Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 TN ne? Twisting Nether mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Yeapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 tnde /join paticik yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 PvP server ile uğraşamam bu yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Hayat keyifsiz olunca wow hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bilakis wow daha güzel unutturuyor her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ben auchindondayım, TN ile crossrealmdemi? varmı crossrealm list? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 crossrealm derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 tüm serverlar birbiriyle Xrealm zaten. xrealm list diye bişi yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ben kilroggradyim ve bulundugum battlegroup cok guzel cok memnunum alyansim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 mardox said: tüm serverlar birbiriyle Xrealm zaten. xrealm list diye bişi yok o yüzden. var bazı realmler diğerlerini guilde alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Aradığınız kelime "merged" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 guilde resti çektim büyük ihtimal ya bırakırım ya da adam gibi progress bir guilde geçerim artık xmas sonrası bakacam. monk 875 fln oldu, equipped 67-68 gibi. geçen haftaki affixlerle 850 de +13 tanklayan adam +11 de sürüm sürüm süründü. teeming+necro+tyrannical baya berbat bir kombo ya. tyrannical zaten başlı başına kötü de, necro ile kaçamadığın şeyler olduğu alanlar çok sıkıntı. DHT'de öyle packler var ki 20-25 stackliyor ve dümdüz kitelasan bile ranged fln bir şekilde vurup stackleri tutuyor. teeming zaten başlı başına ızdırap. hani bolsteringden kötü değil ama yine de kötü. 7.1.5 i beklemeden şu catch up mechanism i ekleseler de yeni karakterleri AK 20 yapsak direk. +12 yapıyoruz, 2k ap geliyor afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Tyrannical omur torpusu hov falan direk kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 zor affix yok beyler az dps var Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Biz geçen gün 2m+ overall dps'le +9'da 3 chest alamadık bu affix'ler yüzünden. O yüzden zor affix var bence sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bingildak said: +12 yapıyoruz, 2k ap geliyor afedersiniz. işte bnm de en gıcık olduğum olaylardan bir tanesi dün +11 de 170k ap gelirken alt charınla 2k geliyor. patch bir an önce gelse de yeni main bakınsam ben de kendime yoksa oyunu bırakacam o kıvamdayım 885/890 1 aydır böyle daha da artmaz uğraşmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ranged moblar necrotic stacklemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dryadlar vurunca stack artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yeri bu topac mı bilemedim ama sırf bunun için de başlık açmak istemedim. Ben işteyken arkadaşım benim accounttan girip herb farmlamak istiyor. Fakat ben istanbul'dayım, o bodrum'da. Sanırım farklı ip'lerden dolayı onun log-in olmasına izin vermiyor oyun. Yok mu bu işin bi yolu ya? Authenticator ile de çözülmüyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 maile izin vermek için bildirim gelecek, onaylarsan aydan bile girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ben vpn le girince sorun olmuyor. Yani ip controlune takilmasi gerekmiomu onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sadece uyarı maili geliyor sanırım izinle alakalı bir şey artık gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 temporary ban atıyorlardı bir ara, maile "ben girdim hacı sorun yok" a basınca açılıyordu banı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Aynen sadece uyarı maili geliyor aşağıdaki şekilde. Orda da onaylamalı falan hiçbişey yok. Help us keep your Battle.net® Account safe with a security check Hello xxx! We wanted to let you know about a recent login attempt with your Battle.net Account xxxxx: You’ll receive this email again if your login process changes slightly, like when you use a new computer to log in to Battle.net. If you didn’t attempt to log in, please change the password for your Battle.net Account. We suggest changing the password for your Battle.net Account’s email account as well. Regards, Blizzard Entertainment® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar