barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 hangi kız. bakayım. 100% laurelin haksız çıkacak yine. hahah yollayın linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 https://store.donanimhaber.com/3c/0c/88/3c0c88c55cedfc57ec500fe93070ebcd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Main quest serisinin içinde olmayan bi sürü mini chain var bölgelerde, sırf yönlendirmeyle hepsini göremiyorsunuz. Achievementlara bakarsanız hangi bölgede hangi chainleri yapmayı atladığınızı görürsünüz. Zaten genel yapı birbirine benziyor baya, bi bölgeye git npc 2 quest versin yerdeki item 3. bi quest versin, onları yapınca aynı npc 2. quest serisini ve sonrasında da boss questini versin. Bütün bunları yaparken map objective olsun mob kesip bişiler patlatarak onu da tamamla hoop bitti. Stormheimdaki murloc ve pirate questleri mesela tam bu formülü takip ediyor ve halls of valor / sylvanas-greymane serilerinden baya alakasız yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 onlarda flight path üzerinde görünüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 En kötüsü Suramar, Brezilya dizisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Suramar junkie yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben genel olarak mapleri begendim levelingede hm'de başladım ama hmye gelenler pff ne kötü falan modunda takıldılar. suramarda fena değil questline hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 barbu said: hangi kız. bakayım. 100% laurelin haksız çıkacak yine. hahah yollayın linki. al maximum cringe https://www.youtube.com/watch?v=21UNyatlTHo blizzin cikardigi her videoyu izlerken kendini cekip ruh halini yansitmasinida izliyebilirsin gunluk baskalari adina utanma limitini doldurmadiysan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bana sürekli suggested for you da reaction videosu çıkıyor kızın, her gün cringe kotamı zorluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 feciymis hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 kız 30 bin subda falandı ilk legion videolarını bununla push etmeden önce, şimdi yarım milyon olmuş işte. yürü ya kulum. gelsin donationlar. blizz youtube anlaşmalı olarak da yapıyor olabilir bu arada, twitch streamer olmayıp da youtube da böyle adı sanı duyulmamış biri olmasının etkisi o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Kiz elmeginin pesinde iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 youtube wow konusunda o kadar les tierki hani preach gibi bi scrubi ilah yaptilar adamin onerdigi 10 seyin 8 i yanlis dsfafsd suggestedlar ayri les otesi top 10 mistakes in wow top 10 stupidest raids in wow top 10 wow bugs https://www.youtube.com/watch?v=cVLomkg1vM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 açıp hayatta izlemem de nefret edecek bi durum da göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Evet nefretlik birsey yok bence de. Bariz kiskanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bari karı güzel olsaymış lan. Bu kadar çirkin olunca çekilmiyor da. Efff Bu arada Varian ın mektubu verdikten sonraki atlayışı wowun bildiğin en iyi sahnesi olabilir ya müziği olsun reyizlik olsun. Logoshu görüyorsun orda ='( Horde a broxigarın sargerasla 1v1 atmaya gittiği sahneyi falan eklemeleri lazım buna denk olabilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 toggie said: diger bolgeyi kendin seciyosun haritadan. istedigin bolgeye devam edebiliyosun. seni dalaran'daki center teleport'a gonderiyo iste oraya artifact gibi bi sey yerlestiriyosun muzeye sonra order hall'dan yeni bolgeni seciyosun. Beni Dalarandaki center teleporta bir quest yolluyor değil mi? O quest nerden alınıyor veya adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 valla tam hatırlamıyorum nasl alındıgını ama mevcut zone'daki storyline bittiginde log'da otomatik acılıyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 khadgar veriyo onu kendin gidecen dalarana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bölgede ki son quest'i yapınca kendisi otomatik gönderiyor. Bir kere direkt gönderdi. Diğerinde git dungeon yap hammer'ı al getir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bende yapılması gereken sadece instance görevi kaldı 1 tane o kadar. Onun dışında birde followerdan istediği Back in Black diye bir quest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 silah skin'inin ikincisi sanırım bunların hepsini muzeye getirince acılıyomus, simdi ona bakıyodum wowhead'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 order hall q larını yapınca açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 dungeon'ı da yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 henüz daha 101 level'ım cahilliğimden soruyorum. Demon Hunter açtım Artifact weapon olarak tank silahını seçtim. Dps talentinin silahından vazgeçmiş mi oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar