yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Melee bir alt kasayım diyorum öneri var mı? Warrior 100 var, ama bir de 100 boost duruyor, Rogue keyifli gözüküyor gözüme bu ara... Hazır AK'da gelmişken iyi bir başlangıç olabilir.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 movement sıkıntı değil, hantal olabilir dersen dk baya iyi bir konumda rogue her zamanki gibi iyi, hem ST hem aoe enhancement da iyi
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ben şu andaki aklım olsa 100 boostunu shamana harcardım
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 reddite koymuşlar blingtrondan legendary düşmüş O_o
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 suramar açıldı mı ki? sormamış gibi davranın
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bingildak said: movement sıkıntı değil, hantal olabilir dersen dk baya iyi bir konumda rogue her zamanki gibi iyi, hem ST hem aoe enhancement da iyi Enha sanirim iyi nerf yedi bu patchle bir bakin tamamen girismeden
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Bu arada affli warlock cok ii olmus. Malefic grasp cok ii durumda bakalim bole tutacaklar mi
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 High lvl tyranical m+ lar icin gearliyorum ben de su an aflli lock.Mis gibi oldu hakkaten.Seed e de dokunmasalar iyiydi fdg.
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 class dengeleri nasıl oldu patch' den sonra?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mortis said: bingildak said: movement sıkıntı değil, hantal olabilir dersen dk baya iyi bir konumda rogue her zamanki gibi iyi, hem ST hem aoe enhancement da iyi Enha sanirim iyi nerf yedi bu patchle bir bakin tamamen girismeden ben de enha dedim de tamamen alt kasma mantığında , playstyle eğlenceli diye. main yapılıcaksa durumu nedir hiç bilmiyorum
S-H Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 bingildak said: movement sıkıntı değil, hantal olabilir dersen dk baya iyi bir konumda rogue her zamanki gibi iyi, hem ST hem aoe enhancement da iyi lol enha iyi falan değil baya kötü durumda, hotfix gelir muhtemelen.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 yıl 2017 oldu hala patch sonrası rakamlarına göre class değerlendirmesi yapıyorsunuz arkadaşlar
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 class kitine göre patch sonrası dps in düşük olması hotfix ile bir satırda düzeliyor
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 abi bi tier eylulden beri su an ocaktayiz Warlocklar agladi. SAdece belli legendarysi olanlar vurabildi. Anca yeni duzelttiler biseyleri rakamsal olarak O kadar da kolay hotfixlemiyorlar yani
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 warlock sorunu başka abi, devler uzun uzun anlattı işte 7.1.5 gibi büyük bir patchten sonra ertesi günkü daha talentlar oturmamış, simler çıkmamış haliyle bakıp da karar verilmez
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 860ilvl eş değer gear da survival hunter ile MM den fazla dps çıkıyor. class hall da falan baya bir survival hunterlar türemiş. İlla tutturacaklar şu baltalı hunterı .
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 BM şu an top gibi hunter speclerinde...
S-H Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 şu an hunterlar baya kötü, hotfix gelecek muhtemelen.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Yav ben BM'le 700k gördüm dün heroicte, ilvl870. aoe akıyor resmen. Single'da 370 380 gördüm ki 250den yukarı çıkmazdı. MM kötü olabilir de BM'de baya efektif gibi.
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yok ya bm de kötü patch öncesi mm ile yakaladığım değerleri hiç bir specle cıkamadaım 886 bm 888 mm. MM de kalıcam gibi raid için, 5 man mc+ için de bm gayet oynanabilir olmus. Survival rakamlar iyi gözüksede oynaması kötü bana göre hiç sevemedim ben.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Pazartesi işlerim bitiyor, 2 hafta falan rahatım hesabı tekrar açayım diyorum. Legion'a Grim Batol - Alliance DH ile başlayıp AK 20 küsür falan da yaptım. 2 sorum var şimdi. 1. Twisting Nether - Horde tarafında Monk var, Artifact knowledge boostlama işi account wide oluyor mu? 2. Tanklığı seviyorum, Brewmaster ne durumda? Kasmaya değer mi? Bu soruların cevabına göre ya Monk'la devam edicem, ya da gidip Ally karakterleri 110layıp ordan yardırmaya devam edicem.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Alliance'dan başka serverdaki horde karaktere BoE item mail atılıyorsa evet o zaman account wide olmui oluyor. Yok bu yapılamıyorsa malesef işe yaramaz. Çünkü main karakterden diğer karakterine mail atman gerekiyor. Tabi şöyle de bir durum var, sen zaten lvl 25 değilmişsin ana karakterde. o sebeple max 15lvl boost verebilirsin alt karaktere ki zaten alt karakter kendisini 15e kadar bufflayabiliyor. Biraz order resource kasarsan hallolur o sorun. Monkun tank olayına gelince hala soloda en kötü tank, self healı en kötü tank, dps'i en kötü tank, en az sayıda panik tuşlu tank. Ancak healerların yalancısıyım tutması en kolay tank olduğumu söylüyorlar. Gerek ağır hasar almayıp paso gelen hasarı dota yayması, gerek crit şans kadar ihtimalle her heala beleş heal eklemesi, paso dodgelaması, ağır kite avantajı (hem hızı hem %100 uptime slowu), aoe tauntu, aoe agro tutması en sorunsuz tank oluşu falan derken arkanda healer oldukça pek sıkıntı çekmiyorsun mythic 11-12de bile. Belki 15den sonra falan diğer tanklara eziliyordur o kısmını bilemiyorum henüz.
Öne çıkan mesajlar