Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 1i uçsa yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 hiçbir exp'te uçamadığım için bunda da kafam o kadar rahat ki. ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bu part 1' de neler yapmamız gerekiyo filan nerden bakabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 http://www.wowhead.com/achievement=11190/broken-isles-pathfinder-part-one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 http://www.wowhead.com/achievement=11190/broken-isles-pathfinder-part-one şurda 5 tane aşivment var onları açman gerekiyo ben oyuna girdim yapayım diye. bi tek highmountainda bi yeri açmamışım orayı açtım direk geldi aşivment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 samaella said: Jeeztro said: bıraktım gerçi şu an kafam rahat. niye bıraktım bilmiyorum, addon yükledim, oyunu açmadım bir daha 3 haftadır öyle duruyor fasd Komşu oldugumuzu ögrenince birakti adam... fasda yok lan bakıyorum diablodasın sürekli baydım ben de tek başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 lan geldim NH temizledim 2 kere baydım ben de subs tazelemedim ama bu hafta quest NH hc drop veriyor açsam mı diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 evet baya bi kazık yemişim bide yakalanırsam cezası varmıs, baya bi dalga geçtiler dfgh bundan sonra token alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 o kadar paradan bir şey olmaz millet mm15 boosta 1m-500k falan trade ediyor. ha bu arada cidden çok fena kazık yemişsin asdjkasd normalde 1k 25-35 kuruş arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 98k var la bende :D +2 bile boostlatamam ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 100kya bi nightbane run alırsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 30krştan 1k gold satsak alıcı çıkar mı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben alırım TN horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Parası neyse verip boostlatıcam ama benden bi beklentileri olmuyor değil mi boost ekibinin yani min 300dps falan gibi malum karakter healer. Bİrde bu para ile boostu nerden bulucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 dps spece geçersin 2 dps halleder sen de takılırsın sıkıntı olmaz. 2-9 arası zaten 3 chest almak kolay. +15 te 2 iyi dpsle yapılıyor depleted olsa bile class order chesti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 +24 nedir la:S https://youtu.be/-S6obbI3lNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 +12 +13 üstü mitik yaptık bitirdik diyelim, kaç ilvl droplar veriyor ? sadece dungeon dropları için mi yapılacak ? achivement mı? chest mi veriyor ? belki bu haftasonu birkaç yüksek +'lı mitik denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 +15'e achivement var sanırım. 900 ilvl item çıkıyor bir de galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 CuteButPsycho said: +12 +13 üstü mitik yaptık bitirdik diyelim, kaç ilvl droplar veriyor ? sadece dungeon dropları için mi yapılacak ? achivement mı? chest mi veriyor ? belki bu haftasonu birkaç yüksek +'lı mitik denerim. Mythic 13 – 890 Mythic 14 – 895 Mythic 15 – 900 bu şekilde bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Stormraiden said: CuteButPsycho said: +12 +13 üstü mitik yaptık bitirdik diyelim, kaç ilvl droplar veriyor ? sadece dungeon dropları için mi yapılacak ? achivement mı? chest mi veriyor ? belki bu haftasonu birkaç yüksek +'lı mitik denerim. Mythic 13 – 890 Mythic 14 – 895 Mythic 15 – 900 bu şekilde bildiğim kadarıyla. weekly kutudan bu şekilde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Stormraiden said: +24 nedir la:S https://youtu.be/-S6obbI3lNs Hunterla druid 1.2m dps mi yapıyor lan orda, yani adamlar neredeyse 2 dakikada kestikleri grubu bu dpslerle bitirdi. Nuke falan değil stabil değer. AoE yaparken 2.5m oldu o dpsler 1 dakikadan uzun süre. Ohaaa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ya sikerim böyle oyunu afedersiniz 861 ilvl'ım var, +2 mythic için apply ediyorum adam reddediyo. hayırdır diyorum, 3 chest garanti istiyorum sry diyo e lavuk minimum level 860 demişsin orda? demek ki senin levelın da en fazla 860 ulan ARTI İKİ lan artı iki, adam +2 mythic için 861 ilvl'ı beğenmiyor ya delirecem. gerçekten dps olmak inanılmaz zormuş bu oyunda, şu mythic+ sistemiyle iyice boku çıkmış ve de. bildiğin oyundan soğudum yani yarım saat boyunca bir tane black rook hold grubu bulamayınca, mythic veya plus. karakter levella 110 yap, dungeon yap heroic yap WQ yap gear kas, artifact power kas, enchant satın al gem satın al, aç oku nedir ne değildir nasıl daha çok damage yaparım diye uğraş dur. sonra sik gibi dalaran'da otur bütün gün. zaten 6 saat sonra subs bitiyo hala token falan almadım, şu an hiç alasım da kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 abi guildsiz çok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 oyunda o kadar sweshit varki gbtsinr bakasım geliyor +10 pug kuruyorum swe tank geliyo türk healer elleah dram baslıyo 2 kurluk ingilizcesiyle 2 dakka sonra adamı i fuck ur momla bezdirip kaçırıyo türk rus almıyorum puglara adam 900ilvl sarhoş mudur malmıdır bişi demeden cıkıyo afk falan prepaidim bitmiş bide :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 aynen ama artık kafa kaldırmıyor abi üç saat oturup raid yapmayı mythic+ filan görünce oo ne güzel tam benlik content koymuşlar demiştim ama healer/tank oynamadan zor, ben de onlardan zevk almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar