Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alliance vendoru ironforge'da

https://wow.gamepedia.com/media/wow.gamepedia.com/4/4d/WorldMap-Ironforge.jpg?version=8e0694bdcefaaac6be2a33ed55c9f7f3

hall of explorers
Mesaj tarihi:
daha acc açıp açmamakta kararsızım. 1 ay sub etsem mi yoksa 60 günlük prepaid alsam mı bilemedim. hayır ilk aydan sonra sıkılıp bir daha girmiyorum oyuna. hep böyle oluyor ama legion contentini de görmek istiyorum. asdf
Mesaj tarihi:
Mortis said:

13 senedir oynuyorum şu oyunu hiç alliance oynamadım ya alliance'ın orgimmarı hangi şehir en çok hangi şehirde takılıyor millet :)

city : Stormwind

server : silvermoon
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
107'yi 1 günde 110 yaparsın zaten
argus'ta gidip reagent farmlıyosun bikaç saate 20k cepte

mining'den iyi para kaldırma potansiyeli var bu aralar ama diğerleri de iyidir heralde
Mesaj tarihi:
şu klasik gazına filan bende tekrar açtım, 85 lvl de bırakmıştım oyunu 100'e çıkartıp sonrasın da lfg ile raid dungeon quest derken item lvl 925'e çıkarttım, şansıma bi legendry düşürdüm birde ah de aldım bi tane legendry gerisi argus da questlerle lfg de raidlerle felan.. ama şimdi yeni yer için bir guild arıyorum lfg olayından çok baydım. Hardcore oynayamam eskisi gibi de böyle girip 10 luk olursa 20 lik hardcore olmayan muhabbet ederek oynayacabileceğim bir guild var mı tn'de horde tarafında..

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/twisting-nether/t%C3%AEnu aha bu oldu anca tek başıma
Mesaj tarihi:
Bence warrior. Hem iyi tank, hem iyi dps. Bizim guilddeki shaman arkadaşlar ağlıyor dps konusunda. Heal'da fena degiller ama iş dps'e gelince biraz bayık ve düşük kalıyorlar galiba.
Mesaj tarihi:
elemental shaman baya döktürüyor abi.
raidlerde 2 elemental shaman hep en üstlerdeyiz mesela
boss'u kesemeyince "shamanlar az dps yaptı ondan, blame the shamans" diyolar sdf
Mesaj tarihi:
totemic said:

evet classı seçtik sıra geldi ırka

dwarf mı human mı?

M+ yada raid yapıcaksan Alliance oynama derim :) LFR yada PVP takılırım diyorsan Alliance başka tabi.
  • Yeni Oluştur...