nienna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 broken isles başlamamış olan varsa stormheim seçmeyin asd. howling fjord'un karanlık ve sıkıcı olanı. müzik dinlemeye gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 orayı seçmeseydim dedim ben de kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 hahah ben de aynı şeyi seçtim ve gider gitmez aynı şeyi düşündüm. sanki wotlk başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bi de artifact şeyleri spoiler içinde verin lütfen arkadaşlar, kendimiz deneyim edelim. isteyen açar okur spoilerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 feral druid bok gibi spoiler versem bile bozmaz bişeyi sdsafa ama druid class hall efsane tek kelime ile bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Stormheim ile başladım bi daha levellarsam ordan başlıcam. Grappling hook olayı cogzel olmuş, sonracıımaa, storm elementaller "oo farseer gelmiş ben pasif olayım" deyip destura gerek kalmadan yol açtılar felan. Müzikler müthiş, hikayesi de güzel, neyini beğenmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 abi misal şimdi ben element shaman kasıyorum, silahımı ona göre aldıım fakat 110 da resto olacağım pvp için silahı restoya çevirince verdiğimiz talentler sıfırlanacak mı yoksa çöp mü olacak? hatta silah resto olcak mı ki direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 depressing as it gets wotlkdeki gibi. müzikler çok güzel ama genel olarak wow loredan baya uzak bir bölge ondan benim hoşuma gitti hava durumu dışında. bu arada endgame için rareleri kesmeyin diyorlar. beta-alpha oynayanlar ne diyor bu konuda? 110 da rareların düşürdüğü itemlar 110 a göre scale oluyormuş ve warforged çıkabiliyor falan diyorlar. gerek var mı yoksa dungeon falan yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ovchinnikov said: abi misal şimdi ben element shaman kasıyorum, silahımı ona göre aldıım fakat 110 da resto olacağım pvp için silahı restoya çevirince verdiğimiz talentler sıfırlanacak mı yoksa çöp mü olacak? hatta silah resto olcak mı ki direk? resto oynayacaksan ve hemen parda kalmak istiyorsan itemları patlatma artifact power veren, 102 de quest gelecek, orada resto silahını alacaksın, onu equip eder patlatırsan itemları geride kalmazsın sanırım, elemental geri kalır (1 tık) o da çok sorun olmaz endgame de pvp resto oynayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Endgame için crafted + upgrade kasilacak rareden düşen epic upgrade falan 850 ilvl olmayacak. Kesin geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 http://i.imgur.com/Y4ALo6x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ovchinnikov said: abi misal şimdi ben element shaman kasıyorum, silahımı ona göre aldıım fakat 110 da resto olacağım pvp için silahı restoya çevirince verdiğimiz talentler sıfırlanacak mı yoksa çöp mü olacak? hatta silah resto olcak mı ki direk? her spec icin farkli silah kastigin verdigin talentlar oyle o silahta kaliyo 2. spec icin artifact 102de aciliyomus. onu alip birazini ona kasabiliyosun. 3.sunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bingildak said: depressing as it gets wotlkdeki gibi. müzikler çok güzel ama genel olarak wow loredan baya uzak bir bölge ondan benim hoşuma gitti hava durumu dışında. bu arada endgame için rareleri kesmeyin diyorlar. beta-alpha oynayanlar ne diyor bu konuda? 110 da rareların düşürdüğü itemlar 110 a göre scale oluyormuş ve warforged çıkabiliyor falan diyorlar. gerek var mı yoksa dungeon falan yetiyor mu? hayvan gibi minmax o ve cok gereksiz arti cok dusuk san bok gibi item var endgamede problem titanfroged icin sansli olmak sadece, AP icinde kiyamet kopardi millet treasure lootlamayin vs diye ben dun 102 olana kadar lvl6 yaptim neredeyse o derece fazla AP drop gordum blizzard iyi oturtmus bu kez, itemlar scale olsada o andaki leveliniza gore relevant koyduk tadini cikarin ilerde zaten kitlik yok diyorlar israrla sonsuz olmiyan tek sey order resource ve ona bagli research, bunlari ihmal etmediginiz surece hata yapilicak bisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 progamer said: http://i.imgur.com/Y4ALo6x.png ahaha bu cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ahauahhahah efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 eee adam olucaktın progamer said: http://i.imgur.com/Y4ALo6x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 65ken almadım, token oldu 78k.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 This issue has been hotfixed. Cenarion Circle has decided to make peace with everyone. You should now all be able to get the quest. If you find any remaining issues related to this issue please let us know. Enjoy Legion! ""> " This issue has been hotfixed. Cenarion Circle has decided to make peace with everyone. You should now all be able to get the quest. If you find any remaining issues related to this issue please let us know. Enjoy Legion! " said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Broken isla da Azsunada başladım bende, gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 leveling iyi olmus yine. en son wotlk'ta bu kadar iyiydi. istedigin zone'dan baslayabilmek guzel. bir de su follower mission olayı olmasa, mobil oyunu kafasından kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Rogue oynayan var mı? En iyi zone nedir genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mekanlar çok güzel ya, Azsuna olsun, mage class hall olsun, Val'sharah olsun. Müzikelr de baya güzel, oyun baya lezzetli geldi wod'dan sonra Edit: Yalnız mage'imin artifact'ini hep yanlış yanlış yükselttim ya. Gittim yanlış relic'i aldım, doğrusunun üzerine aynısını taktım, yanlış talentı açtım falan falan. Geri dönüşü var mı bu hataların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 server boom silvermoon, artifact questini yaparken gitti karakter listesi gelmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 silvermoon gg tüm gün bi şey yoktu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar