DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 WoD exp. başlangıcı rezaletti oyuna giriş, hele garrison kurulumunda lanet teleskopa 5k kişinin clicklemeye çalışması (tabii ki abartıyorum). Ama harbi 1 haftaya anca oturmuştu level kasma meselesi. Cata, WoTLK ve TBC de yoktu böyle saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 teleskop yoktu onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 nerde başlıyor şimdi bu yeni expansion. nereye gideyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Dalaran. Deadwind passte şuan. İlk Quest dalaranı ışınlanmak ama her yerden teleport olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 DavidMills said: WoD exp. başlangıcı rezaletti oyuna giriş, hele garrison kurulumunda lanet teleskopa 5k kişinin clicklemeye çalışması (tabii ki abartıyorum). Ama harbi 1 haftaya anca oturmuştu level kasma meselesi. Cata, WoTLK ve TBC de yoktu böyle saçma sapan işler. TBC - Hellfireda kesecek orcu geçtim toplayacak imp/hellboar kakası yoktu WotLK - Warsong Holdun etrafında nerubian kamplayıp sahilde kvaldirler için duel atıyorduk Cata - Hyjalda earth elemental bulamayınca vashjire geçtik, orda da gemi batıklarından adam/orç kurtarmak için birbirimizi kesiyorduk O yüzden geçiniz eskiden beyoğluna gıravatla inerdik muhabbetini. Beyoğlu asmalı falan biteli çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Hazır mıyıııııııız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 2 saat var daha ya zaten ilk 1 saat kalabalıktan kimse bişi yapamıcak. Fragnence 6 saat 15 dakika best timemım diyodu betada bakalım napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 build bakılabilecek yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 http://www.icy-veins.com/ ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 expansionın gelmesine 2 saat kalmış ben character transfer yapıyorum. çok akıllıyım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Twisting Çomar'a yapmıyorsun di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 80'den 85yaptım 1.5 saatte monku, açılışa kadar 90lar maine geçerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Valthon said: Twisting Çomar'a yapmıyorsun di mi :D yok ya. ally im zaten wildhammera. mahalle baskısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 /script PlaySoundKitID(15650) su komutu girerseniz soundkitten khadgarin yeni konusma cikiyor, korkunc gaz direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 şuan ah'ye ne atsam gidiyor. ajlık yaşanıyor resmen ya çok tatlı asdfdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 birlikte mi kassak toplanıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 khadgarın kucağında bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 wow not even voice acting dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ya TN'deki Horde gültü neydi şimdi? Kimlerle nasıl oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 class hall questine başladım. ne lag var ne ms. demiştim abi akıllanmışlardır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Biat time http://i.hizliresim.com/nELqPM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 apocalypse görevi bok gibiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 yağ gibi akıyor valla questler çok şaşırdım.. heralde şu bölgeyi seçince anlıcaz anyayı konyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar