deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Class patch notelari nereden buldunuz abi? Ben bulamiyorum. Link atsaniza sizs zahmet.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 http://www.wowhead.com/news=257677/patch-7-1-5-ptr-build-23038-updates-micro-holidays-legendary-changes-class-chang
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Valthon said: bingildak said: temel sorunların çözümü talentlar üzerinde olmamalı. Adamlar bunu kabul ediyolar ama temel sorunların çözümünü x.x.5 gibi yarım bi patch'te yapmaktansa 8.x.x'te yapmayı tercih edecekler muhtemelen. Ha bi de tabi senin "temel sorun" dediğin blizz'in "class fantasy"si olabilir ._. ona bişey diyemiyorum.. 5.x.x 6.x.x 7.x.x te yapamadıklarını 8.x.x te yapabiliceklerini düşünmek gerçekten büyük hayalperestlik
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 7.1.5 değişimlerin geleceği patch diye duyuruldu. medium, small, large konsepti content için geçerli.
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bu exp başı yine kararsızlıktan kafayı kırmış bir şekilde o mu bu mu derken kendime en uygun oynaması da challenge baymaz diye priest seçmiştim. Shadow'un durumunu az çok biliyorsunuzdur rankingleri domine eden bir spec şuanda sebebi de STM adlı talent.Fakat bu talent o kadar dengesiz ki , bir kere hataya 0 tolerans ya çok iyisin ya bok gibi.STM olmadan raid yapamıyosun diğer alternatifin çok komik bir damage yapıyor kıyasla yani mandatory talent raidler için.Tolerans kısmını da kısaca şöyle örneklendiriyim ortalama 200k dps ile oynarken STM ı açtın voidforma girdin 2.Void Torrent'e kadar sorunsuz oynadın stress 2 den sonra başlıyor bu arada senin damage 300 ü geçti fakat artık öyle bir noktadasın ki yanlış kullandığın bir global CD direk yatırıyor CR alamıyorsun alsan zaten yine çöp gibi vuracak,ağır movement gerektiren bir durum oldu yürürken cast edebiliyorsun ok de target rangeden bir anda çıktı sen yine bir global cd kaçırdın yine ölüsün elin kaydı yanlışlıkla taget değiştirdin yine ölüsün liste böyle uzar gider.Ben eski dönemlerin kibiriyle nolacak la oynarız diye girmiştim tabi bu kadar kusursuzluk gerektirdiğini de bilmiyordum açıkçası ama farkettim ki bu saatten sonra böyle diken üstü oynatan specin hakkını vermek için geçekten kusursuz oynaman gerekiyor, artık yaşlanmışım daha doğrusu gençken sahip olduğum vakte sahip değilim. Bir ara mythic raidler gelmeden nerflüyorlardı millet 1 hafta ağla ağla adamlar bırak nerfü buffladılar lel ama tabi güzel günler de bir yere kadar şimdi bu hafta bir nerf yedi ufak çaplı, ne oldu benim gibi orta halli oynayan daha kötü sonuç çıkarıyor çok iyi oynayanların biraz damage ı kırpıldı. 7.1.5 ta şuana kadar gözüken notelardan anladğım aoesi bok gibi olduğundan (ki shadow priest gerçekten legendary ring yoksa wet noodle aoe de) ona mind flay ile buff.STM ye nerf ama insanity generation'u yüzde 50 daha kırpmış skillerden geleni biraz bufflamış fakat yine skill gap uçuk düzeyde iyi ile kötü arasında. Başlarda o adrenalin olayı güzel gelmişti ama artık sıkılmadım desen yalan olur.Bakıcam güzel bir ayar çekerler, mythic pluslarda da daha viable olursa , STM daki aşırı risk stresi ortadan kalkarsa devam ederim.Yoksa ; sıçmazlarsa Hunter(7.1.5 baya bitirmişler sanırım) ya da Mythic pluslar için Tank raide DPS offspec DH açacam. TL DR; Loglardaki rankinglere bakıp aldanmayın, SP pratik ve teorik olarak ayıracak bolca vaktiniz yoksa pişmanlık şuan için ,7.1.5 ne olur bilemem ama çokta güvenemiyorum Dev Team'e.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ghost crawler, dk yaratılma evresi http://askghostcrawler.tumblr.com/post/153274097663/if-its-not-problematic-for-you-to-do-so-would
samaella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 LFR Tov dramına giren var mı? bileklerimi kesiyordum en son.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 tov u neden lfr e eklerle anlamam cidden asdsa
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 altlar için AK olayı 7.2 de gelecekmiş bu arada, 7.1.5 de değil.
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Tam olarak ne geliyor ? kaynak linki fln varmıdır?
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 samaella said: LFR Tov dramına giren var mı? bileklerimi kesiyordum en son. akşam helya var ortalarda ol bi konuşayım bizimkilerle :),
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bezerye said: Tam olarak ne geliyor ? kaynak linki fln varmıdır? kaynak arayamam da, ak 10'a kadar resource ile vendordan satın alabileceksin.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Jeeztro said: samaella said: LFR Tov dramına giren var mı? bileklerimi kesiyordum en son. akşam helya var ortalarda ol bi konuşayım bizimkilerle :), Olm yarı sarhoşlar ama /w falan attılar raidden sonra teşekkür ettiler yok sen neymişsinler, böyle tank görmedik sakalına kurbanlar falan... neyse ki mütevazi bir kişiliğim var.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ak eney bingildak said: altlar için AK olayı 7.2 de gelecekmiş bu arada, 7.1.5 de değil.
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 DH havoc için fel blade'in ilk tier'a çekilmesi gameplay açısından çok iyi bir gelişme. sayısal olarak nasıl olur görücez tabii
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 http://www.wowhead.com/news=257723/past-blizzard-employees-ghostcrawler-on-death-knights-metzen-on-leaving-blizzard baya samimi
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 wow token bu gün itibari ile 100k hepimize hayırlı grindler :)
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 dolarda 3.40 oldu zaten, BİTTİK YA BİTTİK
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 http://i.hizliresim.com/6rROkE.png DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ bırakıyorum oyunu. hevesimi aldım.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 bingildak said: dolarda 3.40 oldu zaten, BİTTİK YA BİTTİK 80 lira olmuş pre paidler vay anasını
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 benim ocağa kadar tokenım var, hatta bir tane daha çıkmak üzere sıfır grind olmasına rağmen. şubata kim öle kim kala das
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 boktan moktan. hergün oynuyorduk öyle ya da böyle yeni düştü kaç ay sonra asdafsdasd
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 DarKRideR said: http://i.hizliresim.com/6rROkE.png DÜŞTÜ DÜŞTÜ DÜŞTÜ bırakıyorum oyunu. hevesimi aldım. WoW klasöründe "cache" folderina shift delete çak. 910 ilvl olması lazım lecendırinin
Öne çıkan mesajlar