Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 dile kolay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 crushing blow yiyince güzel ölünüyordu eskiden. Parryleyince de çok tatlıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 axedice said: Bu arada ikinci motion book da (ses efektli çizgiroman) çıkmış, biz broken isles a varmadan önce Suramar ve Legion arkaplanını veriyor. http://content.madefire.com/s-7a80036014ca49f9a17a67bbfc52452a/index.html# Robert Brooks kadar iyi değil tabi de 5dklık bişi zaten hikaye için okunur. lan çok sevdim ben bunu MOAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: sadece tank olayını değil dps ve heal da çok kolaya çektiler, nesil onu istiyor ya da pazar, yapcak bişi yok da bu kadar da basit olmayaydı iyiydi. threat yüzünden feint rotasyona dahildi bi ara rogda, kurtarmadığı yerde vanish atardık fight sonuna yine yetişirdi fln teyyy tey. 8-) Wotlk zamani ffb buildli mage halimle iki defa invisible cektigim olurdu threat sifirlamak icin. Gene tanklarla kafa kafaya gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: dün dk yı 100leyim dedim, blood ne kadar boş olmuş ya. 3 tuşla oynanıyor direk. blood plauge+heart strike+death strike bunlarla her boku yapıyosun, plauge yayılsın diye blood boil at yeter d&d boneshield falan gerek yok, çok sıkıldım =) bu akşam da biraz priest kasayım diyorum da o daha da sıkıcıdır =) Go go fire/arcane mage. Pisman olmicaksin. Hatta sifirdan char acicam dersen bende gelirim tank/heal. Hizli hizli gideriz dungeonlarda. Nasilsa insta que Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Fire belki de arcane in ne olayı varki (daha yeni kastım ondan soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 axedice said: Bu arada ikinci motion book da (ses efektli çizgiroman) çıkmış, biz broken isles a varmadan önce Suramar ve Legion arkaplanını veriyor. http://content.madefire.com/s-7a80036014ca49f9a17a67bbfc52452a/index.html# Robert Brooks kadar iyi değil tabi de 5dklık bişi zaten hikaye için okunur. olm 4 tane çıktı linkleri verildi vs samaella said: 4 tane motion book çıkarttılar şimdiye kadar. Hepsi çok başarılı. Hatta overwatch için de çıkartmışlar yeni gördüm. 1 - Magni: Fault Lines 2 - Nightborne: Twilight of Suramar 3 - Highmountain: A Mountain Divided 4 - ek paket sposu. 4 - Son of the Wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 obaa süper oldu bu lan hypetan batlayacam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 madcow said: Fire belki de arcane in ne olayı varki (daha yeni kastım ondan soruyorum) Mana kullanimi daha da onrmli hale geldi. Fire da proc, arcane de mana ve proc takibi var. Benim hosuma giden baskasinin gitmeyebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 mikro management seviyorsanız demonology baya iyi. rotasyonda çok fazla şey yok ama mikro yönetim gerekiyor sürekli. hele minionları patlattığın bir talent var. onu alınca baya keyifli bir hal alıyor rotasyonu. ben baya baktım ettim izinliyken tank olarak favorim dk healer olarak favorim monk melee deeps olarak dk (unholy) caster deeps olarak warlock/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 samaella said: crushing blow yiyince güzel ölünüyordu eskiden. Parryleyince de çok tatlıdı. 102.4% bakalim kac kisi googlesiz hatirliyor afdsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Fire'da hep proc takibi vardı. Mage'i çok net bitirmişler. Cooldown harici game play çok bayik. Eskiden büyük ignite takip edilip Hot streakler sıraya dizilip 3 Pyro arka arkaya geldiğinde combustion basılıp çok yüksek sayılarla tatmin olunurdu, şimdi yine combustion basılıp başta saydiklarim yapılıyor ama büyük sayı pek yok.. 2 dakikada 1 10 tane saniye boyunca üstüste Pyro (2 tane anca sığıyor) atıp sonra 2 dakika boyunca eee Pyro geliyo mu şimdi? Hmm fire blasti yanlış zamanda attım hay allah diyip ölen dps için fatiha okuyorsun. Arcanede dps yapmayı bırakıp mana gelmesini bekliyorsun zaman zaman.... Frost ta da düzgün dps yapman için gereken talentlerden biri direk mastery yi yalan etmekle beraber 3 saniyelik cast ile ooo çılgın bişey castliyorum havası verip frostbolttan hallice bir dmg vuruyor.. Ben niye Mage oynuyorum ki diyorsun. Yıllarca severek oynadığım mage in içine ettiler :( I'm salty Edit: warriorsan 540 diğerleri için 820. (miydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 10 sayfa palashit dramı döndü yeter kimse bakmasın googlea falan sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Valthon said: Fire'da hep proc takibi vardı. Mage'i çok net bitirmişler. Cooldown harici game play çok bayik. Eskiden büyük ignite takip edilip Hot streakler sıraya dizilip 3 Pyro arka arkaya geldiğinde combustion basılıp çok yüksek sayılarla tatmin olunurdu, şimdi yine combustion basılıp başta saydiklarim yapılıyor ama büyük sayı pek yok.. 2 dakikada 1 10 tane saniye boyunca üstüste Pyro (2 tane anca sığıyor) atıp sonra 2 dakika boyunca eee Pyro geliyo mu şimdi? Hmm fire blasti yanlış zamanda attım hay allah diyip ölen dps için fatiha okuyorsun. Arcanede dps yapmayı bırakıp mana gelmesini bekliyorsun zaman zaman.... Frost ta da düzgün dps yapman için gereken talentlerden biri direk mastery yi yalan etmekle beraber 3 saniyelik cast ile ooo çılgın bişey castliyorum havası verip frostbolttan hallice bir dmg vuruyor.. Ben niye Mage oynuyorum ki diyorsun. Yıllarca severek oynadığım mage in içine ettiler :( I'm salty Edit: warriorsan 540 diğerleri için 820. (miydi?) tamamen yanlıs dusunuyorsun 110da arcanede mana fln beklemıceksın gear oldugu zaman manana bakmıcaksın bıle suan ıcın dedıklerın cok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 oyun çıktığından beri dinmedi zaten pallylerin gözyaşları, en büyük passive i ağlaklık fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Valthon said: Fire'da hep proc takibi vardı. Mage'i çok net bitirmişler. Cooldown harici game play çok bayik. Eskiden büyük ignite takip edilip Hot streakler sıraya dizilip 3 Pyro arka arkaya geldiğinde combustion basılıp çok yüksek sayılarla tatmin olunurdu, şimdi yine combustion basılıp başta saydiklarim yapılıyor ama büyük sayı pek yok.. 2 dakikada 1 10 tane saniye boyunca üstüste Pyro (2 tane anca sığıyor) atıp sonra 2 dakika boyunca eee Pyro geliyo mu şimdi? Hmm fire blasti yanlış zamanda attım hay allah diyip ölen dps için fatiha okuyorsun. Arcanede dps yapmayı bırakıp mana gelmesini bekliyorsun zaman zaman.... Frost ta da düzgün dps yapman için gereken talentlerden biri direk mastery yi yalan etmekle beraber 3 saniyelik cast ile ooo çılgın bişey castliyorum havası verip frostbolttan hallice bir dmg vuruyor.. Ben niye Mage oynuyorum ki diyorsun. Yıllarca severek oynadığım mage in içine ettiler :( I'm salty ya aynı durumdayım şu an pve'de filan gerçekten en zevk aldığım class oldu çoğu zaman prepatch geldiğinden beri 3 specten de zerre zevk alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paladinlerin gözyaşı içtiği zamanlar da vardı http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/whaambulance_zps5f1c007f.jpg Yalnız DK bildiğin her xpacte safebet ya. Acaba DH da öyle olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Imbanin imbasi gear var şuan. 110 olunca şu ankinden beter olacak doğru diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bingildak said: mikro management seviyorsanız demonology baya iyi. rotasyonda çok fazla şey yok ama mikro yönetim gerekiyor sürekli. hele minionları patlattığın bir talent var. onu alınca baya keyifli bir hal alıyor rotasyonu. ben baya baktım ettim izinliyken tank olarak favorim dk healer olarak favorim monk melee deeps olarak dk (unholy) caster deeps olarak warlock/mage beta da mı oynadın? ret ve enha nasıl PvP de? rogue ve affli lock dışında herkes ağlıyor mu yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Pre patch baktım. Pvpde test etmedim. Pvp yapmıyorum wowda hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 elinde fazla beta keyi olup satmak isteyen, veya betası olan hesabı olan ama oynamayan var mı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 o degılde nerde bu trall ya ortalarda yok oldumu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 gençler wow u hangi serverda oynuyorsunuz guild falan varmı paticik ancak horde olacak birde oynu nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kujo123 said: o degılde nerde bu trall ya ortalarda yok oldumu ne geroşu keserken elementleri kişisel hırsları doğrultusunda kullandığı için elementler sırtını döndü reyise. o da doomhammer'ı dahi bırakıp bana tekrar doğru yolu gösterin diyerek kendini yollara vurdu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi evin içinde öyle lavaboda filan zçarken kullandığım bi laptop var, hdd'si açılırken catastrophic failure falan diyor(evet, bence de oha), f1'e basıp geçiliyor bir süre başıboş açık bırakılırsa herhangi bir işlem yapılmazsa windozun otomatik taramaları falan sırasında bilgisayarı kilitliyor üzgün surat mavi ekran veriyor(halbuse şunun: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/3/3d/Maviekran.gif/220px-Maviekran.gif ile arasında benim için bir fark yok benim için, ikisinde de dayıyorum reseti.) neyse, bu kadar hikayeyi niye anlattım. legion mu alayım yoksa buna bi 120 SSD mi? legion bu kadarına bile değmez sktiret karikatür dergisi muamelesi de yapsan o da bi candır, tak bi ssd yazıktır diyen var mı? yoksa "köşede atılmış naptop, nasılsa çalışıyor, legion iyi ama onu al benç" diyen var mı? deyiverin hele bi ağalar hanımlar beyler paşalar canlar cananlar. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar