bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 marksman said: abiler. bakın ben bu oyunu hic oynamadım. yani arkadaşım oynarken verde iki koşturayım bile demedim. amma velakin her olayda takip ediyorum. şu kullandıgınız kısaltmalara anlamsızca manalar veriyorum. kurtarın lan beni. sana balık vermiyorum, balık tutmayı öğrenitiyorum http://lmgtfy.com/?q=TSM+world+of+warcraft hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Fire mage inanılmaz zevkli olmuş bu arada. Magi'lere tavsiye ederim. Üzerimde hala 80lvl'dan kalan gear var 3-4 parça ona rağmen dmg. done'da ilk 5'e falan giriyorum. Saçma sapan procluyor her şey, milyor tane AoE var eşek yüküyle vuran. Kendimden geçtim dün oynarken sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 fire mage olması gereken yere gelmiş ya. yıllarca ne süründük abi frostun ve arcane ın gölgesinde class. fire oynamak yasaktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 scorch said: lan wod zamanı ilk token cıktığında 30k ile delimiyim niye token alayım dedim AH'den şimdi baktım 100k olmuş minimum hakikaten AAAAA KİKİKİKİKİ alsam şimdi minimum 3'e katlamıştım parayı şunun aynısını ben yaptım, 35k civarındaydı baktım us serverlarıdna 25k'dan gidiyor, herhalde bi kaç güne düşer dedim, sonra 40-50 diye yükseldi şimdi 80 civarında. kafama sıçayım gidip bi yıllık almadım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ret paladin o kadar kotuki sam'in vanilla rantlarini andim oyle diyim :3 pvp yapiosaniz paladin en kolay kitelanan sinif olabilir su anda, acimayin vurun kafalarina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ben legion exp. boostuyla paladin açmıştım. Hayatımın en büyük hatası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Aynısını ben de yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 vanilla - loladin tbc - retlol wrath - NERFNERFNERF cata - retwhat panda - retmeh wod - retfun legion - retlol butun nostaljiciler bayilicak legiona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 2 gündür durmaksızın arkeoloji be fishing kasıyorum. İkisi de 550 civarına geldiler. Oyundan soğudum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dönsem mi aceppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 server hop patlayınca çakallar farm party slot satar olmuş ne güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 mwuahahahah ilk defa frontpage gordum, so much hurt https://www.reddit.com/r/wow/comments/4unvv6/blizzards_class_design_goal_for_legion_was_going/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Eskilerden şu video gelsin o zaman. Oyunun net en rezil speciydi ret. Yine o hale dönecek demek ki (:P) http://www.youtube.com/watch?v=aBKqNt5ysq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ulfang said: server hop patlayınca çakallar farm party slot satar olmuş ne güldüm. server hop işi nasıl patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 sene 2016 ve video yeniden odgru oldu lel hammer of wrathi finisher olarak verdilerdi kacanlari kesemiyor paladin diye, 12 sene sonra kaldirdila ve durum gene ayni lel kacan kimseye dokunamiyorsun pvp de adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Laurelin said: ret paladin o kadar kotuki sam'in vanilla rantlarini andim oyle diyim :3 pvp yapiosaniz paladin en kolay kitelanan sinif olabilir su anda, acimayin vurun kafalarina :D Sırf Ashbringer için ret levellamıştım ama vazgeçtim. Class dumbed down ötesi olmuş. Galiba Blizz de Ashbringer gazına yükselecek ret nüfusunu engellemek için shit tiner yapmış ret palayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 hunter nasıl durumda sizce? gerçi legionda alt kasmaya pek vakit olmıycak gibi ama, 100 boostu ile hunter açayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Şu an hype Enchancement Shaman ve Fire Mage üzerinde. Hunter'a gelen meele spec baya çöp deniyor, değişik ama tabi, beastmaster da egzotik petler için iyi ama dps düşükmüş. Diğer spece gidiyor gördüğüm hunterlar genelen. Sanırım Warlocklar'da güzelmiş affli spec ile. Warrior Fury specle güzel diyorlar ama legiona başlayınca, herşey normale dönünce patlayacakmış. Genelen izlediğim videolar, community gözlemlerim bu şekilde :D Ben de pala kasıyodum, tank takılırım dpste canım çekerse tek karakterde işi bitiririm diyodum ama olmadı. 90'da bıraktım, shaman levelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tunch said: hunter nasıl durumda sizce? gerçi legionda alt kasmaya pek vakit olmıycak gibi ama, 100 boostu ile hunter açayım diyorum. Artifactler ile nasıl olur bilmiyorum ama hunter şu an en sıkıcı dps classı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yekeyeke said: Warrior Fury specle güzel diyorlar ama legiona başlayınca, herşey normale dönünce patlayacakmış. Warum? Legion betada oynayanlar 100+da da iyi diyordu sanki, neymiş sıkıntısı? Furry warrior düşünüyorum böyle patır patır dövsün diye. Dk en iyi ama çok büyü var, warrior o dövme hissini daha iyi veryor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Priest'e ne oldu öyle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 druid, monk, shaman, dk bunlar godtier direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ahahah reddit thread 760 upvote, 1000 comment afdadsfsdf STATUS OF THE SKY [x]Falling [_]Not Falling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tanklarda ve healerlarda durum nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Enha iyi mi? ENHA İYİ Mİ? Ya wotk'tan sonra bıraktım shamanı ağlaya ağlaya, mop'dan beridir gayet güzel yeri. Şimdi respec yedi yine güzelse viablesa arenada falan tekrar döneceğim galiba kesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar