Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 suark seni şöyle alalım abi: https://forum.paticik.com/read.php?43,7336376,8478097#msg-8478097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Eskiden şöyle bir durum vardı. Her karakterde Maden ve Bahçe vardı, altlar çok oldukça kazanç artıyordu. Ben 4 100'le tüm bahçe ve madenleri lvl3e getirmiştim. Ayda güzel ore ve çiçek toplanıyordu. Ayrıca JC binası yapıp, içine 1 follower koyduğunda JC özelliği olan, daily q veriyordu. 200 300g arası bu görevden getiri vardı. 4 5 karakterle günde min 1k buradan yakalıyordun ki aya vursan 30k gold. Barn ile savage blood kasıyordu bazıları. Follower görevlerinde treasue hunter olan followerlarla gittiğin görevlerden 1 2k arası bazen rare missionlarda 4k gold bulabiliyordun. Kazançlıydı Draenorda Garrison baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ya garrison işte şehir yapıon ya o olana kadar çok sıkılmıştım subs renew etmem diodumda bu güzelmiş. saçma sapan dungeon quest falan yapıodum, bu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 axedice said: Daha 30 yaşında Bu yaştan sonra edebiyatı yapıyor ._. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 zamaninda garizon laf ettim de en azindan opsiyoneldi. campaign bitireyim diyorum salak salak facebook gorevleri zorunlu. ilk 5 seriyi bitirdjm bu sefer 12 saatlik 5 misyon daha istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 o görevler çok salak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım. rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 osuruk o tarafı tamamen, üstüne düşmeyin. raid questinden 835 item geliyor kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 takmayın o görevler bittikten sonra başka numarası yok. garrison çok daha kötüydü, herşey garrisona bağlı olduyğu için oradan çıkamıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 evet bunları yapmasan bir halt olmuyor. gelen repler falan çok komik, onu zaten 2 wq'den alıyorsun. min-maxci adam üstüne düşer onun dışında pek gerekli değil. telefondan mıçarken yaparsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Garrison iyiydi bence ya haftada 15k falan para geliyordu temizinden. Bu yeni sistemi beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 kendi kendine 15k geldiği için şu an bir herb tanesi 150g dan satılıyor zaten. herkese beleşten para geldiği düzen serbest piyasada çok anlamsız. ancak işte token fln alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 missionlarda karakterlere xp veren ve item level veren şeyleri yapın. Artifactleri repleri bile yapmanıza gerek yok. belli aralıklarda Raid veya dungeon questleri yapın. Dungeon questlerinden güzel item düşebiliyor. Raid questinden de ekstra bonus loot a roll etmen için seal falan verebiliyor. O işe yarıyor yani onlar. Bonus ıvır zıvır. Öle her görevi yapmanın anlamı yok bakın düzgün görev yoksa sallayın zaten boşuna order resource gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 unholy oynayan kardeşlerime kıyağım olsun, askmrrobot a üye oldum, score hesaplaması benim geara göre ama mythic+ ve heroic yapan adamlar için bis item listesi https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bbH9qmYjZIQ0IUYBeT1GT5tl8_z0eRHOeo8ecpRQjfA/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Benim butun followerlar 850 ilvl ve epic su anda. En ise yarar seyler raid gorevleri ve artifactler. Artifactlerin kendilerinden degil bonuslarindan geliyor bu arada esas ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CIQbGT53EygCRa2SHmm5AVtseZRPRRyOLvV5iay8xNg/htmlview?sle=true# bunu da buraya bırakayım işine yarayan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 abi quest verio epic follower bitane dişi ork toggie said: ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım. rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bu arada telefondna bakılan ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 topici takip etmiyorum çok ama telefon falan dendiğine göre legion companion app'den bahsedilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 toggie said: ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım. rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende. Rank 3 order hall upgrade'i olarak soldakini seçtiysen geçmiş olsun. Her classta sağdaki heroların görevlerden dönerken upgrade eden zımbırtılardan bulmasını sağlıyor. Ve bence diğer özellikle kıyas edilemez. Sırf bunun sayesinde gelen itemlerle bütün heroları 640 ve üstüne çıkardım. Korkunç fark ediyor yani. Hatta o dereceki soldakini aldıysan bile direk değiştir gitsin, anca 3 gün kaybedersin. Öbür türlü aylarca uğraş dur olur heroları upgrade etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 dogru diyosun ya ben o zımbırtıları unuttum gitti bile. daha son ikiye baslamamısım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Suark said: abi quest verio epic follower bitane dişi ork toggie said: ya esas salak kısım sonraki gorevler. su an gorev yapamıyorum bildigin. bazıları 1 gun suruyo ama 50 rep veriyo, bonus alırsan o da 50 rep. saka mıdırı nedir, 50 rep icin niye bir gunluk vaktimi alıyor anlamadım. rare gorevi yapamadım mesela hala. deli gibi upgrade gerekiyor, item yok. zar zor gorevlerden topluyosun yine 5'er 5'er artırıyor. bi de epic olması icin hayvan gibi exp gerekiyor, hala tek bir epic follower yok bende. garona'dan bahsediyosan sana kotu haberlerim var kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 he o sanirim noluyo oluyomu o ya bu arada bu nerzhul lich king olmamismiydi olm bu kita outland degil mi ne ayak bunalr zamanimi degistirdiler eger degistirdilerse benim lvl 70 altim outlandde hala onun niye degismedi KAFAMDA DELI SORULAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 sen iki sene onceki content'i oynuyosun da legion'da zannediyosun kendini gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 legion almadim canim daha eheheheh ama bu baslik aktif ya ondan buna yaziorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar