bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 baktım ya çok çok iyi bence yüzük dk da mesela scourge strike ile 1-5 festering burstleme şansı falan var. şaka gibi yani. o itemi taksan ne rotasyonun kalır ne bi şey. saçmalarsın, spam manyağı olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 toggie said: calvaria said: Ench shamani acikcasi cok begenmedim, shamandan cok warrior hissi veriyor charge falan koymuslar. Gerci 103 lvlim daha haste falan cok az ondan da olabilir. Questler zevkli olmus, skill sayisi da azalmis ama en önemlisi özlemisim oynamayi. hangi skill'mis o charge dedigin? talent, lunge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 madcow said: ilk legendary imi dusurdum. tearstone of elune =). emissary bag saolsun Banada dungeon'dan düştü 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 nerden dusuruonuz bu legendarylerı mytıclerdenmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 dungeon, world quest gibi şeylerden düşüyor illa mitik şart değil "CONFIRMED SOURCES: Dungeon bosses Raid bosses World bosses World Quest Caches (rewarded after completing 4 world quests) PvP Strongboxes Mythic+ Weekly Caches " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bu app'taki tamamlanmış görevlerden gelen itemler çantaya mı düşüyor oyunda direk? yoksa artifaka ekliyo mu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 çantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 FB stream gelmiş denedim güzel çalışıyor. 50 tl ye meme açarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 madcow said: ilk legendary imi dusurdum. tearstone of elune =). emissary bag saolsun bana o baglerden gold ya da resource disinda bisi dusmuyor, ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 beyler biri shadowpriesti warlocka tercih etmem için bi sebep söyleyebilir mi legion için. demonology'nin burst eksikliği can sıkıyo shadow için teşvik edici bi şeyler söylesenize gaza gelip kasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Surrender to Madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 UCUNDA ÖLÜM VAR NİYE KULLANAYIM Ben kastığıma pişman oldum ya. Disc Priest kat kat daha iyi, aynı dps'i yapıyorum zaten resmen üstüne ölmüyorum sdfasd dungeon da denemedim tabii daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Shadow dungeon contenti için AoE eskikliğinden dolayı sıkıntı baya ama raid contentinde apayrı olacak Surrender to Madness'tan dolayı. Warlock'un üç speci de sıkıntılı biraz, demo güzel ama aoesi zor ve diğer aoeler kadar başarılı değil. Demon Hunter'ın movement abilitysi en çok vuran aoe skilli aynı zamanda ve 10 saniye cdı var. Dolayısı ile aoe fire mage dışında biraz sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ne lock ne priest. Rogue/mage/dk/dh Tank olucaksanda warrior/pala Gerisi yalan su an icin @nienna Sana female belf rogue iyi gider. Surata gulup arkadan bicaklayan cinsten. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 leveling için konuşuyorum prot pala retriyi eziyor. ama öyle böyle değil. hem ölmüyorsun, hem 6+ targeti aynı anda öldürebiliyrosun. hele 10 saniyede bir dünya heal atıyorsuın kendine. inanılmaz ve çok anlamsız. nerf incoming ya. dungeonlarda milleti healliyorum sıkıntıdan. ve dpsde sürekli birinciyim aoe oldukça. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 monk dps i de iyi. tank ve melee expansion ı su ana kadar. casterlara hersey cile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Abi mythiclerde falan pala dps'ini ikiye katlıyor çoğu class. Düz dungeon'larda gear farkı çok olduğundan ve millet slack'lediğinden faceroll aoe yapan prot. paladin tabii ki herkesi geçiyor da mythic'lerde belli oluyor dps'ler az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 artifact neden direkt consume olmuyor da çantada duruyor? satılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 melee master race olduğu için her türlü akar ;) benim gördüğüm iyi oynayan adamlar hiçbir class veya specte geri kalmıyor. gerek tankla olsun gerek diğer classlarla olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 photographer said: artifact neden direkt consume olmuyor da çantada duruyor? satılabiliyor mu? farkli speclerin artifact weaponlari farkli. istedigine harca diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 monk fist te target kısıtlaması yok, cleave yapmıyor direkt ne varsa pata küte vuruyor, onu bi de storm earth and fire yaptığında hülelelele diye aoe yapıyor asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bingildak said: melee master race olduğu için her türlü akar ;) benim gördüğüm iyi oynayan adamlar hiçbir class veya specte geri kalmıyor. gerek tankla olsun gerek diğer classlarla olsun. :D "skill>gear" olayı diye bir şey yok ki artık. "balance>skill" var şimdi ne kadar iyi olursa olsun bir shadow priest hiçbir şey yapamıyor dungeon contentte çünkü öküz gibi ramp up var, aoe sıfır. veya bi retri mesela, diğer tüm meleelerden daha kötü yerde. baya classlar arası dengesizlik hat safada yani. hele birazcık kafası çalışan dh varsa diğer classlar pek bir şey yapamıyor dungeonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ret pally geliyor benimle kapışıyor valla ya ilvl düşüktür ya da rotasyona yetemiyorsunuzdur. ranged adamın ne işi var zaten endgame contentte. tatlı su balığı gibi world questlere geri dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 of 1 yildir falan oynamiyodum, bi girdim hic bisey anlamadim :D canta bi ton sey dolu, garrison falan relevant mi hala? napmak lazim cantayi komple cope atip yeni zone'a mi gideyim direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bingildak said: ret pally geliyor benimle kapışıyor valla ya ilvl düşüktür ya da rotasyona yetemiyorsunuzdur. ranged adamın ne işi var zaten endgame contentte. tatlı su balığı gibi world questlere geri dönün. ret pala baya düdük ya. Bir ranged olarak (simlerde hunter oldukça ezik olmasına rağmen) ezilmiyorum ben melelere pek anca focus rage warrior, outlaw rogue ve iyi oynayan dh baya yakın cıkıyor dpsler. (850 oldu bnm de ilvl). mc+ lar başlayınca millet "only ranged" yazınca görücem ben siz mele aşıklarını. sağlıklı bir endgame grubu her zaman dengeli olmak zorunda range e bir yerde mecbursunuz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar