile koysan köpeklerin kendi yuvasını aradığı herkesçe bilinmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ee şimdi kafes de beslenen köpek mi satıyor bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım ah vatanım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Liebe said: thy put the dogs in heaven and it said "oh my motherland" şu kanarya adaları atasözünden de anlaşıldığı üzere kafes dışında cennete bile koysan köpeklerin kendi yuvasını aradığı herkesçe bilinmektedir. thy mi köpekleri cennete götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bait i yedim sanırım thy eski inglizcede you demektir Ama sanırım oltayı atan zaten bunu biliyordur . Tanita tikiram ın bir şarkısında kullanılıyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 tamam şimdi köpekler pardon kuşlar ada da yaşar mı yaşamaz mı? oraya geri dönelim bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 akirafes said: Savic gite 2 Belcika malı . Beş aylık kullanılmıştır büyük geldiginden satılıktır . 400 TL (700 TL alınışı) Eger kafesi alıp yanında almak isterseniz ki Papaganlar yalnız kafes satılmadan satılmıyacaktır. 1 yaşında eş çiftleşen Mavi renk 2 Forpus (parollet) papaganı 150 TL dir (400 TL alınışı) Eger hepsini alırsanız yanlarında 600 TL (özel oyuncak ve kıvrılan pamuktan tünekler banyoluk ve yavruluklar) ye aldıgım aksesuarlar hediye verilecektir + 6 aylık Hagen vision m01 (250TL alınışı) kafesde yanlarında hediye verilcektir. Yalnız forpuslar satılık degildir. 1950 Tl harcadıgım ürünler yalnızca 550 Tldir. İstanbul Fatihden görülerek alınabilinir. Fiyatı satılsın diye gerektigi kadar makul tuttum. İşime yararsa elektronikle de takas olur. birader. burası sahibinden.com değil. yanlışlık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar