yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 BM Hunterımda 3 legendary var benim de. Başından beri oynuyorum hemen hemen oyunu, 3 ay sonunda ilk Neck düştü, 2 3 hafta sonra legs, en son 1 ay önce falan shoulder. Shoulder baya bis sanırım da diğerleri çok common The Mantle of Command Prydaz, Xavaric's Magnum Opus Roots of Shaladrassil Shoulder ve Neck'i kullanıyorum. Bu arada Normal Raidlere dahi girmedim, Mythic + ve LFR dolaşıyorum anca. Raid yapacak vakit bulamadım pek. Wowhead'deki listeye shoulderi 1. sıraya koymuşlar, tek tesellim bu :). Raidsiz 881 ilvl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Bana 5 tane dustu. Besinci hatta iki ay once falan dusmus olabilir. Prot legendarylerim bis. Bir tane de retri legendarysi var bis olan ama 2. Legendary olarak sephuz kullaniyorum. En boktan legendary'm de retri helm'i. Her seyi cok kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Ya şimdi tüm karakterlerin olduğu yerde değil de yeni bir serverda karakter açıp 110 yapsam, uçma görevlerini vs herşeyi yaptığım halde yeniden yapmam gerekiyor mu? Bir de meslekler için 60'ta boost atıp 100 yapsam mesleklerin kaç olması lazım ki 700 olsun onlar da hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 yeni serverda gerekmemesi lazım mantıken account bound ama emin deilim, legionda prof.lar için skill uplamana gerek yok, ornek herb biliyosan 0 bile olsa açabiliyosun çiçek böcek mesela canınmı sıkıldı herbü sil git mining al, 0 bile olsa gidip mine edebiliyosun onunda su dezavantajı 3 rank sistemi var çiçek cıkardıkca rankın artıo, ornek olarak rank 1 isen x ciceginde failleme sansın oluo, rank 3 sen %0 fail gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 yekeyeke said: Ya şimdi tüm karakterlerin olduğu yerde değil de yeni bir serverda karakter açıp 110 yapsam, uçma görevlerini vs herşeyi yaptığım halde yeniden yapmam gerekiyor mu? gerekmez yekeyeke said: Bir de meslekler için 60'ta boost atıp 100 yapsam mesleklerin kaç olması lazım ki 700 olsun onlar da hatırlayan var mı? profession train etmiş olman yeterli, level 60'ta boostlayınca proflar da boostlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Sağolasınnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bir legendary daha düştü hehe etti 4. Bu hızla 2-3 güne 5. de düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 neler düştü, kesin hepsi iyidir senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mythic healing için iyi itemlar dustu ama BIS olanlar değil genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bende Belt,Boots,Gloves,Sephuz (boktan ring) düştü. Birde feral boots var fena olmayan. Bir velen trinket , bir stone ring e açım ya, banada bir BIS be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 FB'de birine legendary follower item düşmüş; https://s22.postimg.org/n96qpeq01/Untitled.png bunun 25 order resource vereni, görev tamamlama %15 arttırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 of amma kötüymüş ya legendary diye düşe düşe şu düşse oyunu silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bunu gördüm ya kesin bana da düşer gereksiz olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Onlar yalnız legendary sayısına katılmıyor, o yüzden legendary düşme şansını etkilemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Tearstone of Elune düştü hehe 5. legendary :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bu ne sdf eskiden bi legendary için bütün server çalışır bir tane çıkardı. azerodda egonomi çoh iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Absolut said: Tearstone of Elune düştü hehe 5. legendary :P ulan abso hay senin şansına :( Velen'de varmıydı gelip boğazlayacağım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bana da 6. legendary olarak Liadrin düştü sonunda dün akşam. Sephuz'dan liadrin'e geçince mis gibi oldu; wrath'daki burst'üm falan da arttı. Mythic'ten de skrpyon trinket'i geldi. Yargılıyorum cleave'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 LEgendary limiti ile ilgili bir gelişme yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 7.2'de de değişmeyeceğini açıkladılar geçende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 7.2 de dandik legendarylere buff geliyor yanlız, genelde bonus verdikleri skill in yanında statik bonusda verceklermiş. Şu PTR ye gelsede baksak belki bazı legendaryler adama döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 http://www.wowhead.com/item=133971/zenkaram-iridis-anadem bu dustu en son berbatlıkta ustune yok leglerimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ahah PTR a gelmiş legendary değişiklikleri, böylece bendeki leg lerin en dandik olduğu onaylandı, hepsi bufflanmış abi ya.. Restoration The Dark Titan's Advice Now also causes Lifebloom’s periodic healing to have a 5% chance to trigger the final healing effect. X'oni's Caress Now also reduces Ironbark’s cooldown by 25%. Essence of Infusion Tranquility heals targets below 60% (was 50%) health for 60% (was 50%) more. Sephuz's Secret Now always grants 10% increased movement speed and 3% Haste. When triggered, this bonus is increased to the current values of 70% movement speed and 25% Haste. Movement speed bonuses now stack with other movement speed bonuses. istisnasız her bende olan bufflanmış, diğerlerine dokunmamışlar bile heuahea ben alana kadar ring nerf yemiş, shoulder değişmiş... Aman'Thul's Wisdom Redesigned. When your Rejuvenation heals a full health target, its duration is increased by 3 seconds, up to a maximum total increase of 15 seconds per cast. Tearstone of Elune Allies healed by your Wild Growth have a 15% (was 20%) chance to also gain Rejuvenation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sephuz dustumu kufur eden warriorlari gorelim bakalim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar