S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 yekeyeke said: Ergenlikten ziyade baya tavır koydu da, Arthas ve Thrall'dan sonraki hero eksikliğini gidermek için gazlıyorlar İllidan'ı. Başka adam kalmadı, kimse Sylvanas'ı ya da Vol'jin'i de tutmadı. Alliance tarafında da Storwind kralı iyi kötü götürüyordu ama orada da net bir adam kalmadı öldükten sonra, herkes geri planda. sylvanas ile greymane hikayesi de yarım kaldı, iyi alıştılar yarım yamalak iş yapmaya yada ben mi takip edemedim en son stormheim'da kapışmışlardı 7.2.5 sonrasında falan bi gelişme oldu mu ? ortak düşmana karşı toplanıp savaşma çok baydı artık ally vs horde kapışması için güzel bir başlangıç olurdu aslında bu ikilinin hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Valla hakkaten ya, bir cersei koysalar da horde alliance birbirine dusse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 gelecek patch'te yaparlar büyük ihtimal ally vs. horde yine ya, o hikaye yarım kalmaz. greymane ateşliyordu en son halen milleti sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 patch derken ek paketten mi bahsediyorsun ? çünkü legion bitmeden ana odağın ally vs horde savaşına döneceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 bu gözler ICC'nin içinde çarpışan alliance'la horde'u gördü sargeras'a giderken de cenk ederiz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Yeni expte yüksek ihtimalle Dalarandaki konseyi terk eden Jaina üzerinden bir şeyler olacak. Gerçi Sylvanas'ın kardeşi 7.3'te Turalyonla çıkıyor ortaya, belki onların arasında bir şeyler olur da devam eder, sonuçta Sylvanas hala War Chief her ne kadar Legion boyunca bir aksiyonunu göremesek de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 hikayeyle oyuncak gibi oynuyorlar zaten ana temayı kafalarında belirledikten sonra bi şekilde hikayeyi ona uydururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 sageras ölünce nolcak aslında naarular kötüymüşe döner en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 DarKRideR said: gelecek patch'te yaparlar büyük ihtimal ally vs. horde yine ya, o hikaye yarım kalmaz. greymane ateşliyordu en son halen milleti sadfdsa Ay hadi insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Yine old god denicekler yeni patchte. Bence. Bunda bi tbc atmosferi yaotilar tuttu. Bi de vanilla try goruruz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 sergares ölürse diye bişey yok şu fantazinizden bi vazgeçin artık.Blizzard daha çok ekmek çıkarır ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 samaella said: segaras Sparkcaster said: sageras kujo123 said: sergares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 https://media.tenor.com/images/2c109ea17f5fc88aa7dbfe90f1b93c55/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bu arada şu önceki sayfalardaki sözde leaklerde de vardı ama vol'jin bana kalırsa geri dönecek. oyun kodlarında vol'jin ve slyvanas'ın trollerle ve legion ile ilgili bi demeci olduğu söyleniyordu ama oyunda hiç çıkmadı karşımıza sanırım. gerçi kolpa da olabilir tabii ama legion çıktığında da vol'jin'in ölümü için çok kolpa, kesin düzenlenmiş bi şey diyorlardı. yeni pakette dönüşüne ben yüksek oran veriyorum ya resmen. troller bir de böyle basit yaralarla düşen bi ırk değil, bu 10k yıl önce elflerle savaşırken güçlerinin temeli zaten yara almamaları, organları gitse bile hemen iyileştirip devam etmeleri vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 adamı gömmedik mi yahu baya ölmüştü yani, undead mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 troll, trolle benzer. polat alemdar v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Ya aslında return of the lich king diye bişey yapıp tüm ölmüş ve göçmüş heroları undead olarak geri getirseler mi :D. TBC'den sonra en sevilen exp Lich King'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 twisting netherda guild var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Saeros said: samaella said: segaras Sparkcaster said: sageras kujo123 said: sergares yekeyeke said: https://media.tenor.com/images/2c109ea17f5fc88aa7dbfe90f1b93c55/tenor.gif HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Sparkcaster said: twisting netherda guild var mı If not irony Akilanın unleashed diye bi guildi var iyilermis diye duydum. Ben de wipe within diye bi guilddeyim anime bilen uo oynamis frp tecrubesi olan cocuklar yine. Epey sevdim. Else Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 alın birine beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 akila kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Aquila iste. Guild icin pm atayim ben. oyundan filan konusalim. Yalniz birakmayiz her turlu boost filan da gerekirse elimden geleni yaparim ben. Guildle aran epey kotu olmazsa ki sanmiyorum, mitikleri filan da hep beraber yapiolar. Uzun suredir pug girmedim mesela ben oyle yuksek keylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 forumdaki aquila değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 son facebookta koyduklari illidan videosunu izlerken 1. asama ufff amma uzundu bu questler ama helal olsun iyi baglamislar 2. asama aboov ya o kadar oyun var oynanicak simdi wow actirtmayin bana 3. asama WAT? ciddenmi? bumuydu? 4. asama ne izledim ben? _- 5. asama https://www.youtube.com/watch?v=Gd9OhYroLN0 zamanimi ve parami harcamama engel oldugun icin tisikkurler blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar