Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

marksman said:

abiler. bakın ben bu oyunu hic oynamadım. yani arkadaşım oynarken verde iki koşturayım bile demedim. amma velakin her olayda takip ediyorum. şu kullandıgınız kısaltmalara anlamsızca manalar veriyorum. kurtarın lan beni.

sana balık vermiyorum, balık tutmayı öğrenitiyorum

http://lmgtfy.com/?q=TSM+world+of+warcraft

hadi iyisin
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

lan wod zamanı ilk token cıktığında 30k ile delimiyim niye token alayım dedim AH'den

şimdi baktım 100k olmuş minimum

hakikaten AAAAA KİKİKİKİKİ

alsam şimdi minimum 3'e katlamıştım parayı

şunun aynısını ben yaptım, 35k civarındaydı baktım us serverlarıdna 25k'dan gidiyor, herhalde bi kaç güne düşer dedim, sonra 40-50 diye yükseldi şimdi 80 civarında. kafama sıçayım gidip bi yıllık almadım zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ret paladin o kadar kotuki sam'in vanilla rantlarini andim oyle diyim :3

pvp yapiosaniz paladin en kolay kitelanan sinif olabilir su anda, acimayin vurun kafalarina :D

Sırf Ashbringer için ret levellamıştım ama vazgeçtim. Class dumbed down ötesi olmuş. Galiba Blizz de Ashbringer gazına yükselecek ret nüfusunu engellemek için shit tiner yapmış ret palayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an hype Enchancement Shaman ve Fire Mage üzerinde. Hunter'a gelen meele spec baya çöp deniyor, değişik ama tabi, beastmaster da egzotik petler için iyi ama dps düşükmüş. Diğer spece gidiyor gördüğüm hunterlar genelen. Sanırım Warlocklar'da güzelmiş affli spec ile. Warrior Fury specle güzel diyorlar ama legiona başlayınca, herşey normale dönünce patlayacakmış. Genelen izlediğim videolar, community gözlemlerim bu şekilde :D Ben de pala kasıyodum, tank takılırım dpste canım çekerse tek karakterde işi bitiririm diyodum ama olmadı. 90'da bıraktım, shaman levelliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Warrior Fury specle güzel diyorlar ama legiona başlayınca, herşey normale dönünce patlayacakmış.

Warum? Legion betada oynayanlar 100+da da iyi diyordu sanki, neymiş sıkıntısı? Furry warrior düşünüyorum böyle patır patır dövsün diye. Dk en iyi ama çok büyü var, warrior o dövme hissini daha iyi veryor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...