Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Eskiden şöyle bir durum vardı. Her karakterde Maden ve Bahçe vardı, altlar çok oldukça kazanç artıyordu. Ben 4 100'le tüm bahçe ve madenleri lvl3e getirmiştim. Ayda güzel ore ve çiçek toplanıyordu. Ayrıca JC binası yapıp, içine 1 follower koyduğunda JC özelliği olan, daily q veriyordu. 200 300g arası bu görevden getiri vardı. 4 5 karakterle günde min 1k buradan yakalıyordun ki aya vursan 30k gold. Barn ile savage blood kasıyordu bazıları. Follower görevlerinde treasue hunter olan followerlarla gittiğin görevlerden 1 2k arası bazen rare missionlarda 4k gold bulabiliyordun. Kazançlıydı Draenorda Garrison baya.
Sosyal ağlarda paylaş

ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım.

rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende.
Sosyal ağlarda paylaş

missionlarda karakterlere xp veren ve item level veren şeyleri yapın. Artifactleri repleri bile yapmanıza gerek yok.

belli aralıklarda Raid veya dungeon questleri yapın. Dungeon questlerinden güzel item düşebiliyor. Raid questinden de ekstra bonus loot a roll etmen için seal falan verebiliyor.

O işe yarıyor yani onlar. Bonus ıvır zıvır. Öle her görevi yapmanın anlamı yok bakın düzgün görev yoksa sallayın zaten boşuna order resource gitmesin
Sosyal ağlarda paylaş

abi quest verio epic follower bitane dişi ork
toggie said:

ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım.

rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Rank 3 order hall upgrade'i olarak soldakini seçtiysen geçmiş olsun. Her classta sağdaki heroların görevlerden dönerken upgrade eden zımbırtılardan bulmasını sağlıyor. Ve bence diğer özellikle kıyas edilemez. Sırf bunun sayesinde gelen itemlerle bütün heroları 640 ve üstüne çıkardım. Korkunç fark ediyor yani.

Hatta o dereceki soldakini aldıysan bile direk değiştir gitsin, anca 3 gün kaybedersin. Öbür türlü aylarca uğraş dur olur heroları upgrade etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abi quest verio epic follower bitane dişi ork
toggie said:

garona'dan bahsediyosan sana kotu haberlerim var kardes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...