yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Rogue ve frost dk'ya katılmıyorum o listedeki. Frost çok sıkıcı geldi bana. Outlaw rogue ise baya iyiydi en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 disc priest baya değişik olmuş. smite atarak targıtın hasar vermesini önleyip aoe heal atıp bir yandan hasar verip aoe heal atıyon. dungeon'da kötü ama raid'de iş yapar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tanking NE KÖTÜ olmuş ya. zaten kötüydü, adamlar her expde kötüleştirmeyi beceriyorlar. nasıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Her expansion olan klasik dumbed down geyiği işte :) benim kuzen rogue oynuyordu beğendi mesela adam, biraz daha casual oynayan bir tip, çok karışık oldu mu sevmiyor.Zaten her liste sonuçta ağırlıklı olarak sübjektif yorum içeriyor. Tank herkes oynayabiliyordu ama ciddi iyi oynamak baya skill gerektiriyor geyiği vardı active mitigation nerfü bide resolve kaldırılmasıyla skill req ı aşşağıya çekmişler sanırım.Fakat dün ben blood dk oynarken keyif aldım açıkçası. Range comparisonları merak ediyorum ya, hunter biraz öldürülmüş gibi MM ve BM da bakayım geçen xpac biraz hunter oynamıştım belki lock fln zevklidir melee yerine range bir class ta oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Abi oyun baya değişmiş class base bazında. Hani her ek paket öncesi bunları diyoruz ama bu sefer harbi değişmiş baya ve güzel de olmuş. Outlaw Rogue denedim mesela ben adeta bambaşka bir sınıf olmuş bam güm tüfek çekip vuruyorum dice rolling, yeni animasyonlar falan on numara olmuş. Yine Demo Lock denedim o da baya başarılı olmuş. Oynatır kendini bu ek paket baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 5 sene oldu galiba oynamayalı. Ben de videoları beğendim. Açıp havoc falan oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben temel değişikliklerinden birini anlamadım. eğer dual spec ve türevi bir sistem olmayacaksa ve bastığımız an her şey değişecekse neden sadece safe zoneda yapabiliyoruz? amaç tek specle yola çıkıp onunla devam etmek mi? hs çekip değiştirip gelmeme ne engel oluyor tam olarak. eğer engel olmak değilse neden 1 taneye kısıtlıyım şehrin dışında. anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 glyphler gittikten sonra inscription bir ise yarasin diye :P item var rested disinda degistirmene yariyan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hah şimdi anlam ifade etti bak asdasd ben de diyorum ne kadar saçma bir değişiklik yapmışlar varmış demek ki altında yatan bir şey. 1 soru daha sorayım : bu timewarped mu ne eski burning legion dungeonlarını açmışlar. 70-100 arası girebiliyorsun. bunun değerli bir olayı var mı? badgelerle özel bir şey falan alınabiliyor mu yoksa beklerken amaçsız vakit geçirmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 benim arkadaş warrior tank oynuyordu. izledim biraz, tankin bence güzel olmuş. Agro dummy modan çıkmış, gerçekten hasar almamak yada az hasar almak için cd'lerini kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Timewalking dungeonlarından topladığın badgeler ile mount, heirloom upgrade token alabiliyorsun. wowhead timewalking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Timewalking dungeona bir defa girsen bile son bosatan dusen quest itemi verince full 650 set aliyorsun (eger gerekliyse) Bir de garrisonda shadowmoon exile sana quest veriyor, raid lootu ve valor odullu. Bayagi oynadim, Bence az bir farkla fury>enhance ama daha oynicam ikisinde de zaten mythic disinda yapcak bisi yok mythic de kasamicam :P ben dk'yi cok sevmedim acikcasi. Mop'a kadar dk oynamis biriyim, uh ve frostun gidisini sevmedim. Moptan beri warrior oynuyorum fena degil. Preacher fury meat grinder kaldirildigi icin elestirmis ama meat grinder talent olmaktan cikti artik default olarak bar. O elestirisini anlamadim belki yanlis anlamis da olabilrim. Tabii ki dh acilinca bir dh denenecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Şu şartlarda direkt DH ile devam edebilirmişim gibi geliyor. Hem yeni class, hem DK gibi ilk geldiğinde op olur, hem de tank+dps tek karakter tık tık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dps dh şu an pek iyi değil bence pve/raid için konuşuyorum yaptığı dps gayet güzel ama momentum spec baya aptal bir şey. Umarım momentum dısında güzel bir alternatif sunarlar önümüzdeki patchlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben şimdi hesaba 6 aylık subsription alsam onun parasını 1 kerede mi kesiyolar yoksa aylık mı kesiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tabiki tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Exp öncesi tamamen sıfırladım kendimi ya.. neyseki ah stoğu yapmıştım da gold basıyorum onun için giriyorum oyuna, yoksa hiçbir karakterle oynayamıyorum, herkes şikayet ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben bir tek enhancement shamanı sevdim. battle mage havasından çıkarmışlar. pata küte dalıyor hissi oluşmuş. bunun dışında oynadıgım classlardan retri pala,frost dk,fury warrior baya kötü geldi bana. Genel olarakta tüm classlar 4 tuş olmuş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 frost dk gelmiş geçmiş en güzel frost dk olmuş benim için. Geçen expansion frost dk kötü diye oyundan keyif alamamıştım, şu anda hem akıcı hem de masterlaması gayet zor olucak gibi. müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 silvermoonda açtım yeni karakteri de her yer türk gibi lan burada asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 silvermoon yeni BL olma yolunda . Önceden de türk guildleri vardı ama şimdi elini sallasan denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Şu lanet DH açılsın da başlayım tekrar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 55k bin oyuncu var ama ya realmde, çok iyi. realmlerin kabaca 95% i dedgaem. 250 Draenor CET PVE enGB 1,932 (4%) 45,557 (96%) 1 : 7.6 47,489 251 Silvermoon CET PVE enGB 50,288 (94%) 3,360 (6%) 14.8 : 1 53,648 dreanor ile silvermoon kafa kafaya, biri full ally biri full horde zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben de bi shaman açtım. 1 ay var 100lerim herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Beyler bu legion'i g2a'dan alirsak 102 lira, direk battle.net accountundan upgrade edersek de 45euro diyor o da asagi yukari 150 lira ediyor. g2a'dan alirsak 100 boost veriyor mu yine ona gore alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar